|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:06 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Мені дуже імпонує Ваша затятість lucas, все дуже просто... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:11 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Necrosus написав: Зараз рано робити висновки, зробимо їх через місяць, два, рік ... висновки треба було робити раніше, а зараз уже пізно. Я лиш не розумію, який сенс набирати в свої списки, чи висувати по мажоритарці кандидатів, у яких партія не може бути впевнена? Такі партії виглядають як акціонерні товариства - он я купив собі місце у списку - тепер можу робити з ним що хочу. Причім словоблудством про захист інтересів виборців мож пояснити будь яку позицію, хоча ці самі інтереси там десь на останньому місці, якщо вони взагалі є.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:14 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
exp написав: Цитата: Мені дуже імпонує Ваша затятість lucas, все дуже просто...  ади! є мабуть секрет, якого я незнаю ???!
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:16 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
БорМан написав: Necrosus написав: Зараз рано робити висновки, зробимо їх через місяць, два, рік ... висновки треба було робити раніше, а зараз уже пізно. Я лиш не розумію, який сенс набирати в свої списки, чи висувати по мажоритарці кандидатів, у яких партія не може бути впевнена? Такі партії виглядають як акціонерні товариства - он я купив собі місце у списку - тепер можу робити з ним що хочу. Причім словоблудством про захист інтересів виборців мож пояснити будь яку позицію, хоча ці самі інтереси там десь на останньому місці, якщо вони взагалі є. думаю Ви правильно сформулювали сучасну політичну систему неньки... "партії виглядають як акціонерні товариства..." 
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:35 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
exp написав: все дуже просто...  Раз почав говорити, то розкрий тайну. Мені вже й самому цікаво. Може ти мені розкажеш шось таке, що я самий не знаю. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:43 |
|
|
Цитата: Може ти мені розкажеш шось таке, що я самий не знаю все ти знаєш... тут писати нічо не буду... 
|
|
 |
|
 |
Necrosus
|
Додано: 04 грудня 2010, 14:55 |
|
Прізвище, Ім’я: Геник
|
exp написав: Цитата: Може ти мені розкажеш шось таке, що я самий не знаю все ти знаєш... тут писати нічо не буду...  Мабуть не знаю 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 грудня 2010, 15:15 |
|
|
Цитата: Мабуть не знаю як  ти до тепер не знаєш чого пішов у ФЗ 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 грудня 2010, 16:30 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
оце йшов по місту - бігморди вішають - фронт змін і батьківщина підтримують Любомира Глушкова. до чого би це? згадалося як рік назад перед президентськими виборами БЮТ обливав лайном Яценюка, коли той був кандидатом в президенти. а зараз така любов. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 грудня 2010, 21:08 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
БорМан написав: оце йшов по місту - бігморди вішають - фронт змін і батьківщина підтримують Любомира Глушкова. до чого би це? згадалося як рік назад перед президентськими виборами БЮТ обливав лайном Яценюка, коли той був кандидатом в президенти. а зараз така любов.  ага , як у тій пісні співаєсі -... прадажная любовь...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |