|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Luther
|
Додано: 20 липня 2009, 18:24 |
|
|
В гріхах потрібно каятися, по Божій благодаті в Ісусі Христі отримати прощення і залишати їх.
Ненормальною є ситуація, коли християнин вважає нормою перелюб, відмову шанувати батьків і святкувати суботу, обман. Саме до таких християн будуть звернені слова Господа з Матвія 7:21-23:
"Не кожен, хто каже до Мене: Господи, Господи! увійде в Царство Небесне, але той, хто виконує волю Мого Отця, що на небі. Багато-хто скажуть Мені того дня: Господи, Господи, хіба ми не Ім'ям Твоїм пророкували, хіба не Ім'ям Твоїм демонів ми виганяли, або не Ім'ям Твоїм чуда великі творили? І їм оголошу Я тоді: Я ніколи не знав вас... Відійдіть від Мене, хто чинить беззаконня!"
Як Бог не має нічого спільного з гріхом, так і християни не повинні грішити. А якщо і спіткнуться на життєвому шляху - мають Заступника, Ісуса Христа. Але ніколи християни не повинні вважати нормою гріховний вчинок, незалежно від того, чи це є порушення сьомої заповіді чи четвертої.
|
|
 |
|
 |
Pashtet
|
Додано: 26 липня 2009, 00:34 |
|
З нами з: 03 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 313 Звідки: Коломия
|
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
Хіба? Чому зцілення в суботу фарисеї вважали порушенням закону?
Зміни є. І суттєві. Не в самому Законі, а в його розумінні і дотриманні.
В Біблії ніде не сказано, що зцілення в суботу є гріхом. Діло в тому, що на той час існувало масса равинських приписів відносно суботи, які не грунтувались на Божому Слові. Це можна назвати по всякому: вчення отців, передання, людські постанови, постанови раввинських соборів і т.д. І коли Христос вказував на правдиве дотримання суботи, вони звинувачували Його у порушенні Закону, але Христос порушував лише те, що вони самі понапридумували. А святість суботнього дня під сумнів Христос ніде не клав.
"А до них промовляє: У суботу годиться робити добре, чи робити лихе, життя зберегти, чи погубити? Вони ж мовчали.І споглянув Він із гнівом на них, засмучений закам'янілістю їхніх сердець, і сказав чоловікові: Простягни свою руку! І той простяг, і рука йому стала здорова! Фарисеї ж негайно пішли та з іродіянами раду зробили на Нього, як Його погубити." Мк.3:4-6
Зауважте цікавий факт, що фарисеї самі порушили суботу, бо зразу після того, як Христос зцілив, вони вийшли і радились як Його вбити. І тут вже їм субота не заважала планувати вбивство... Тому Христос знаючи наперед їхні думки, запитав їх "У суботу годиться робити добре, чи робити лихе, життя зберегти, чи погубити?" Вони ж мовчали... Коли ми починаємо відходити від правди, шанувати людські постанови, то через якись час ми порушимо Божий Закон і навіть не зрозуміємо того...
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 26 липня 2009, 03:48 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: Pashtet пише:
В Біблії ніде не сказано, що зцілення в суботу є гріхом.
Хіба не написано, що в суботу ніякої справи не можна робити? Не має "чітких" вказівок про добрі та погані діла.
Ваші "посилання" на Біблію де далі не витримують ніякої критики.
Можна б було посміятися з такої "прикутості" до Писання, але нічого смішного в цьому немає.
Сон розуму - це ніколи не смішно. Ні тоді коли він спить і бачить (як йому здається) об'єктивно-наукові сни, ні тоді, коли - маразматично-релігійні.
Банальність, яка "лежить на поверхні", але тільки той хто дуже не хоче, той і не побачить того, що Христос (ким би він не був) виступав проти того, що люди самі себе роблять рабами.
Це дуже не подобалося служителям культу, тому вони не просто вбили Його а домоглися самої ганебної страти.
Не було на той час страшнішого противника для режиму, противника який однією заповіддю фактично подав у новому світлі всі закони і релігійні, і цивільні.
"Заповідь Нову даю вам."
І тепер за наведеною вами цитатою, про те, що можна робити у суботу: погане чи добре.
Якщо в суботу можна робити добре, то невже в інші дні можна робити щось зле?
Покажить де я помилився:
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
Хіба з слів Христа не зрозуміло, що для того, хто шукає Царства Небесного, якось може і не існувати різниці між суботою та всіма рештою днями? Які слова Христа, сказані ним про суботу, не можуть бути віднесені на інші дні тижня?
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 02 серпня 2009, 20:35 |
|
|
Цитата: Микола Гунько пише:
Отже, латинські букви заміняємо римськими цифрами, рахуємо, і в результаті отримуємо число звіра (5+1+100+0+0+1+5+0+0+1+50+1+1+500+0+1). Але це лише одна з біблійних ознак звірини.
Брехня.
Прошу пане Гунько, наочно продемонструвати свої дослідження із нумерології взявши грецький текст і пояснити народу шо це Ви тут понаписували.
Як ні то спростовуйте.
Так як було вище із висловлюваннями Вашого колеги про "повноваження Папи".
ωδε ἡ σοφία ἐστίν: ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστίν: καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ ἑξακόσιοι ἑξήκοντα ἕξ.
Враховуйте те, що в оригынальному тексті цифри записані буквами і якщо добре покопаєтесь, то багато чого цікавого для себе дізнаєтесь.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 серпня 2009, 20:48 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Jovan пише:
і якщо добре покопаєтесь, то багато чого цікавого для себе дізнаєтесь мені би також було цікаво знати, але "копатися" нема часу... :oops:
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 03 серпня 2009, 13:38 |
|
|
Цитата: exp пише:
мені би також було цікаво знати, але "копатися" нема часу...
Спочатку послухаємо пана Гунька
|
|
 |
|
 |
Luther
|
Додано: 09 серпня 2009, 01:34 |
|
|
Це не є адвентистський сайт, але містить інформацію про папський титул
http://www.ostatok.net/666_Vicarius_Filii_Dei_zverj_papstvo_Otkrovenie_13.html
Папський титул, який в сумі складає число людське 666 - це одна з ознак звірини. Яка влада правила 1260 років? Яка влада зробила зміни в десяти Божих заповідях? Яка влада гнобила святих Всевишнього інквізицією? Яка влада відібрала у Ісуса Христа сталу жертву, запровадивши іститут земного священства, коли людина визнає гріхи не перед Небесним Первосвящеником - Ісусом Христом, а перед такою ж грішною людиною?
|
|
 |
|
 |
Luther
|
Додано: 09 серпня 2009, 01:48 |
|
|
Яка релігійно-політична система бере свій початок після завершення тридцятилітньої війни з трьома арійськими націями з десятьох націй, на які розпалася Римська імперія (Дан, 7 розділ)? Якщо не папство, то тоді хто? Про цю владу я свого часу написав статтю "Таємниця малого рогу розкрита!", текст якої легко можна знайти через пошукову систему.
|
|
 |
|
 |
Luther
|
Додано: 09 серпня 2009, 02:32 |
|
|
Повернусь до папського титулу.
Слово Боже каже, що потрібна "тут мудрість. Хто має розум, той порахує число звіра..." (Об'явл. 13:18). Це мудрість тих, хто смиряє себе перед Богом, бо "розум вірний в усіх, які додержують заповіді Його" (Пс. 110:10). Це означає мати такий розум, для якого авторитет Слова Божого вищий за авторитети традицій і людських постанов, якщо вони суперечать Закону Божому. Самою небезпечною гординею є надимання смертної людини до рівня божества, тобто релігійна гординя (2 Сол. 2:3,4). На землі немає більш зарозумілого титулу, як "намісник Сина Божого" (VICARIUS FILII DEI). У цьому титулі сума літер, які мають числове значення, дорівнює 666. У древньолатинской граматиці буква U могла бути написана як V (тобто 5), що й тепер ще можна прочитати в надписі на арці, зробленій кесарю Веспасіану в Римі, в 1 столітті н.е.
Теоретики папської влади використовували всілякі методи, щоб переконати населення Європи, що папа є намісником Бога на землі. "Папа - це бог імператора", заявляли вони. Так виконалось пророцтво апостола Павла: "У храмі Божому сяде він, як Бог, і за Бога себе видаватиме" (2 Сол. 2:4).
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 09 серпня 2009, 17:19 |
|
|
Цитата: Микола Гунько пише:
Це не є адвентистський сайт, але містить інформацію про папський титул http://www.ostatok.net/666_Vicarius_F...ie_13.html
Папський титул, який в сумі складає число людське 666 - це одна з ознак звірини. Яка влада правила 1260 років? Яка влада зробила зміни в десяти Божих заповідях? Яка влада гнобила святих Всевишнього інквізицією? Яка влада відібрала у Ісуса Христа сталу жертву, запровадивши іститут земного священства, коли людина визнає гріхи не перед Небесним Первосвящеником - Ісусом Христом, а перед такою ж грішною людиною?
Старенька підтасовка. Пане, Гунько поясніть логіку в підставлянні цифр під літери.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |