|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
pent@gon
|
Додано: 18 березня 2009, 14:38 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Нє, мясне нє.
Одним словом, готувати нічо не нада.
Купляєш свіженький сир (творожок), такий хліб, як на фото вище, добрий мед, лущиш грецькі горіхи і чистиш часничок.
Сир по смаку - можна трохи перетерти з сметанкою/майонезом та молодою цибулею. А можна і просто.
Все в окремі мисочки - сир, горіхи, мед, часник. Змішувати не нада.
1. Гам творожок,
2. Шматочок горішка,
4. Кусь часничок,
2. Кусь хлібко,
5. І заїдаєш це все ложечкою меду.
Сніданок дуже переконливий :D
|
|
|
|
|
Galka
|
Додано: 18 березня 2009, 15:46 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
секундочку-секундочку еще раз для особо одарённых :D я же запутаюсь в последовальности, а не проще усё это перемешать и намазать на хлеб для тостеров (ну как на фото)
|
|
|
|
|
БорМан
|
Додано: 18 березня 2009, 16:13 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: Galka пише:
а не проще усё это перемешать и намазать на хлеб для тостеров
можливо, можливо. потрібен експеримент. :D
_________________ Scio me nihil scire
|
|
|
|
|
Galka
|
Додано: 18 березня 2009, 16:45 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Цитата: БорМан пише:
можливо, можливо. потрібен експеримент
так ты че хош, щоб я на себе эксперементировала :shock: типа выживу али нет :D
ладно усе щаз запишу, че купить надобно, щоб не забыть на всякий случай и обещаю в один из выходных попробовать, главное не забыть.
|
|
|
|
|
pent@gon
|
Додано: 18 березня 2009, 17:04 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: а не проще усё это перемешать и намазать на хлеб для тостеров Ні в якому разі! Всю процедуру спортиш.
Зрештою, можна на хлібко намазати сирну масу, посипану горіхами і закусювати це діло часником (окремо) і медом (окремо).
Але це не то... я таких збочень не практикую :D
|
|
|
|
|
Galka
|
Додано: 18 березня 2009, 17:30 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Цитата: pent@gon пише:
Ні в якому разі! Всю процедуру спортиш.
Сама спорчу, сама и есть буду :twisted: надеюсь меня не пересокобочит :D
|
|
|
|
|
Старший_брат
|
Додано: 18 березня 2009, 18:52 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Цитата: pent@gon пише:
Сніданок дуже переконливий
А чим це треба запивати? Збираним молоком чи гуслінкою?
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 18 березня 2009, 23:36 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Старший_брат пише : А чим це треба запивати? Збираним молоком чи гуслінкою?
Мабуть горілкию , вином і пивом , але все має бути окремо , :D аби не перемішалося.
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
vmateychyk
|
Додано: 19 березня 2009, 00:18 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Цитата: Старший_брат пише:
гуслінкою?
Що це таке ? Знаю маслянка.
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 19 березня 2009, 01:06 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Гуслінка , то таке добре питво , на основі молока і сметани, рецепту не даю , бо у кожному селі є свої , і кожне село каже що іхній рецепт є правдивий , але не зважаючи на це річ дійсно дуже смачна і корисна.
vmateychyk тепер ти кажи що таке маслянка.
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|