|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
jenyaava
|
Додано: 28 вересня 2008, 04:06 |
|
|
сьогоднішній концерт в "молодіжному центрі" - суперовий!!! особливо Чехія порадувала, шкода що мало людей залишилось під час їх виступу :(
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 01 жовтня 2008, 20:23 |
|
|
Цитата: Жека пише:
сьогоднішній концерт в "молодіжному центрі" - суперовий!!! особливо Чехія порадувала, шкода що мало людей залишилось під час їх виступу
респект організаторам
|
|
 |
|
 |
jenyaava
|
Додано: 02 жовтня 2008, 21:20 |
|
|
Цитата: респект організаторам
надіюсь в скорому часі, теж мяса привезуть 8)
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 07 жовтня 2008, 14:56 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
ооо....навіть не очікував, що хтось з тих, хто сидить на цьому форумі, відвідав концерт...
Так дійсно, концерт був непоганий, і ціну ми старалися зробити мінімальною, ну і що...в нас це все вийшло...
На відміну від інших міст, ми зразу почали з Чехів, і надалі думаю не менш активно будемо продовжувати.
От тільки б ще хтось підтримав нас, ато жебрати гроші дуже важко, а за власні кошти багато не організуєш, тимбільше з нашою відвідуваністю.
шкода що мало людей залишилось під час їх виступу
Залишився адекватний народ) жалко, що тільки через дирекцію МЦ прийшлося врізати програму групі Opitz, ну і також багато інакших нарікань з приводу "дирекції"...
Інакшого приміщення на даний момент немає, а далі працювати з деякими людьми, що в МЦ, ми не маємо бажання...тому наступний концерт буде хз коли)
якщо є якісь пропозиції, прошу викладати їх тут..
|
|
 |
|
 |
jenyaava
|
Додано: 11 жовтня 2008, 19:54 |
|
|
Цитата: ©hiky® пише:
і ціну ми старалися зробити мінімальною
Ціна і справді мала була, коли я вперше побачив рекламного плаката, то спочатку неповірив, що ціна така доступна... до прикладу, в Києві, за аналогічний концерт Чехів в "барвах" вхід коштував 50 грн
На відміну від інших міст, ми зразу почали з Чехів
ось тут я незрозумів тебе, якщо ти про виступ, то першими ж здаєтся виступали Франківчани?
і надалі думаю не менш активно будемо продовжувати.
вселяє оптимізм :)
От тільки б ще хтось підтримав нас, ато жебрати гроші дуже важко, а за власні кошти багато не організуєш, тимбільше з нашою відвідуваністю.
а що ви за організація, якщо не секрет?
Залишився адекватний народ)
100% згоден
жалко, що тільки через дирекцію МЦ прийшлося врізати програму групі Opitz, ну і також багато інакших нарікань з приводу "дирекції"...Інакшого приміщення на даний момент немає, а далі працювати з деякими людьми, що в МЦ, ми не маємо бажання...тому наступний концерт буде хз коли)якщо є якісь пропозиції, прошу викладати їх тут..
а ось це недобре :( Будем надіятись на краще... ато я вже сплю і бачу, як до нас привезуть розмальованих блек-металістів, під верески вокалу та гітар яких, я буду скакати, слемитись, і робити інші дикі речі)))) :bu ) :!:
|
|
 |
|
 |
Taran2L
|
Додано: 13 жовтня 2008, 16:26 |
|
З нами з: 07 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 89 Звідки: Львів
|
Цитата: Taran2L пише:
12 Жовтня у Львові Natharet (19:00 "Цирк"). Квитки від 100 по 350грн.
Супер! )
Незважаючи на свій поважний вік, їм вдалось завести зал (може й тому що старших людей було більше за молодь) на всі 100%. )
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 13 жовтня 2008, 20:36 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Цитата: Taran2L пише:
тому що старших людей було більше за молодь Одним з них був Вася Чвертка... :arrow:
|
|
 |
|
 |
Taran2L
|
Додано: 14 жовтня 2008, 13:52 |
|
З нами з: 07 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 89 Звідки: Львів
|
Цитата: Kaminskiy пише:
Одним з них був Вася Чвертка...
Угу ми навіть сфоткались під постером на згадку)
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 17 жовтня 2008, 23:48 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
ось тут я незрозумів тебе, якщо ти про виступ, то першими ж здаєтся виступали Франківчани?
Мав на увазі, шо в нас в Коломиї нічого подібного не організовувалося, і ми зразу привезли чехів, а не організовували концерт з якимись лузерами...
а що ви за організація, якщо не секрет?
Немає ніякої організації, просто 2є хлопців з ініціативою...
а ось це недобреБудем надіятись на краще... ато я вже сплю і бачу, як до нас привезуть розмальованих блек-металістів, під верески вокалу та гітар яких, я буду скакати, слемитись, і робити інші дикі речі)))))
"блек" ще скоро не буде...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 жовтня 2008, 19:34 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: [URL=http://www.gazeta.ua/index.php?&id=261742]Гурт ”Назарет” відвідає 10 міст України[/URL]
”Ми готові виступати всюди, де є люди і електрика, — говорить вокаліст шотландського рок-гурту ”Назарет” Ден МакКаферті, 62 роки.
25 січня артисти розпочали світове турне, присвячене 40-річчю гурту. Із 9 до 25 жовтня ”Назарет” відвідає 10 міст України разом із гуртом ”Кому вниз”... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |