|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
bundes
|
Додано: 14 вересня 2007, 17:53 |
|
|
я шото не догоняю или руки кривые поставил тег в одном месадже видно во всех нет тоесть апдейт подписи поидее на форуме идет на все сообщения или же на только одно имею ввиду что вот в теме выше только в одном ответе стоит подпись а в других нету ето баг чтоли или уменя файрфокс гонит?
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 14 вересня 2007, 18:47 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]bundes написав:я шото не догоняю или руки кривые поставил тег в одном месадже видно во всех нет тоесть апдейт подписи поидее на форуме идет на все сообщения или же на только одно имею ввиду что вот в теме выше только в одном ответе стоит подпись а в других нету ето баг чтоли или уменя файрфокс гонит?[/QUOTE]
В Експлоуері і Опері бачу підписи під всіма твоїми меседжами (по крайній мірі - в цій темі)
|
|
 |
|
 |
bundes
|
Додано: 14 вересня 2007, 19:41 |
|
|
[QUOTE]Oleg Kaminskiy написав:[QUOTE]bundes написав:я шото не догоняю или руки кривые поставил тег в одном месадже видно во всех нет тоесть апдейт подписи поидее на форуме идет на все сообщения или же на только одно имею ввиду что вот в теме выше только в одном ответе стоит подпись а в других нету ето баг чтоли или уменя файрфокс гонит?[/QUOTE]
В Експлоуері і Опері бачу підписи під всіма твоїми меседжами (по крайній мірі - в цій темі)[/QUOTE]посмотри на первой странице етой темы....
|
|
 |
|
 |
zefir
|
Додано: 16 вересня 2007, 10:33 |
|
|
Я жила і вчилася в Коломиї, до 10 класу. Батьки мої живуть в Коломиї. А мене от занесло до Штатів. Живу в Чикаго. От зараз вирішила поблукати сайтами Коломиї щоб допомогти сестрі в пошуку роботи, та на жаль ніяких ресурсів про роботу не знайшла.
До доброго і зручного звикаєш швидко. Тут в Штатах МАЙЖЕ всче можна робити через інет - купувати, продавати, оплачувати рахунки, керувати своїми рахунками в банку, кредитками, пошук роботи і помешкання, навіть куди і як проїхати. Тож я сподівалася що щось подібне вже є й в Україні, і в Коломиї...
Можливо я не там шукала? Хтось щось підкаже?
А на вищенаведене запитання - чому до Штатів виїжджають люди похилого віку - зарази забезпеченої старості. Тут пенсіонерищасливо доживають віку, подорожують, відпочивають, ходять до салонів краси, по магазинам, у клуби, грають в гольф і не рахують пенсію по копійках. Хто має пенсію відповідно відпрацьованому, хто отримує допомогу від держави (і того достатньо). І допомогу від держави можуть отримати не тільки пенсіонери, а й інваліди ( тут інваліди не сидять вдома, а ведуть активне життя, оскільки всюди продумані місця для пересування інвалідних візків - з"їзди, ліфти), діти і вагітні жінки, безробітні і малозабезпечені. А якщо вже зовсім тяжко, то є багато організацій, які дають харчові пайки (безкоштовно!), яких вистачає на місяць.
|
|
 |
|
 |
Wiktoria
|
Додано: 17 вересня 2007, 15:03 |
|
|
kii
Ja takoz wczylasia w Kolomyjskomu meduczylyszczi. Wypusk 1991 rik.
|
|
 |
|
 |
FEDOT
|
Додано: 17 вересня 2007, 16:46 |
|
|
попропадали наші коломияни десь.... :shock:
|
|
 |
|
 |
bundes
|
Додано: 17 вересня 2007, 22:48 |
|
|
[QUOTE]FEDOT написав:попропадали наші коломияни десь.... :shock:[/QUOTE]что ты имееш ввиду?
|
|
 |
|
 |
FEDOT
|
Додано: 18 вересня 2007, 04:46 |
|
|
шо я имею в виду под выражением "попропадали коломияни"? раніше якось активніше відчувалась присутність коломиян на форумі... а останнім часом затишшя... може як перед бурею :D
|
|
 |
|
 |
HAMBA
|
Додано: 18 вересня 2007, 08:28 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
[QUOTE]FEDOT написав:шо я имею в виду под выражением "попропадали коломияни"?раніше якось активніше відчувалась присутність коломиян на форумі....а останнім часом затишшя.....може як перед бурею [/QUOTE]
Перед бурею. Після виборів почнеться, от побачиш :)
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
kii
|
Додано: 18 вересня 2007, 16:24 |
|
|
[QUOTE]HAMBA написав:Після виборів почнеться, от побачиш :)[/QUOTE]
А, що люди мiняються вiд виборiв до виборiв? :o
Вибори на людей нiяк не впливають, хiба може на їхнє життя пicля виборiв можуть вплинути.
:? І то - якість життя кожного залежить від нього самого.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |