|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 24 грудня 2011, 16:49 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
myrko написав: О, тут про педофілію і некрофілію, правда дійові особи ревут на всю івановську, шо то всьо від великого кохання... нє , ну ти вже загнув , просто і на іномарці покататися таки цікаво , ну не на жигулях , чи таврії все житє кататисі... тай сам себе перестанеш поважати , шо мав можливість і не використав... перепардонююся за відступ від теми... прошу не банити , і у нічний час у парку на гроші не розводити..
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
Dана
|
Додано: 25 грудня 2011, 18:30 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
цей варіант певно ілюструє, і красиву, і розумну
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 26 грудня 2011, 19:34 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
|
|
ГомоУкраїнус
|
Додано: 26 грудня 2011, 22:26 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Гииии ))) А мені пофіг )))) Якщо сирьёозно, то ще не було так, аби не сподобалася хоч якась жіночка: якщо не з 10-го, то з 30-го разу точно! Але, але... Як би пацани чітко знали чого хочуть, то таких дурних опитувань би не існувало Кстаті, правий Спаюшка: розумні, переважно, всі красиві, веселі і як тепер пишут у соцмережах: На кухні -- хорошая, в постєлі -- плохая, а в гостях -- ... бл забил какая ))))
|
|
|
|
|
Магелан
|
Додано: 09 серпня 2022, 08:17 |
|
З нами з: 22 липня 2015, 11:22 Повідомлення: 12 Звідки: Украина
Прізвище, Ім’я: Савельев Виктор
|
А що гарна й розумна дівчина не може таке бути?
|
|
|
|
|
Магелан
|
Додано: 09 серпня 2022, 08:20 |
|
З нами з: 22 липня 2015, 11:22 Повідомлення: 12 Звідки: Украина
Прізвище, Ім’я: Савельев Виктор
|
Я розумію, що гарнюня багато часу приділяє себе, своїй зовнішності. Але вона ж мабуть десь навчалась , щось знає. Зараз шукаю жінку для серйозних стосунків, але хочу, щоб й гарна, й розумна, й сексуальна була. Й доброю господинею, й майбутньою мамою.. Ну таке.. Фантазії?
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|