Автор |
Повідомлення |
lucas
|
Додано: 21 серпня 2009, 19:24 |
|
З нами з: 22 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
Ваші думки, враження, побажання, скарги та пропозиції.
Нас цікавить Ваша думка щодо якості страв та обслуговування, повноти меню тощо.
Постараємося оперативно давати відповіді та реагувати :-)
|
|
|
|
|
vmateychyk
|
Додано: 21 серпня 2009, 19:33 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Цитата: Постараємося оперативно давати відповіді та реагувати :-)
Я ще не був,жінка з подружкою були - задоволені.
А мені би пробнік з пивом. :D
|
|
|
|
|
lucas
|
Додано: 21 серпня 2009, 19:37 |
|
З нами з: 22 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
Цитата: vmateychyk пише:
Quote Постараємося оперативно давати відповіді та реагувати :-)
Я ще не був,жінка з подружкою були - задоволені.
А мені би пробнік з пивом.
нема питань...адресок "мила" давайте
закину... :D
|
|
|
|
|
Цьвєк
|
Додано: 21 серпня 2009, 19:45 |
|
З нами з: 22 листопада 2008, 03:00 Повідомлення: 118 Звідки: Івано-Франківськ
|
А не думали над тим шоп зробити піч на дровах? Все таки піца з духовки це одне, а от печена в справжній печі то є зовсім інше діло.
І шоб піцороб робив ту піцу не на кухні, а десь так шоби можна було споглядати цей процес. Як не як це мистецтво.
|
|
|
|
|
lucas
|
Додано: 21 серпня 2009, 19:50 |
|
З нами з: 22 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
Цитата: Цьвєк пише:
А не думали над тим шоп зробити піч на дровах? Все таки піца з духовки це одне, а от печена в справжній печі то є зовсім інше діло.
І шоб піцороб робив ту піцу не на кухні, а десь так шоби можна було споглядати цей процес. Як не як це мистецтво.
думали....
і навіть пробували реалізувати, але наразі є цілий ряд причин, по яким це неможливо...
так що, поки печемо у електропечі (спеціальна для піци, справжня професійна італійська пічка) :-)
|
|
|
|
|
Цьвєк
|
Додано: 21 серпня 2009, 20:00 |
|
З нами з: 22 листопада 2008, 03:00 Повідомлення: 118 Звідки: Івано-Франківськ
|
ну ясно шо в 9поверхівці то напряжно зробити трубу на 30метрів :)
А салати? Чого ви не робите безпосередньо перед подачею, а готуєте відерко раз на день і по ходу використання добавляєте? Було би смачніше, однозначно.
|
|
|
|
|
lucas
|
Додано: 21 серпня 2009, 20:15 |
|
З нами з: 22 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
ну ніби так :-)
хоча така труба у нас є....питання більше у розміщенні кухні...якби приміщення було одноповерхове, окремостояче, тоді можна було б розумно спланувати та розмістити піч...а так...те що є :-)
щодо салатів, то ми їх робимо кожного ранку свіжі. і по мірі продажу доробляємо.
нарахунок Вашої пропозиці, робити перед подачею згідний, що буде смачніше. питання у тому, що ми все-таки позиціонуємо себе як "фаст-фуд" (заклад швидкої їжі), а таке приготування забирає час...мусимо поєднувати швидкість та якість :-)
|
|
|
|
|
nightfly
|
Додано: 26 серпня 2009, 01:48 |
|
З нами з: 03 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Да ну - нормальдик. По барабану на салати. Капрічоза рулить.
І доставка радує :)
_________________ причинять добро и наносить справедливость
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 26 серпня 2009, 12:11 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Взагалі то на скільки я у курсі , то до піцци салати не йдуть , а пиво... :cl: Хоча про смаки не сперечаються... :cl:
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
Hugo
|
Додано: 26 серпня 2009, 14:28 |
|
З нами з: 26 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 377
|
Завжди забігаю до вас на Кальцоне оскільки ніде в Коломиї більше не готують так вона останнім часом зіпсувалась - суха.
Для мене весь смак в тому що інгридієнти протушуються і страва смакує по особливому а коли використовувати занадто високу температуру чи заморожені інгридієнти то такого процесу не відбувається.
Все решта мене влаштовує.
|
|
|
|
|
|