|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 14 червня 2010, 12:39 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
ГомоУкраїнус написав: Але буду дещо здивований, якщо плану не має. план є . може і не один. проблема в тім що його реалізація мягко кажучи не вражає. ГомоУкраїнус написав: Футбольні баталії в Коломиї "відіб'ють" вкладені в них кошти? ні. хто може навести приклад успішного муніципального клубу ?
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 14 червня 2010, 13:07 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
БорМан написав: план є . може і не один. проблема в тім що його реалізація мягко кажучи не вражає. Я чув про практику, коли плани складають з урахуванням можливостей "реалізаторів". Може варто ті плани якось так скласти, щоб вони все ж таки просувалися? Може ті плани, що є, поки що "непід'йомні"? БорМан написав: ні. хто може навести приклад успішного муніципального клубу ? Ну, тоді у мене в очах запитання: "Чому взагалі постають питання... про футбол? "
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 червня 2010, 13:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: тебе мало обкрадають ті шо є? ти ше нових шукаєш? мене запитали - я відповів... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 14 червня 2010, 13:55 |
|
|
ГомоУкраїнус написав: Може варто ті плани якось так скласти, щоб вони все ж таки просувалися? Може ті плани, що є, поки що "непід'йомні"? та з того і почалося обговорення Для початку має бути стратегічний план аби хоча би знати куди ми хочемо просуватися. Вже потім має бути конкретизація - як ми це зможемо досягти. При нашій же ситуації важко говорити про якусь конкретику. Кожен наступний урядник на рівні державному хоче переглянути політику попереднього, а заодно і змінити правила гри під себе. Не маючи сталих прави гри що мож планувати? Теперішні взагалі просунулися дуже далеко в плані систематизації і нарощення різних видів поборів. За таких умов жоден інвестор не вкладе ні в який бізнес жодної копійки. Без інвестицій тут нічого не рушиться з мертвої точки. Громада міста то не подужає.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 червня 2010, 19:07 |
|
|
Цитата: Для початку має бути стратегічний план згідний, але плани хтось має виконувати і за якісь "шиши"... то може треба питати людей шо вони хочуть робити, власне робити, а не планувати... та й всі плани... от, наприклад, запланували зробити міський ВЕБ Портал і доручили ехру це зробити... але він лінивий, і робити це не хоче, а частково ще й тому, що мало платять... в кінцевому результаті: запланували - доручили - вклали гроші - а нічо не вийшло... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 14 червня 2010, 19:39 |
|
|
exp написав: наприклад, запланували зробити міський ВЕБ Портал і доручили ехру це зробити... але він лінивий, і робити це не хоче, а частково ще й тому, що мало платять... в кінцевому результаті: запланували - доручили - вклали гроші - а нічо не вийшло. ще до того ... запланували зробити сайт ... дали гроші ... зробили ... на підтримку грошів не було ... ну не запланували. зробили скріншоти сайту аби відчитатися за потрачені гроші... де той сайт зараз про веб портал. так хотіли. думали. потім з області прийшла інструкція - має бути усьо на сайті ода для кожного міста чи району. зробили. а хто про то знає і хто туди заходить? і нашо тоді він такий потрібен якщо ніхто про него не знає? ось на всякий випадок посилання на той сайт
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 червня 2010, 21:16 |
|
|
пам'ятаю ці нюанси я може навів не вдалий приклад от мова йшла про стимулювання виробництва художніх промислів у Коломиї, для прикладу, а як його стимулювати... і чи є сенс конкурувати з гуцулами (ше приїдуть і спалять пів Коломиї  )... колись був такий підприємець Добренький (швейний цех, продавали сорочки напроти Народного дому, там де антошка на ін., гарні були сорочки), от його треба було підтримувати... не підтримали, причому це була вже за незалежної... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 червня 2010, 21:36 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: пам'ятаю ці нюанси я може навів не вдалий приклад от мова йшла про стимулювання виробництва художніх промислів у Коломиї, для прикладу, а як його стимулювати... і чи є сенс конкурувати з гуцулами (ше приїдуть і спалять пів Коломиї  )... колись був такий підприємець Добренький (швейний цех, продавали сорочки напроти Народного дому, там де антошка на ін., гарні були сорочки), от його треба було підтримувати... не підтримали, причому це була вже за незалежної...  Ану-ану - більш детально!.. Які цікаві речі випливають... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 14 червня 2010, 21:40 |
|
|
та власне нічо цікавого... молодь каже. що треба щось робити... одні виїхали на заробітки, інші - на постійно... залишилися італо-іспано-канадо-американські "стипендіати"... нашо робити... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 червня 2010, 22:03 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: та власне нічо цікавого... ... Ага. Значить отак... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |