|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 27 липня 2013, 21:05 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
yanychar написав:  А мені здається, що форум... засихає... Може у мене аж занадто суб'єктивне бачення, однак... ... досить відкрити адреску "forum.kolomyya.org" і пробігти очима дати "Останніх повідомлень"... Иги... сумно якось...  а хто в тім винен? самі ж і винні. деколи хто як залупашить месагу - хоть стій хоть падай. і пофіг шо офтоп. важно шо "я" на своїй филі і най трава не росте. за цим ніхто не слідкує. по шапці ніхто не отримує, зато демократія, во! пиши шо хоч і де хоч! а іншим не то шо писати а навіть і переглядати не охота "польоти фантазії", є ж окремі теми для фантазії, нє, треба всюду поналупашувати! а по через це губиться логічний ряд повідомлення - відповідь чи пояснення. так шо дивного нічо нема. АДМІНІСТРАЦІЇ тре слідкувати і нагло терти і не боятися втратити дописувачів. буде логічний розвиток бесіди і появляться адекватні дописувачі. особисто мене задовбує коли якусь інфу закинеш а у відповідь "польот фантазії", причому часто інфа лишається на попередній сторінці а беліберда на самому початку нової. подивисся на то, пілюнеш, тий віключиш.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 липня 2013, 21:48 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Бодя написав: ... деколи хто як залупашить месагу - хоть стій хоть падай. і пофіг шо офтоп. важно шо "я" на своїй филі і най трава не росте. за цим ніхто не слідкує. по шапці ніхто не отримує, зато демократія, во! пиши шо хоч і де хоч! а іншим не то шо писати а навіть і переглядати не охота "польоти фантазії"...  Правильно! Дави усіх! Абись знали!.. /люди! памнітайте! якщо вам на день народження не приходить НАВІТЬ спам... ... ви дійсно одинокі... які вже там "фантазії? які в дупу "польоти"?!../
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 27 липня 2013, 23:39 |
|
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 28 липня 2013, 12:26 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Бодя написав: є пропозиції інакші ? Цілком погоджуюся з вищенаписаним. Так засихає, так - людискам властиво писати різні дурниці... Вихід, власне, є : знайти людину Exp-ового рівня. Не обов'язково по талановитості - всі ми тут таланти  , а основне, аби він хотів це робити і з таким завзяттям, як колись робив exp, світла йому пам'ять. Я не критикую нинішного адміна, я би сам, в його роки, по горах, чи дівках лазив, а не на форумах висів... І це обов'язково має бути місцева людина, гасло - "заґраніца нам поможет" тут, ну зовсім не прохилює, керовніки форума (сайта) мают дихати коломийським повітрєм... Якось так... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 28 липня 2013, 13:31 |
|
|
myrko написав: Якось так... як писали класики : спасение утопающих - дело рук самих утопающих. myrko написав: знайти людину Exp-ового рівня не бачу поки. мабуть треба самим організовуватися.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 28 липня 2013, 15:25 |
|
|
VohaBit написав: мабуть треба самим організовуватися. а ше тре учитися пользовати чужий позитивний досвід. Одному відслідковувати всі теми фист трудно (тут точно ні на гори, ні на дівки, ні на коньяки часу не стане  ). На інших ресурсах за окремими темами слідкують окремі модератори. Ше є досвід модерування автором теми. myrko написав: І це обов'язково має бути місцева людина, гасло - "заґраніца нам поможет" тут, ну зовсім не прохилює, керовніки форума (сайта) мают дихати коломийським повітрєм... не обовязково, є теми відчеплені від специфіки геграфічної і політичної. Важливо би модератор хтів і мав час тим займатись, а по яку сторону океяну він зайде в тирнет то вже не так важливо. Важливо би модератор був компетентний і не заангажований, в темі модерування
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 28 липня 2013, 15:39 |
|
|
от де дівся вуйцьо Капітан? Приїхав уже давно, один раз показався на 15 хв і пропав.
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 28 липня 2013, 16:31 |
|
|
Бодя написав: Приїхав уже давно я це підозрівав Бодя написав: один раз показався на 15 хв і пропав. це теж нормально. наступний раз покажеться ще на 15 хв. перед самим від'їздом. якщо вспіє звичайно. 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 28 липня 2013, 16:41 |
|
|
вспіти мусить бо пошо тоді плакат з автографами Пік. терції чекає вже півроку, (в перші 15 хв просто вилетіло з голови віддати  )
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 28 липня 2013, 17:49 |
|
|
Бодя написав: (в перші 15 хв просто вилетіло з голови віддати я би не віддавав без моральної компенсації 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |