|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 23 червня 2013, 17:50 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ади позовчера був землетрус... правда епіцентр був відносно далеко , то до чого я веду ,вчора махнули всім виводком на море, і уявіть собі вода студена як на балтиці, я був шокований.... люди кажуть що таке похолодання води то є наслідок землетрусу... у епіцентрі трясло 5.2 бали за ріхтером... сьогодні поїхав на річку... чіста пасматрєть , таке саме , людей мало, і ті на березі загоряють , вода як серед зими... і що характерно , погоди цілий тиждень стояли жаркі , пекло , версія лайт... а минулого тижня , таки у неділю , їздив на море , со товаріщі, вода така була тепла , аж нудило... якісь катаклізми сі творєт... підземні... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 23 червня 2013, 22:23 |
|
|
Капітан написав: і уявіть собі вода студена як на балтиці, я був шокований.... люди кажуть що таке похолодання води то є наслідок землетрусу.. та ну нафіг. течія якась занесла воду дес із глибини. нінада нагнітать 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 24 червня 2013, 11:46 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: течія якась занесла воду дес із глибини. нінада нагнітать в глібокому морі стрєсло дном, нижні шари студеної води підоймило на верх, цалком реально, води богато, поки прогріється. А в ріці обєми троха зовсім менчі і глібини таки. Капітан, ти на яку ріку їздив?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 червня 2013, 23:01 |
|
|
та тут , мєсну , Панаро називається...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 червня 2013, 12:48 |
|
|
всім привіт , як там справи , покращення відчуваєте ? які погоди ?.... бо тут сеї ночи постудило , трохи дощичку покапало , і відей до кінця тижня буде свіжо-вітрянно... 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 26 червня 2013, 15:21 |
|
|
погоди супер, не пече, не парить, не холодно, моросить досч 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 липня 2013, 19:10 |
|
|
що тут так як у танку, порожньому ?!.... розказуйте , хто , що робив нині , вчора....я приміром поміняв оливу у машині своїй.... прикол вийшов , завчасно прикупив , оливу, фільтр ... злив оливу.... викрутив старий фільтр ... дістав з коробки новий .. пробую пхати ... курва .. не пхається.... беру старий , порівнюю... майже такий ... холєра .. і чуть не такий.... машина стоїть на підйомнику... добре , що є друге автічко , пігнав міняти ... а у них у склепі вся партія таких, до старіщих двигунів.... віддав фільтр, забрав гроші , пігнав у фірмовий фіятівський магазин , купив, приїхав заклав.... ляля...... розраховував зробити все за пів години... фіґ.... півтори .... добре хоть не в селі живу, магазини в радіусі 6-ти км...
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 05 липня 2013, 21:04 |
|
|
та шо розказувати. міняв нині шлейф у обєктиві канона д400, чи 400д. марудна справа, шей паялити тре той шлейф, 8 контахтів. Півдня пішло. благо шо у ютубі найшов кіно як то розібрати, а розібрати тре на дрібні кавалки. Богу дякувати шо зложив до купи і гей би навіть працює.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 липня 2013, 08:38 |
|
|
так, і що , все , більше ніхто нічо не робив?! 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 06 липня 2013, 10:10 |
|
|
тажи середина пляжного сезону, яякі ше можуть бути роботи?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |