|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 11 вересня 2011, 21:27 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всім привіт ... тут таки нині було файно , тепло , то ми всім сімейством чухнули на море , позагорали , покупалися , бо хто знає , може вже цього року і не видасться таке мєропріятіє... тут осінь якось нагло приходить , ніби нині тепло , а завтра як зарядить дощами ...так шо тра використати погоду , поки є... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 вересня 2011, 22:10 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
myrko написав: На одному сайті вже поступила пропозиція: після чергового програшного матчу збірній з футболу, влаштовувати спаринг бої з Кличками - мо' хоч це їм поможе...  їм вже це не поможе... багато часу втрачено 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 вересня 2011, 10:02 |
|
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 вересня 2011, 12:07 |
|
|
Капітан написав: привіт! тілько так... 
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 12 вересня 2011, 16:55 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
myrko написав: Привіт усім! Тут теж спека, як в літі. Кличко-старший вчергове надавав по писку, на цей раз полякови. На одному сайті вже поступила пропозиція: після чергового програшного матчу збірній з футболу, влаштовувати спаринг бої з Кличками - мо' хоч це їм поможе...  У нас по цьому поводу в ніч з суботи на неділю буянили всі поляки. І то так буянили, що поліцаїв на них викликали а ми, українці, підливаємо жару в вогонь  най трохи ті пшеки понервуються.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 вересня 2011, 17:08 |
|
|
olesya написав: У нас по цьому поводу в ніч з суботи на неділю буянили всі поляки. І то так буянили, що поліцаїв на них викликали а ми, українці, підливаємо жару в вогонь  най трохи ті пшеки понервуються. поляки програвати не люблять  особливо нам...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 вересня 2011, 11:07 |
|
|
exp написав: olesya написав: У нас по цьому поводу в ніч з суботи на неділю буянили всі поляки. І то так буянили, що поліцаїв на них викликали а ми, українці, підливаємо жару в вогонь  най трохи ті пшеки понервуються. поляки програвати не люблять  особливо нам... Ясно , що не люблє - панство , гонір , і таке інше . А ми хто ? Хлопи , пся крев , бидло, от їх і нудить ... а барабан їм на шию , іржавий якір у задницю , і електричку на зустріч у тунелі... ... ладно , то все фіґня , як там на фатерлянді , чєсом дороги не лагодє, типа там Міцкевича , Миколайчука , або Винниченка ?.. 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 вересня 2011, 11:33 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: типа там Міцкевича , Миколайчука , або Винниченка ?. швидше небо впаде на землю не при нинішній владі. у цих грошей ніколи ставати не буде. я тут бачу , що то лиш є кому розкопати. ремонтувати після того ніхто нічо не збирається. ось зара Бандери копають посилено, та і інші вулиці теж. скінчиться тим шо по місту не мож буде ні пройти ні проїхати.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 вересня 2011, 11:56 |
|
|
БорМан написав: ось зара Бандери копають посилено, та і інші вулиці теж. скінчиться тим шо по місту не мож буде ні пройти ні проїхати. біля тебе? 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 вересня 2011, 12:13 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: БорМан написав: ось зара Бандери копають посилено, та і інші вулиці теж. скінчиться тим шо по місту не мож буде ні пройти ні проїхати. біля тебе?  від нього аж до вокзалу 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |