|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 21 серпня 2011, 13:21 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
БорМан написав: yanychar написав: пчоли не гудуть... у пчьол вихідний  Ага... вони нині під компами валяються... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 21 серпня 2011, 14:04 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: вони нині під компами валяються... ...ага, ну то поки всі сплє  , скажи мені, yanychar, чи ваші смі уже обтрембітовували цю "новость". Тут, у Сеґеді недавно проводилися міжнарожні спортивні змагання, тай якийс німец там здобув був перемогу, а місцева технічна служба, як каже Капітан, не тов кокардов будьоновку повернула, вірніше: не тов сторонов платівку поклали і заграли Німецький гімн з тими словами, шо так гітлір любив, з тими, шо über Alles. Словом, був шкандаль, німці казали, шо в них вже 66 років такої не співают...  Буває, а ти тут вівкаєш, шо палатку гузицев до камери кладут... P.S. Звичайно, це все  , але заміть, exp, шо ні слова про москалів... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 серпня 2011, 18:09 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
всім привіт.. я вже у Італії , у ночи приїхав.....шляк би трафив тих хто закони для митної служби пише і тих шо їх породив... у такі моменти починаю ще глибше розуміти , шо ти ехр , казав мені правду , коли ми курили.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 21 серпня 2011, 19:39 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: шо ти ехр , казав мені правду , коли ми курили..  а ми не в крусі 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 серпня 2011, 21:44 |
|
|
та блін , наша митниця не перестає дивувати , таку х...ню придумують , шо якби комусь розказати ,то на тебе би дивилися як на душевнохворого....це просто 3.14здєц якийсь.... ніч на кордоні відстояв , через їх безалаберність, і мене ше і виноватим зробили... 3.14дараси... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 серпня 2011, 09:34 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: ти ехр , казав мені правду а видиш... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 серпня 2011, 09:38 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
myrko написав: ... не тов сторонов платівку поклали і заграли Німецький гімн з тими словами, шо так гітлір любив, з тими, шо über Alles. Словом, був шкандаль, німці казали, шо в них вже 66 років такої не співают... ... Нє, перший раз за це чую... Не знати, а прапор який повісили?!..
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 22 серпня 2011, 13:38 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Нє, перший раз за це чую... Не знати, а прапор який повісили?!.. " ...и алели над нами флаги..."  нє, прапор нинішній поклали.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 серпня 2011, 21:06 |
|
|
Мірку , а що у суботу на ваших мадєрах був за празнимк , я через Будапешт проїздив , купа вояків , Дунай військовими катерами забитий , мости мадярами , навіть наші макаронники у військовій формі маячили , купа італійських прапорів.... ви шо собі Італію приєднали , чи мо' вона вас ?  на площі , де ваші королі у камені ізваяні , купа військової техніки , навіть стародавні канони попритягували , якраз передімною оден такий плівся... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 серпня 2011, 21:44 |
|
|
Капітан написав: .... ви шо собі Італію приєднали , чи мо' вона вас ?  на площі , де ваші королі у камені ізваяні , купа військової техніки , навіть стародавні канони попритягували , якраз передімною оден такий плівся...  Скорше Австрія їх усіх приєднає!.. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |