Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 19 серпня 2011, 14:01 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: yanychar написав: ... в дупу?! Хто то придумав так покласти тоту палатку?! придумував не я...  Діаспорі по барабану хто там у вас придумав!!! Ідіт та й розвертайте той куфер сюди! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 серпня 2011, 14:19 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Діаспорі по барабану хто там у вас придумав!!! Ідіт та й розвертайте той куфер сюди без паніки. уся Коломия не буде видіти того шо можеш видіти ти так сказать ексклюзив. за кулісами. тра шукати позитив, навіть коли тобі показують дупу 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 19 серпня 2011, 14:40 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Вітання всім коломиянам зі святом!!! Коломиє!!! Зі святом тебе! Надіюся народ гарно святкує  , і та палатка нікому не заважає 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 серпня 2011, 14:44 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
БорМан написав: без паніки. уся Коломия не буде видіти того шо можеш видіти ти так сказать ексклюзив. за кулісами. тра шукати позитив, навіть коли тобі показують дупу  До дупи така дупа!..  Звідци лиш видко як люди ходять, пси бігают і... ... якіс москалі в фуражках з баяном коло тої стодоли п"ют пиво...  olesya написав: ...і та палатка нікому не заважає Який йолоп поставив її задом на перед?!..
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 19 серпня 2011, 15:04 |
|
|
 а як то-то подивитися на ту палатку-перевертня? я щось після ваших коментарів аж злякалася і хочу бачити на власні очі 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 серпня 2011, 15:06 |
|
|
olesya написав: :shock: а як то-то подивитися на ту палатку-перевертня? я щось після ваших коментарів аж злякалася і хочу бачити на власні очі  Туто: http://ntktv.ua/web-camera
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 19 серпня 2011, 15:12 |
|
|
 у мене не грузиться тота веб-камера. видко американський гугль-хром блокує тото видиво 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 серпня 2011, 15:20 |
|
|
olesya написав: :blackcat:  у мене не грузиться тота веб-камера. видко американський гугль-хром блокує тото видиво  Нє! У вас нема усіх кодеків! На дідька їм блокувати Коломию?! Ану ставте оце-во всьо: http://biblprog.org.ua/ru/flash_player/http://freesoft.ru/?id=80497Мусить робити навіть в Антарктиді!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 19 серпня 2011, 15:40 |
|
|
Ура!!! Заробило! Показує камера коломийське життя в реалі Дійсно дико ота стодола виглядає  , а ще мені то всьо подібне до якогось експо в Китаї або Малайзії. Ну чисто так само в них - купа люду бігає по вулиці, і незрозумілі палатки 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 серпня 2011, 09:25 |
|
|
Шось тут нинька та ці-і-і-і-іхо... 
|
|
 |
|
 |
|