|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 23 липня 2011, 16:32 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
о , щось не чути ехра , певно у вікно дивисі ? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 липня 2011, 19:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: exp написав: класно в суботу, лиш трохи скучно...  футболів по телевізорі нема ніяких ?  є, як нема... нині аж три... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 липня 2011, 20:19 |
|
|
то чого ти кажеш , що скучно .. для тебе після танків, футбол перше развлєчєніє... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 липня 2011, 21:01 |
|
|
Капітан написав: то чого ти кажеш , що скучно .. для тебе після танків, футбол перше развлєчєніє...  навпаки, після футболу, танки (скоро буду підполковником  ) - друге... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 липня 2011, 21:07 |
|
|
exp написав: Капітан написав: то чого ти кажеш , що скучно .. для тебе після танків, футбол перше развлєчєніє...  навпаки, після футболу, танки (скоро буду підполковником  ) - друге...  то меш мундур перешивати , чи лиш паґони перешиєш ? 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 липня 2011, 22:24 |
|
|
Капітан написав: exp написав: Капітан написав: то чого ти кажеш , що скучно .. для тебе після танків, футбол перше развлєчєніє...  навпаки, після футболу, танки (скоро буду підполковником  ) - друге...  то меш мундур перешивати , чи лиш паґони перешиєш ?  поки що лиш зірку прикручу, бо скоро буду полковником, а там і до генерала не далеко 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 липня 2011, 22:33 |
|
|
Цитата: поки що лиш зірку прикручу, бо скоро буду полковником, а там і до генерала не далеко ехр , у тебе може розвитися звіздата хороба... ага , мені моя баба розказувала... мій дідо якось , ше за польщі , став капралом.. вітак унтером.. і пішло... аж у полковніках совіцької армії зпинився... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 23 липня 2011, 22:47 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: аж у полковніках совіцької армії зпинився...  добре шо то не заразне 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 липня 2011, 22:51 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: Цитата: поки що лиш зірку прикручу, бо скоро буду полковником, а там і до генерала не далеко ехр , у тебе може розвитися звіздата хороба... ага , мені моя баба розказувала... мій дідо якось , ше за польщі , став капралом.. вітак унтером.. і пішло... аж у полковніках совіцької армії зпинився...  Вважєйте аби не вийшло як у старім совєцькім приколі: - Жена коли дырку в погоне! - Ой, Саш, тебе старшего лейтенанта дали?! - А эти две - нах!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 липня 2011, 23:26 |
|
|
всяко буває... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |