|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 20 липня 2011, 11:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
БорМан написав: exp написав: ту забавку, що у мене взяв, 400Д?  ага обіцяв зайти... нема... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 липня 2011, 12:01 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: обіцяв зайти... нема...  він зара освоює коломийські дахи як область своєї нової діяльності 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 липня 2011, 12:02 |
|
|
БорМан написав: exp написав: обіцяв зайти... нема...  він зара освоює коломийські дахи як область своєї нової діяльності  от блін...  він же ж ще не оприділився з новою діяльністю, так взяв попробувати
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 липня 2011, 13:34 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Я був, я є і нікуди не дінусь...)) Соррі, ехр, що не забіг в понеділок, постараюсь сьогодні заскочити... Просто опрацьовування затягнулось. Бавився в перший день з фото в погано освітлених місцях потім в той же понеділок - лазив по дахах / шукав карлсона, тому і не заскочив - вийшли не погані фотки-краєвиди міста з висоти, в планах - ще полазити трохи, скоро їх заллю на хворум, як тільки розберусь як файно сконвертувати RAW в JPEG, бо шось теперішнє конвертування мене не дуже пре  так що не надійтесь, що спай взяв фотоапарат і став на лижі, а от за те що не прийшов в понеділок - звиняйте, шпійона... ЗІ: як казав борман - комп накрився, точніше вінт з підозрою на контролер - того мене в неті кєжко зловити, заходжу тіко в скайп і трохи в gtalk
|
 |
exp
|
Додано: 20 липня 2011, 14:27 |
|
|
SPY написав: Я був, я є і нікуди не дінусь...)) Соррі, ехр, що не забіг в понеділок, постараюсь сьогодні заскочити... Просто опрацьовування затягнулось. Бавився в перший день з фото в погано освітлених місцях потім в той же понеділок - лазив по дахах / шукав карлсона, тому і не заскочив - вийшли не погані фотки-краєвиди міста з висоти, в планах - ще полазити трохи, скоро їх заллю на хворум, як тільки розберусь як файно сконвертувати RAW в JPEG, бо шось теперішнє конвертування мене не дуже пре  так що не надійтесь, що спай взяв фотоапарат і став на лижі, а от за те що не прийшов в понеділок - звиняйте, шпійона... ЗІ: як казав борман - комп накрився, точніше вінт з підозрою на контролер - того мене в неті кєжко зловити, заходжу тіко в скайп і трохи в gtalk викладати не спіши, може шось сюди відберемо  а також може шось сюди підійде... а решту викладеш... нині можемо на точці №2 шарової кави попити... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 липня 2011, 14:32 |
|
|
exp написав: нині можемо на точці №2 шарової кави попити...  добре, що нагадав  а може нам не налиють  ?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 липня 2011, 14:32 |
|
|
БорМан написав: exp написав: нині можемо на точці №2 шарової кави попити...  добре, що нагадав  то шо, після 18.00 ?
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 липня 2011, 14:33 |
|
|
exp написав: то шо, після 18.00 ? ок десь 18:30 лиш чи буде там де протовпитися крізь щільні ряди шаровиків 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 липня 2011, 14:43 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
ну з фото ок, хотя то було не так для створення шедевру, який можна туди постити, скоріше задля практики, тестування і освоєння техніки... і хочу добре навчитись не для вийо.. на всяких там конкурсах, а для себе)) агій... я до 12 не люблю вживати алкоголь, а після 18 ще й як люблю... а ви тут з кавою)) ок подивлюсь, що можна зробити))
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 липня 2011, 15:08 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: ну з фото ок, хотя то було не так для створення шедевру, який можна туди постити, скоріше задля практики, тестування і освоєння техніки... і хочу добре навчитись не для вийо.. на всяких там конкурсах, а для себе)) агій... я до 12 не люблю вживати алкоголь, а після 18 ще й як люблю... а ви тут з кавою)) ок подивлюсь, що можна зробити)) привіт фотографам , любителям кави і питєйникам анкаголю після 18.00 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |