|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 20 жовтня 2009, 02:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Та шо ви всі за...єтесь (захоплютесь мав на увазі, а ви що подумали?! :D ) тою статистикою. Ніби в ній нема нічого цікавого. Ну хай і 29... Вам головне щоб тут було 2900, але телепнів, чи 29 але тверезомислячих? На багатьох форумах тусується люди, які не знаючи що сказати грають в таку собі гру:
1 -
2 - туда же
3 - ... і так до 2900+
Чи треба толкові люди з якими можна і пропатчити KDE під FreeBSD, і можна в кіно сходити, і про музику поговорити, і новини аргументовно обговорити... Тоді навіщо всі ці рейтинги та заглядування в топ-статистику... я розумію портал - в нас тепер комерційний, новасті і фсьо такоє, а форум тут при чім?! так що тут однозначно головне не кількість, а якість... Інше діло, що раніше кожного місяця добавлявся активний користувач, який затримувався тут надовго...
Про це можу говорити від коли я тут... Відколи перейшли на бітрікс - новий форум - кожен місяць, з'являвся як мінімум 1 - хтось новенький, який писав регулярно заходив, читав відписував... Але шось змінилоси... Тепер не то що нові не мають бажання приходити, а й старі ідуть... Наврядче їх щось відлякало дизайн, чи тикання, чи часу поменшало...
Ось навіть тепер всі так захопились обговоренням цієї статистики, що навіть ніхто не замітив, що нірванка зайшла... Байдуже? не знаєте її чи забули?
ІМНО треба не за статистикою гнатись, а за тим щоб створити атмосферу, яка буде приємна для спілкування...
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 жовтня 2009, 03:20 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: SPY пише:
ІМНО треба не за статистикою гнатись, а за тим щоб створити атмосферу, яка буде приємна для спілкування...
Статистика наведена тільки для того аби показати що атмосфера швидше відсутня аніж присутня.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 жовтня 2009, 04:34 |
|
 |
 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
Статистика наведена тільки для того аби показати що атмосфера швидше відсутня аніж присутня.
Ну дик треба її відновлювати (створювати) бо в результаті нових користувачів не побачимо, та й старих вже не видно... Форуми ніби на те і створені, щоб знайомитись з кимсь новим, щось нове дізнаватись, спілкуватись... З останніх активістів, що недавно зареєстрували - тримбіта, ксана, жива, але якщо тримбіта, для мене вже погана асоціація, так жива і ксана, вже пропали... Хтось ще подавав надії із активістів чи в мене скульоз... ось так ніхарашо таваріщі...
|
 |
exp
|
Додано: 20 жовтня 2009, 13:44 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: nirvanka пише:
Цікаво що то буде, готуюсь до найгіршого гм... а шо найгірше може бути... :?:
вона ж не назовсім приїде... :D
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 20 жовтня 2009, 15:47 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Ось навіть тепер всі так захопились обговоренням цієї статистики, що навіть ніхто не замітив, що нірванка зайшла... Байдуже? не знаєте її чи забули?
:shock: :D а что же ты даже не поприветствовал её, не поздравил с возвращениеем, вроди бы с ней общался.
Все мастера только критиковать :oops:
ось так ніхарашо таваріщі...
:D
|
|
 |
|
 |
Ksana
|
Додано: 20 жовтня 2009, 16:08 |
|
|
так жива і ксана, вже пропали...
Як каже Galka
Цитата: Galka пише:
Я тут есть, но больше читаю чем пишу
А статтю Живи читала недавно в інтернеті.Хороша стаття! :arrow:
чи в мене скульоз...
Магніт!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 жовтня 2009, 18:54 |
|
 |
 |
|
|
а что же ты даже не поприветствовал её, не поздравил с возвращениеем, вроди бы с ней общался.
Аґій холєєєра, а чого спілкувався! спілкуюсь і далі... Я мав на увазі, якби вона хотіла мені то написати - написала б на аську, а тут для всіх...
Цитата: Ksana пише:
Магніт!
я тоже чув що зараз будут магнітні бурі... воно вам нада? :D
зато плюс я погавкав-погавкав... вже не тільки читаєте, а ще й пишете, ось чи на довго.... певно треба регулярно робити перекличку :D :D :D
|
 |
Galka
|
Додано: 20 жовтня 2009, 19:19 |
|
|
Аґій холєєєра, а чого спілкувався! спілкуюсь і далі... Я мав на увазі, якби вона хотіла мені то написати - написала б на аську, а тут для всіх...
:D Так и тебе, для всех и от имени всех, надо было попривитствовать её, а не писать
що навіть ніхто не замітив, що нірванка зайшла...
это так я на всякий случай :D
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 жовтня 2009, 20:08 |
|
 |
 |
|
|
Так и тебе, для всех и от имени всех, надо было попривитствовать её, а не писать
Galka, то не в моїй компетенції за всіх розписуватись :D і від усіх імен писати... пишу від себе :D
|
 |
Galka
|
Додано: 20 жовтня 2009, 22:32 |
|
|
то не в моїй компетенції за всіх розписуватись і від усіх імен писати...
ага, давай всё валить на админов :D должен же кто-то быть виноватым :D
пишу від себе
вот-вот, и написал бы первым, авось и еще кто-нибуть присоединился
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |