|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Dана
|
Додано: 03 червня 2009, 00:32 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Цитата: Yo)!( пише: ВСЕ ЕЩЕ ХОЧЕТСЯ КУРшТЬ?
Ага, нервово, в стороні :D
Та ці легені гематоксилін-еозином фарбовані :D
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 червня 2009, 00:37 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Богдана : ти що не видиш , що то голова риби , Йож її сам зеленкою фарбував :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 03 червня 2009, 02:34 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: Капітан пише:
то голова риби , Йож її сам зеленкою фарбував
а от не треба було їй курити!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 03 червня 2009, 04:53 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Цитата: Богдана пише:
Та ці легені гематоксилін-еозином фарбовані Дуже щасливий
за то страшно :arrow:
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 12 червня 2009, 02:08 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 червня 2009, 11:40 |
|
|
Ніфіґа собі :shock: , віртуоз ,той пелехатий. :arrow:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 14 червня 2009, 17:32 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
В Украине наметилась тенденция к уменьшению распространенности курения. Если в 2005 году курили 41% взрослых жителей Украины, то в ноябре 2008 года распространенность курения уменьшилась до 35%, а в мае 2009 года — до 31%.
Об отом свидетельствуют результаты опроса, который в мае 2009 года провел Киевский международный институт социологии по заказу компании Quirk Global Strategies. Было опрошено 2008 респондентов, которые представляют взрослое украинское население в возрасте от 18 лет.
Такому результату способствовали проведенные информационные и законодательные мероприятия, в первую очередь, недавнее повышение ставок акцизного сбора на табачные изделия. Появление на пачках сигарет изображений, которые наглядно показывают вред курения для здоровья, закрепит эту позитивную тенденцию к уменьшению уровня курения в Украине.
Опрос показал, что подавляющее большинство украинцев одобряют идею увеличения размера предупреждений с нынешних 30% поверхности пачки до 50% поверхности пачки и добавления к тексту предупреждений изображений, которые наглядно показывают вред курения для здоровья. Нынешние предупреждения считают эффективными лишь 12% опрошенных. Текстовые предупреждения, которые занимают 50% передней и обратной стороны пачки сигарет, поддерживают 17% опрошенных, а предупреждения, которые содержат текст и изображение и занимают 50% передней и обратной стороны пачки сигарет, считают эффективными 48% опрошенных.
Среди опрошенных 51% считают, что если бы к нынешним предупреждениям были прибавлены изображения, которые наглядно показывают вред курения для здоровья, это могло бы удержать часть молодых людей от начала курения. 42% нынешних курильщиков считают, что такие изображения на пачках сигарет побуждают их задуматься о прекращении курения.
В целом законодательные изменения, направленные на то, чтобы медицинские предупреждения на пачках сигарет имели больший размер и содержали изображение для лучшей подачи информации об опасности употребления табака, поддерживают 72% опрошенных, включая 62% нынешних курильщиков.
|
|
 |
|
 |
Evil_girl
|
Додано: 03 липня 2009, 18:52 |
|
|
:cl: Говорити, критикувати і засуджувати може кожен. Але чомусь величезна кількість людей курять (навть з присутніх на цьому форумі), і нічого з цим не робить. Хто курить в ничку, боїться маму і тата, дорослих тьоть і дядь які можуть відибрати цигарку, чи насварити пальчиком. Хто - в відкриту, ще й цим хизується. [COLOR=red]Чому?![/COLOR] Чому я вас питаю, всі ми такі мастаки "обсмоктувати" любі теми, при цьому умудряючись реально нічого не робити? [FONT=Times][COLOR=blue]Або залиште пусті балачки і займіться собою, або просто припиніть "обсмоктувать" з таким смаком цю, давно вже підгнилу, "кісточку".[/COLOR][/FONT] :o
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 03 липня 2009, 19:06 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
=Evil_girl= i can get u O_o,
Цитата: всі ми такі мастаки "обсмоктувати" любі теми,
Не ми а ви.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 липня 2009, 20:13 |
|
|
=Evil_girl= i can get u O_o Злий ти..... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |