|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 04 лютого 2008, 18:44 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: Jovan пише:
Якшо гортес то не брехня... в тому і прикол мембрани. Вона дихає і не пропускає воду. Але треба за нею дивитись і з часом властивості пропадають і вона дихати перестає.
Зрозумів, спасибі за пояснення, щось схоже читав і казали, що засоби для догляду досить дорогі.
Щодо карт то я купив карту в Коломиї в книжковому шо біля памятника шевченка, вони вже є в нас...
Спасибі за інформацію, обов*язково зайду, тільки б встигнути щоб не розібрали.
Цитата: Защита до–32°С при активном использовании
Ото б я собі купив капчики, ноги б плавали :D
Але коли я їх в руках тримав, то вони були досить легкі і на вигляд я б не сказав, що в них буде комфортно при таких від*ємних температурах
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 04 лютого 2008, 19:37 |
|
|
Цитата: Wandering пише:
Зрозумів, спасибі за пояснення, щось схоже читав і казали, що засоби для догляду досить дорогі.
Ото б я собі купив капчики, ноги б плавали
Але коли я їх в руках тримав, то вони були досить легкі і на вигляд я б не сказав, що в них буде комфортно при таких від*ємних температурах
Для гортекса є якась рідина всякі пшикалки, і вони фірмові і не дешеві... Я свою куртачьку перу простим порошком а він зплавляє мембрану і вона перестає дихати... Але мені казали шо то розводілово, мембрана і сама перестає працювати з часом а всі ці препарати то тупо розводілово на гроші... не знаю чи правда но я повірив і не користуюсь:)))
Ноги би не плавали, вони б сплавились:)))) І про запах - запах не забувайте:)))))
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 04 лютого 2008, 20:02 |
|
|
Значить на літо потрібно шукати як можна холодніщі шкари? :D
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 05 лютого 2008, 02:22 |
|
|
Значить на літо потрібно шукати як можна холодніщі шкари?
Я в таких не складних переходах взагалі люблю в сандалях йти, якщо є хороші то добре, в мене простий кампус не з дорогих... гарно нога сидить і дихає - зручно йти:)
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 05 лютого 2008, 03:14 |
|
|
О, я б в сандалях не ризикнув, я останнього разу пішов у кросівках, результат вломаний ніхоть великого пальця ноги, старшно навіть подумати щоб було з тією ногою в сандалях :shock:
|
|
 |
|
 |
lorenza
|
Додано: 06 лютого 2008, 18:17 |
|
З нами з: 30 січня 2008, 03:00 Повідомлення: 127 Звідки: Москва
|
Всем привет!!!
Мы тоже любители походить по горам... :D Летом ходим до Обсерватории на Пип шван..Этой зимой доходили до Вухатого Камня..Дальше не пошли. т.к поднялся ветер со снегом..Проблема была еще в том, что с нами были друзья, которые горы- то видели впервые..В двух словах,не хватило физподготовки, выдохлись практически сразу..
Что касается одежды, у нас неплохая экипировка Columbia..
обувь-CAT и Columbia...CAT- обувь хорошая, в смысле для ходьбы по снегу..но ее минус то,что это нубук и промокает,поэтому берем на запас ботинки Columbia. У нас они в ценовом диапазоне 100-150долл.
летом хотим пойти по новому маршруту..Куда,пока еще не решили..Поэтому если будет хорошая компашка, с удовольствием присоединимся!!! :co:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 06 лютого 2008, 20:21 |
|
|
Цитата: Уторопчанка пише:
летом хотим пойти по новому маршруту..Куда,пока еще не решили..Поэтому если будет хорошая компашка, с удовольствием присоединимся!!!
Я тут познайомився з чоловіком з Києва, то він буде з дружиною йти в непоганий похід, щоправда дуже великий, але до літа ще далеко, все можна поміняти. Я зі своєю половинкою теж планую приєднатись, якщо цікаво, пишіть.
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 07 лютого 2008, 13:40 |
|
|
О, я б в сандалях не ризикнув, я останнього разу пішов у кросівках, результат вломаний ніхоть великого пальця ноги, старшно навіть подумати щоб було з тією ногою в сандалях
Я ж наголосив "не складний перехід"!:)
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 07 лютого 2008, 13:46 |
|
|
Я ж наголосив "не складний перехід"!
Я за рік встигаю 2-3 рази поїхати в гори, тому не маю часу на не складні переходи.
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 07 лютого 2008, 20:43 |
|
|
ЦитатаJovan пише:
Я ж наголосив "не складний перехід"!
Я за рік встигаю 2-3 рази поїхати в гори, тому не маю часу на не складні переходи.
Я теж більше не попадаю... Але скажім по хребту чорногори в хорошу погоду можна йти в сандалєттах запросто, я колись і босий пробував:)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |