|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Андріана
|
Додано: 18 лютого 2016, 10:59 |
|
Прізвище, Ім’я: Андріана
|
Емілія написав: Європа приймає українців краще ніж схід. В Японії дуже дорого. А Росія як кажуть, 'нєзаграница'. От і їдуть наші до Європи, щоб пересвідчитись чи насправді там так добре як їм видається. http://www.opovidi.blogspot.com/2014/10/blog-post.html?m=1Куди ви мрієте поїхати? Де довелось побувати? Що варто оглянути? Який відпочинок вибираєте? Була я в тій Європі, нічого цікавого, ну ходить громадський транспорт за розкладом))ну стоять смітники для різного виду сміття...на цьому все закінчується. Після того як побувала на Шрі Ланці, навіть в тому ж Єгипті, зрозуміла, що до Європи більше не хочу. А взагалі зрозуміла, що і в нас дуже круто і екзотично. Тому шріланкійці напевно так і люблять нашу країну (зустрічала там багато тих хто вчився у нас).
|
|
|
|
|
Емілія
|
Додано: 17 червня 2016, 11:57 |
|
Прізвище, Ім’я: Надія Намир
|
Я уже колись писала, що моя сестра любить подорожувати. Я ж не можу сказати того ж про себе. Однак, мушу визнати, що не варто обмежувати світогляд лише Європою. Цілком згодна з Вами, Андріано, що у світі багато є такого, про що варто дізнатись, а як є можливість та бажання - побачити на власні очі. До речі, а чого ми скромно мовчимо, що живемо у Європі? У гарній Європі... http://vsviti.com.ua/ukraine/55813Звернула увагу на вірш білоруською (в коментарях). Доказ того, що подорожі можуть впливати на життя. Хоч мені більш важливо розуміти, що саме впливає і як воно може змінити моє бачення, чим може збагатити. Наразі ще перебуваю під враженням після книги Ришарда Капусцінського "Подорожі з Геродотом". Він намагався не лише побачити світ, але й зрозуміти те, що відбувається. Ця людина не була байдужою до "чужих проблем".
_________________ "Здоровим лікар не потрібний, а хворим потрібний. Тож ідіть і навчіться, що означають слова: "Я хочу милосердя, а не жертви"...
(Матвія 9:12,13)
|
|
|
|
|
Immanuil
|
Додано: 24 жовтня 2016, 17:13 |
|
Прізвище, Ім’я: Олег
|
А мы хотим взять туры в Грецию вот здесь. Говорят там и в это время хорошо отдыхается...
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 09 серпня 2017, 11:52 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
Емілія
|
Додано: 10 липня 2019, 13:59 |
|
Прізвище, Ім’я: Надія Намир
|
_________________ "Здоровим лікар не потрібний, а хворим потрібний. Тож ідіть і навчіться, що означають слова: "Я хочу милосердя, а не жертви"...
(Матвія 9:12,13)
|
|
|
|
|
Lomiliya
|
Додано: 09 жовтня 2019, 09:28 |
|
Прізвище, Ім’я: Виктория
|
Мы с мужем ближе к концу зимы планируем съездить куда-нибудь на отдых, а то мы себе подобное удовольствие давно уже не могли позволить. Теперь же муж благодаря ставкам на спорт через бк Мелбет https://code-bet.net/mirror/melbet неплохо заработал и мы можем себе позволить такое удовольствие. Еще правда точно не решили, куда едем, но времени все обсудить хватает.
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|