|
  |
|
Сторінка 1 з 1 [ 9 повідомлень ]
Автор |
Повідомлення |
7895123dracula
|
Додано: 25 вересня 2012, 10:53 |
|
З нами з: 25 вересня 2012, 10:46 Повідомлення: 5 Звідки: Коломия/Гусятин!)
Прізвище, Ім’я: Vladyslav Koval
|
Регулярно проводимо зиму в Індії,штат Гоа! Оскільки самі не дуже заможні,то по приїзду завжди мусимо влаштовуватись вже на місці на роботу...в результаті вже маємо чималий в організації відпочинку (житло,екскурсії,допомога у вирішенні різного роду питань). Якщо комусь з мого рідного міста це буде цікаво, або буде потрібна допомога на місці - звертайтесь або сюди або до мене на пошту 7895123dracula@gmail.com!)
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 25 вересня 2012, 11:11 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Ого, цікаво, зазвичай люди більше в Європу рвались на заробітки/відпочинок, а тут Індія Можете детальніше розказати? Цікава розповідь, фотографії можуть в когось викликати інтерес і бажання, зокрема знаю людей, які мріють побувати в Індії
|
|
7895123dracula
|
Додано: 25 вересня 2012, 11:20 |
|
|
)повномаштабної розповіді поки нема...в мене кохана планує на основі подорожі книжку написати..) Подробиці..і фото,займусь...хоча це такий пласт інформації... Точно розумію те,що земляки більше б хотіли побачити шляхи - як туди попасти,що треба зробити,до кого написати, щоб там працювати і жити....а не те,як би долетіти туди і відпочити 2 тижні!)
На рахунок працевлаштування там - це завжди афера,це Індія...з часом звикаєшся, ніхто нічого не гарантує!)
|
|
|
|
|
7895123dracula
|
Додано: 25 вересня 2012, 11:23 |
|
|
А на рахунок - друзі які мріють потрапити, з власного досвіду і зі своїх друзів, хто дійсно того хоче, той як мінімум шось для того робить...а не просто теревенить!) Нема нічого надзвичайного в такого роду подорожі...трошки екстріму,адреналіну в крові і бажання досягнути своєї мрії!)
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 25 вересня 2012, 11:33 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
7895123dracula написав: Точно розумію те,що земляки більше б хотіли побачити шляхи - як туди попасти,що треба зробити,до кого написати, щоб там працювати і жити....а не те,як би долетіти туди і відпочити 2 тижні!) Ну зокрема мені цікаво не самі шляхи, а більше враження, емоції від відпочинку. Може згодом наберусь сміливості і зберу компанію тих, хто має бажання по Індії подорожувати Тому книга-книгою, а деякі розповіді про відпочинок, роботу, свої враження - думаю не тільки мені цікаво буде почути А згодом і знайдуться ті, хто захопляться ідеєю 7895123dracula написав: А на рахунок - друзі які мріють потрапити, з власного досвіду і зі своїх друзів, хто дійсно того хоче, той як мінімум шось для того робить...а не просто теревенить!) Ага, взяли вони і кинули універи на кінці вересня-місяця і поїхали в Індію
|
|
Капітан
|
Додано: 25 вересня 2012, 22:29 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: А згодом і знайдуться ті, хто захопляться ідеєю ага , а ще добре у Зімбабве , Родезію , Уґанду , поїхати на відпочинок... і на заробітки.... у мене з роботи хлопці регулярно їздять у Індію , по роботі ... розказують ... заробітки круті там... я маю на увазі випадок вільного плавання... просто потинятися там можна ,і то тільки там де можна ... дикари-с-с...
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
7895123dracula
|
Додано: 25 вересня 2012, 22:40 |
|
|
)Ну якщо чесно, при гарному збігу обставин - можна заробляти до 2000 мертвих американських президентів! В Коломиї про такі гроші годі й мріяти!)
|
|
|
|
|
ashleygull
|
Додано: 27 грудня 2014, 12:49 |
|
Прізвище, Ім’я: 54
|
напевне це дуже цікаве місце Тунель під українським кордоном
|
|
|
|
|
ashleygull
|
Додано: 10 січня 2015, 10:11 |
|
Прізвище, Ім’я: 54
|
Тунель під українським кордоном
|
|
|
|
|
|
Сторінка 1 з 1 [ 9 повідомлень ]
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|