|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
~AsmodeuS~
|
Додано: 12 вересня 2008, 17:40 |
|
|
Цитата: Nightfly пише:
Який милий "легковозбуждаємий пєрсанаж"
Шо кицюню, заділо за живе?
Хтось уже навчився міряти швидкість по миганн лампочок, чи це досвід з попередньої роботи ? :)
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 вересня 2008, 18:52 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yAnTar, не розумію чого так багато текста відносно Єс... в мене думка така, шо треба користуватися послугами того провайдера який підходить, та й все... :cl: чи я не правий...
p.s. і ше одне: є такі юзери, що їм завжди шось не так, а є й такі, що приходять лиш платити гроші і дякують за послуги...
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 12 вересня 2008, 20:30 |
|
|
Цитата: exp пише:
yAnTar, не розумію чого так багато текста відносно Єс...
Наболіло. :)
Якщо швидкість аплода мінімальна і я телефоную в підтримку, а мені кажуть, що лінія на рапіді забита, то це банально обманюють.
Нехай інші люди знають, що є така проблема, якщо буде вибір між одним чи іншим провайдером - вони зроблять правильний вибір.
Можливо велика кількість постів про якість послуг спонукає Єс вирішити цю проблему.
в мене думка така, шо треба користуватися послугами того провайдера який підходить, та й все... чи я не правий...
Правий на всі 100%, я так і зробив. :)
Цитата: p.s. і ше одне: є такі юзери, що їм завжди шось не так, а є й такі, що приходять лиш платити гроші і дякують за послуги...
просто висловив свою думку про якість послуг.
Наприклад, якщо я купив погану машину, я не раджу іншим людям купувати її.
p.s. і ше одне: є такі юзери, що їм завжди шось не так, а є й такі, що приходять лиш платити гроші і дякують за послуги...
Якщо я плачу за 2 чи 1 мбіт, то скільки повинно бути, ну похибка в межах 15%.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 вересня 2008, 20:57 |
|
|
Цитата: yAnTar пише:
Наболіло. ти уявляєш, якби я зара почав кричати про все, шо мені наболіло... за 40 років... :D
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 12 вересня 2008, 21:39 |
|
|
Наболіло. ти уявляєш, якби я зара почав кричати про все, шо мені наболіло... за 40 років...[/QUOTE]
Уявляю, але мовчати також постійно не можна.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 вересня 2008, 21:44 |
|
|
але мовчати також постійно не можна
так ніхто і не мовчить у даному випадку... тут багато вже було сказано всього... і я раніше писав, що не може Єс конкурувати з Укртелом... :cl:
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 12 вересня 2008, 22:24 |
|
|
Мова йде не про конкуренцію, а про чесність, якщо швидкості такої нема - я чесно кажу швидкості нема, а не шукаю відмазки. От і все.
Не люблю, коли обманюють.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 вересня 2008, 00:09 |
|
|
yAnTar, якщо прочитати наші повідомлення, то виходить, що ми говоримо на різних мовах... :cl:
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 16 вересня 2008, 01:22 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Цитата: ~AsmodeuS~ пише:
Хтось уже навчився міряти швидкість по миганн лампочок, чи це досвід з попередньої роботи ?
нє, просто навчився не міряти швидкість флешовими хз якими софтінами які при ipfw pipe 666 list який повідомляє про 10 Mbit/s вміє наміряти всі 16-20 мбіт :)
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 16 вересня 2008, 11:56 |
|
|
Цитата: Nightfly пише:
Цитата: ~AsmodeuS~ пише:
Хтось уже навчився міряти швидкість по миганн лампочок, чи це досвід з попередньої роботи ? нє, просто навчився не міряти швидкість флешовими хз якими софтінами[/QUOTE]
Крім флешових софтин, я ще багато чого іншого.
Як я вже писав, файл 1М нереально зааплодити ні на ютуб, ні на рапіду, ні на різні фтп.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |