Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 9 з 42 [ 416 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 42  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 серпня 2007, 16:27 
Офлайн

Повідомлення: 1020
Прізвище, Ім’я: Микола
ВСІМ ВІТАННЯ! :!:

Згоден з
[QUOTE]Skier написав:Помиляєтесь вона є в деяких районах нашого міста, особливо в багатоповерхових будинках,[/QUOTE]

та з
[QUOTE]Megavolt написав:Локальні мережі в м.Коломия існують[/QUOTE]

бо сам розробляв ідею локальної мережі в мікрорайоні та практично втілив її в життя!
Тепер в мережі більше 15 комп’ютерів! На днях буде і сервер!!!
А наразі з друзями по мережі - Romi4 та Megavolt [U]реально[/U] працюємо над розвитком мережі та її адмініструванням!

На рахунок
[QUOTE]борМан написав:По дротах, чи по радіо?[/QUOTE]

то і по дротах, і по радіо!!! (наразі!)

[QUOTE]Nightfly написав:Проблема в тому шо ці всі кустарні сітки тримають піонери[/QUOTE]

Так! Мш - ПІОНЕРш :!: , - що значить перші. Хтось ними мусить бути! А ЧОМУ НЕ Мш?!

[I]Все починається з малого - з зернинки - хліб, з промінчика зоря! [/I]

Від Вас лише чути про матеріальну зацікавленність і про неприбутковіть та неможливіть локальної мережі, як такої!
Вона є можливою і прибутковою! Для цього треба щось робити! :!:
[U]І ЦЕ ПОТРІБНО РОБшТш РАЗОМ![/U]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 серпня 2007, 18:25 
Офлайн

Повідомлення: 84
[QUOTE]борМан написав:Те , що є кілька мереж в деяких районах[/QUOTE]

Тобто все-таки є декілька мереж, з серверами і т.д.? :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 серпня 2007, 18:36 
Офлайн

Повідомлення: 86
[QUOTE]Romi4 написав:Питаннячко: якщо ми виконаєм всі ваші побажання на рахунок мережі (сервер, забавки, місце) ви нас будете вважати за локальну мережу? Чи ще якісь умови є?[/QUOTE]
Головна вимога була - безупинна робота ;) В тому числі сервера ;)
[QUOTE]Romi4 написав:Дальше-ви вважаєте що на обрубаному інтернеті коломийського провайдера за 150 грн (+фіксована айпішка) можливо побудувати хоча б дохленьку локалку? [/QUOTE]
А обрубаний - це як? Не всі порти відкриті? Перекос по відношенню прийом/передача?
А взагалі-то - можна. Інтернет у нормальній локалці - це лиже одна з служб. Приємна, важлива, вкрай потрібна, але лише ОДНА З.
[QUOTE]Romi4 написав:На рахунок цін на інтернет-не згідний, в тих же Чернівцях повна безлімітка 512к-150 грн, а в нас?
[/QUOTE]
А в нас, як не дивно, укртелеком за точно таку саму суму дасть ті самі необмежені 512 кбпс (і 128 на віддачу :) ). Єдине обмеження - чи телефонні лінії коло вашого будинку будуть годні то витримати. Але думаю що й для Чернівців така сама проблема існує.
З іншого боку, той же YES вам дасть незалежно від якості телефонних ліній "чесний" (в тому плані, що прийом-передача однакові) радіоканал в будь-яку точку Коломиї, хоча й приблизно вдвічі дорожче :) Але й надійніше - знаю що кажу.
[QUOTE]борМан написав:Romi4 написав:
Ми ж піонери, піонери за гроші не працюють, тільки неа етузіазмі
Тоді краще забути.[/QUOTE]
Не факт - якщо у локалки появляться гроші ДО того як пропаде ентузіазм, тоді в неї буде шанс вижити :)

[QUOTE]MyKoLa написав:сам розробляв ідею локальної мережі в мікрорайоні та практично втілив її в життя!
Тепер в мережі більше 15 комп’ютерів! На днях буде і сервер!!![/QUOTE]
:)
І як за часто ваша мережа не працює із-за вимкненого свіча? ;) Який діаметр мережі? Сподіваюсь, свічі заземлені? А дроти екрановані? Хоча підозрюю, що свічі не заземлені і найдешевші з доступних; а дроти - та ж найдешевша неекранована вита пара, котра наступної осені потріскає від ультрафіолету і потребуватиме ПОВНОЇ заміни.

Сервер.
Коли той сервер буде, він, сподіваюсь, не буде зібраний з викинутих дешевих запчастин? І у вас буде кому його адмініструвати (звісно, що не на віндовзі)?

Ще. Ви знаєте, що хоча теоретично однорангова мережа годна працювати з кількістю комп'ютерів до 254, на практиці уже десь так з трицятого компа починаються проблеми (Nightfly вже про то писав) - незрозуміло чого все гальмує; комп'ютери з сітки пропадають etc.

[QUOTE]MyKoLa написав:Все починається з малого - з зернинки - хліб, з промінчика зоря! [/QUOTE]
Ви пропустили "в житті" - "Все починається в житті з малого". А далі - там про Леніна :) Так що неактуальна цитата :)
[QUOTE]MyKoLa написав:Вона є можливою і прибутковою! Для цього треба щось робити[/QUOTE]
Ніхто й не сперечається. Просто люди, котрі знають, ЩО треба робити і СКІЛЬКш це треба робити (Nightfly, ~AsmodeuS~, ваш покірний слуга...) як не дивно не рвуться під танки. Не думали, чому?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 серпня 2007, 18:45 
Офлайн

Повідомлення: 84
Думали, тому що безкоштовно ніхто з вас за це не візьметься :)

Всього-навсього.

А якщо ви щось можете, вмієте і розумієте то і будь-хто зможе,
вклавши певну кількість праці і часу.

Не буває нічого неможливого.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 серпня 2007, 19:19 
Офлайн

[QUOTE]борМан написав:Вважаю що miwa є оптимістом.[/QUOTE]
Ну, я не дуже змінився відколи у вас працював :) Правда, я не знаю, як за сильно я виглядав оптимістом тоді :)
[QUOTE]борМан написав:Мій прогноз навіть без уточнення вимог до мережі - сума на порядок більша.[/QUOTE]
Не хотілось шокувати любителів. Кінець кінцем, в теорії й справді можна пробувати втиснутись в 10 кілобаксів: якщо магістралі тягнути не оптикою, а П296 (тоді це хлопці це зможуть робити самі а не платитимуть спеціалістам; плюс, можливо, зможуть десь дістати "пешку" задешево); якщо свічі ставитимуть некеровані; якщо, якщо, якщо...

Звісно що ТАКЕ працювати буде дуже важко, і вимагатиме уваги як примхлива дівчина і навіть більше. Але все ж це вже можна буде назвати мережею, з якої, можливо, щось і виросте :)

[QUOTE]Romi4 написав:А якщо ви щось можете, вмієте і розумієте то і будь-хто зможе, вклавши певну кількість праці і часу. [/QUOTE]
Само собою. Часу - років зо 5 в кращому випадку (якщо будуть хороші вчителі).
Я, до прикладу, всерйоз почав займатись адмініструванням у 2003, здається (Мирославе, гляньте, будь ласка, коли там ви мій акаунт на base створили? ;) ). Щоб не гавкати на сервери, кілька місяців працював ВшНЯТКОВО в консолі FreeBSD (хоча, обманюю, вдома стояв лінукс з графічною оболонкою). Відривався лише щоб читати книжки по мережах і юніксах.
А про те, що я щось знаю, можу сказати, лише якщо поруч немає місцевих адміністраторів і модераторів ;)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 серпня 2007, 20:13 
Офлайн

[QUOTE]борМан написав:[QUOTE]miwa написав:Я, до прикладу, всерйоз почав займатись адмініструванням у 2003, здається (Мирославе, гляньте, будь ласка, коли там ви мій акаунт на base створили? [/QUOTE]
Уточняю - мої записи показують - літо 2004.[/QUOTE]
Хотів собі рік приписати :)
Зате до того я вже роки 4 так чи інакше бавився з лінуксами і мережами і років 8 - з програмуванням :)

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 9 з 42 [ 416 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 42  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення