Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 32 з 48 [ 475 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 48  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: НТК
 Повідомлення Додано: 03 грудня 2010, 22:13 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Троха оффтопу.

Necrosus написав:
… Як тільки хтось шось пише те шо вам не подобається, то відразу ворог. Смішно, причому дуже смішно.

Ну, я не думаю. Тут взагалі так не було заведено.
Але стиль висловлювань в бік опонента може бути дещо «вільний», це точно :)

Necrosus написав:
В Коломиї готові до очищення вулиць від снігу. То я чогось нерозумі, я шо машиною не їзжу і не бачу які дороги?

А ось це, дійсно смішно. В наших то широтах, це взагалі має бути робочий момент. Ну не можу я уявити, що до 1917 року так рапортували про такі «досягнення».
Це те саме, що десь у Зімбабве мер сказав, що цього року вони готові до збору врожаю бананів :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 грудня 2010, 22:22 
Офлайн

Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
Necrosus написав:
В Коломиї готові до очищення вулиць від снігу. То я чогось нерозумі, я шо машиною не їзжу і не бачу які дороги?

А ось це, дійсно смішно. В наших то широтах, це взагалі має бути робочий момент. Ну не можу я уявити, що до 1917 року так рапортували про такі «досягнення».
Це те саме, що десь у Зімбабве мер сказав, що цього року вони готові до збору врожаю бананів :D[/quote]
ну там напевне катран під пальмою розстелили-і мож рапортувати.... готові... збираємо.... :D
а тут треба якусь техніку гейби організувати :) хоча, звичайно, це дійсно робочий момент, і потрібно було б бути готовими до такого...
ПС до команд мерів непричетний...

Догори 
 Повідомлення Додано: 03 грудня 2010, 22:29 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Як тільки хтось шось пише те шо вам не подобається, то відразу ворог
хіба я казав про ворогів?
мене потішило, що ти сказав:
Цитата:
Повністю заангажований канал, як що мова за політику
оскільки ваш ресурс так само повністю заангажований, хіба ні? :o
ПС так само, як lucas... :) ти мене десь там бачиш у командах :P правильно не бачиш, бо лежу у ліжку хворий...

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 грудня 2010, 00:26 
Офлайн

Повідомлення: 5158
З вищенаписаного зрозумів що Necrosus має відношення до якоїсь газети і до якоїсь фракції, яка не хоче голосувати відкрито. :)
З того всього можу здогадатися до якої газети і до якої фракці. :)
Лиш не можу зрозуміти як людина , причетна до газети , може так писати. Я про грамотність.
Вибачаюсь за офтоп - до НТК це ніякого відношення не має.

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 грудня 2010, 04:11 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
БорМан написав:
Лиш не можу зрозуміти як людина , причетна до газети , може так писати. Я про грамотність.
є «посади» реалізаторів :D
*це був жарт*це був жарт*це був жарт*це був жарт*це був жарт*це був жарт*

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 грудня 2010, 09:53 
Офлайн

Повідомлення: 142
Прізвище, Ім’я: Геник
БорМан написав:
З вищенаписаного зрозумів що Necrosus має відношення до якоїсь газети і до якоїсь фракції, яка не хоче голосувати відкрито. :)
З того всього можу здогадатися до якої газети і до якої фракці. :)
Вибачаюсь за офтоп - до НТК це ніякого відношення не має.

to БорМан:
Для фотокамери грамотність не потрібна. :D Це перше.
По-друге, коли статті дають в газету, то їх вичитують. :)
По-третє, я лише 10 років назад почав вивчати українську мову, бо народився і жив на сході України. :?

to lucas:
Ніхто не говорить про виготовлення голівудськіх блок-бастерів. Все набагато простіше. З тією технікою і з тим обладнанням шо у них є все можно робити і робити пристойно. І хлопці в них толкові, бо персонально знайомий з ними. І журналісти грамотні, бо часто з ними спілкуюсь. Ось тільки все це в них поставлено на рівень села, не в образу виходцям з колгоспу. Одна з їхніх проблем це те шо "піпел схаває". Але, якщо піпел близько розташованих сіл хаває, то переважна більшість громади міста вже не хоче це хавати. "Бабло побеждает зло", тому і маємо такі програми як "Музичне вітання", "Коломия думає" і багато іншого. Тому і маємо таку рекламу. І знову ж, питання не в техніці, а питання в бажанні. В бажанні щось змінити. Тому наявний приклад моєї співпраці з НТК, коли я замовив у них рекламу. Не вимагалося щось екстраординарного, тому шо знаю іх технічний парк, тому і технічне завдання було поставлено мною під ці критерії. Все ж таки умудрилися зробити спецефекти "аля весільний варіант". Вони вже звикли так робити, бо їм так зручно.

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 грудня 2010, 10:11 
Офлайн

Повідомлення: 142
Прізвище, Ім’я: Геник
Вислів "Зроби краще" завжди нагадує мені совєтскій та вітчизняний автопром. Вам не подобається "Таврія Нова", "Жигулі"? Зроби краще.

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 грудня 2010, 10:49 
Офлайн

Necrosus написав:
Вислів "Зроби краще" завжди нагадує мені совєтскій та вітчизняний автопром. Вам не подобається "Таврія Нова", "Жигулі"? Зроби краще.

а що я відношуся, якимось чином, до виробників авто ???А от Ви, наскільки зрозумів з Ваших пояснень, відноситеся до сфери журналістики і претендуєте на певні знання ?! Якщо ні, то :o ... І ще, на рахунок "Жигулів" і "Таврії" - а от і робили ! Просто в інших країнах....але ціна теж інша.
Ось тут ми стикаємося з дуже цікавою річчю. Хлопці та дівчата (НТК) роблять той продукт, який є ПОТРІБНИЙ на сьогодні переважній більшості їхнього глядачу. Якщо Ви не входите у цю більшість, то вибачайте....Я не сумніваюся, що творчі та креативні можливості у людей там набагато вищі, але...
Але я Вам наведу приклад з тієї сфери, до якої маю безпосереднє відношення. Ми теж можемо робити піцу з використанням справжнії італійських продуктів-муки, мацарелли, помідорінів та їхнього салямі.... але тоді ціна нашої фірмової "Синьйор Помідор" складатиме 87-112,00 грн (залежно від курсу євро та вартості доставки). тобто вартість зросте у 2 рази. Ви багато знаєте коломиян, які зможуть позволити собі такий продукт та за такою ціною ??? Отож-бо...
А телебачення, це теж бізнес...
Звичайно, ніхто не заперечує потребу розвитку та руху вперед, але для цього потрібно, щоб основна частина суспільства ПОТРЕБУВАЛА такого поступу та була готова платити за нього...
ось так...
ПС не претендую на повне знання теми журналістики та повну об єктивність, але вважаю що поливати когось брудом та проявляти таку безапеляційність теж не зовсім доречно....

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 грудня 2010, 11:03 
Офлайн

Повідомлення: 40
Прізвище, Ім’я: Ivanov Ivan
Які гроші платять, така й музика. А чи хтось готовий заплатити серйозні кошти за виготовлення реклами?
Всі шукають халяву. Хто боронить зробити рекламу в любій продакшен-студії або на " ІНТЕРІ" , чи "плюсах",
заплатити серйозне "бабло" і принести на канал. Вони його будуть транслювати.
Всі телеканали та радіо працюють згідно ліцензії. А ліцензію дають , коли є програмна концепція згідно закону
"Про телебачення та радіомовлення", так що ЗМІ мусять робити різні програми. А якщо комусь щось не подобається, то
телевізор має багато "кнопочок"...
А що стосується мера. Є мер, дайте йому зробити свою команду, а не пробуйте його " оженити "на кому не-будь, та ще додоти
в придачу злую тещу.
Може досить гратись в політику (досить з нас тих 450-ти), займіться реальними справами, кожен на своєму місці!!!

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 грудня 2010, 11:16 
Офлайн

Ivan I написав:
Які гроші платять, така й музика. А чи хтось готовий заплатити серйозні кошти за виготовлення реклами?
Всі шукають халяву. Хто боронить зробити рекламу в любій продакшен-студії або на " ІНТЕРІ" , чи "плюсах",
заплатити серйозне "бабло" і принести на канал. Вони його будуть транслювати.
Всі телеканали та радіо працюють згідно ліцензії. А ліцензію дають , коли є програмна концепція згідно закону
"Про телебачення та радіомовлення", так що ЗМІ мусять робити різні програми. А якщо комусь щось не подобається, то
телевізор має багато "кнопочок"...
А що стосується мера. Є мер, дайте йому зробити свою команду, а не пробуйте його " оженити "на кому не-будь, та ще додоти
в придачу злую тещу.
Може досить гратись в політику (досить з нас тих 450-ти), займіться реальними справами, кожен на своєму місці!!!

+100 !

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 32 з 48 [ 475 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 48  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення