|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Hugo
|
Додано: 24 жовтня 2008, 15:46 |
|
|
В мене до речі ше є перший Race Driver (фірмовий) і мушу визнати він досі не втратив актуальності так шо піду пошукаю той Грід завтра - заінтригував
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 24 жовтня 2008, 15:55 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Можу тобі на диск записати щоб ти довго не шукав :cl:
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 24 жовтня 2008, 16:10 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Я би не сказав, що в простріті погана графіка - дим, машини, удари, розбиті машини - досить реальні.
Для мене мінус в простріті - нудний геймплай, сам сюжет...
|
 |
Wandering
|
Додано: 24 жовтня 2008, 16:19 |
|
|
Цитата: SPY пише:
Я би не сказав, що в простріті погана графіка - дим, машини, удари, розбиті машини - досить реальні.
Якщо б ти спробував ГРІД ти б зрозумів, що графіка в простріті просто відстойна :cl:
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 24 жовтня 2008, 16:26 |
|
 |
 |
|
|
Не знаю - спробую, але тої графіки заявленої у андерковері - мені спокійно вистачить...
|
 |
Wandering
|
Додано: 24 жовтня 2008, 16:36 |
|
|
Не знаю - спробую, але тої графіки заявленої у андерковері - мені спокійно вистачить...
Вони й в карбоні обіцяли супер графіку, а вийшло не дуже. Та й взагалі навіщо чекати обіцяного якщо вже можна отримати просто офігенну графіку і прикольний геймплей?
Тільки одне зауваження до ГРІД, їздити дуже важко, машини страшно заносить, довго звикав, зате тепер просто клас :bi:
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 жовтня 2008, 12:08 |
|
 |
 |
|
|
Цитата: Wandering пише:
Вони й в карбоні обіцяли супер графіку, а вийшло не дуже.
хай обіцяли...
Але і ви замітили і всі замітили, що Need For Speed постійно з кожною грою підвищував якість графіки і реалістичності - чим далі тим графіка була краща чим у попередній версії... :arrow:
Ось і тут - наврядче графіка буде на рівні Underground`a 2 - моя думка - краща ніж в простріті... А в простріті - графіка - досить реалістична, але відсутність цікавого сюжету - звело гру на ніц... (Тупа ганялка на стадіонах) :D
Стосовно ГРІДу - нє нада... можливо графіка там і краща, але порівняйте, як нашумів НФС, який фурор був у нього і ГРІД...
Як думаєте - де фанатів, задоволених грою більше? 8)
Крім того це не тема для обговорення ГРІДу. Принаймі за грід - я не можу вести суперечку - кажу чесно - не грав, тільки чув про гру і бачив трейлери...
|
 |
Wandering
|
Додано: 25 жовтня 2008, 19:05 |
|
|
SPY ти знаєш, що таке реклама, маркетинг?
Я теж пройшов всі Need For Speed від андеграунда першого і то по кілька разів, а в простріт кілька разів спробував і далі вже не міг.
Принаймі за грід - я не можу вести суперечку - кажу чесно - не грав
Спробуй і тоді поговорим :wink:
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 жовтня 2008, 19:20 |
|
 |
 |
|
|
Я теж пройшов всі Need For Speed від андеграунда першого і то по кілька разів,
Ситуація аналогічна, з прострітом - так грати важко, але можливо... Особливо драги стали цікавішими із розігріванням шин та мотору - реалістичніше...
Я коли поняв я їхати драг у простріті - на 3-5 секунд опереджував суперників..
Мені не подобається ця ганялка без машин на зустрічній полосі, без міста... на стадіоні тупо... тай тюнінгування машини якесь дивне...
а в простріт кілька разів спробував і далі вже не міг.
а хіба краще коли всі траси даються з першого разу, як то було в Андеграунду 2? :bt:
===============================
Я не виправдовую простріт - він мені не подобається... але я не можу сказати, що там погана графіка чи музика. мені не подобається сам сюжет... :roll:
Спробуй і тоді поговорим
Якщо я розчаруюсь в андерковері - обовязково спробую... :wink:
|
 |
Wandering
|
Додано: 25 жовтня 2008, 19:25 |
|
|
а хіба краще коли всі траси даються з першого разу, як то було в Андеграунду 2?
В гріді мені доводилось по 20 разу трасу об"їжджувати, настільки важко, там лупнувся об стіну і все, машину розбито або колесо загнулось і постійно тягне в сторону. Ось вам і реалізм, а то безсмертна машина котра ніколи не розбивається це не те.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |