|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 19 січня 2009, 00:40 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Я знаю, що то не плазма, просто ситуація вийшла така, що часу до Львова машиною немає їхати, плюс плазму везти потрібно вертикально, а це в жигулях не реально. Був варіант замовляти з Києва, але що приїде не відомо, короч не дуже файний варіант. В Коломиї замовляти, переплата 250у.о. А жабка, то не дозволяє:)
Короч пішов у один знайомий магазин "Юлія" називається і хтів взяти 6 серію самсунга, але в наявності не було, терпіння закінчилось, нерви здали і від фонаря замовив цього, що буде не знаю, але надіюсь що щось людське, в середу постараюсь повний звіт про покупку предоставіть:)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 січня 2009, 00:43 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Бо на скільки я в курсі , то леди поки шо дорогі , але по крайній мірі за ними найближче майбутнє.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 19 січня 2009, 00:53 |
|
|
Ну ця серія не така вже й дорога, на 300 долярів дорожче за просту 6 серію, але це свого роду ризик так як ці леди експериментальні перші моделі.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 23 січня 2009, 22:46 |
|
|
Ураааааааааааааааа :bi: :P |bv
Прийшов мій тв. Я в захваті, зображення просто нереально:) красиве....
Всі побоювання щодо якихось косяків розсіялись. Можливо то эйфорія і я чогось не помітив, але перші враження просто чудові. Ця річ коштує тих грошей.
Єдине про що пошкодував, це те що 40" замало, треб було 46 або 50 :D
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 23 січня 2009, 22:56 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Цитата: Wandering пише:
Прийшов мій тв. Я в захваті
Вітаю. :gr: Я ще працюю над цим питанням.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 23 січня 2009, 22:58 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
треб було 46 або 50
апетит приходить під час їди :D
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 23 січня 2009, 23:13 |
|
|
Цитата: vmateychyk пише:
Вітаю. Я ще працюю над цим питанням.
Дякую і не заздрю вам, дуже складно мені було знайти правду між маркетинговою брехнею, необ'єктивними тестами. Мужайтесь :D
Цитата: БорМан пише:
апетит приходить під час їди
Нє, я відразу хтів брати 50" але дружина як почула :shock: то скала що ніколи такого не стерпить :D
Скажу відверто, для простого телебачення 40" це максимум для моєї дистанції, для FullHD фільмів трішки малувати, але ще раз повторюсь, як включив "Темний рицар" челюсть відвалилась від тієї картинки котру я побачив.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 23 січня 2009, 23:31 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Ураааааааааааааааа
Прийшов мій тв. Я в захваті, зображення просто нереально красиве....
Всі побоювання щодо якихось косяків розсіялись. Можливо то эйфорія і я чогось не помітив, але перші враження просто чудові. Ця річ коштує тих грошей.
Вітаю! А видиш, а ти ще гнав на LCD, тепер різниця в зображенні між цими двома технологіями все більше стирається.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 23 січня 2009, 23:41 |
|
|
Я і тепер думаю, що плазма трішки є кращою (хоч є недоліки: електроспоживання, залишкове зображенн) просто в моїх умовах, перегляд з 2м. брати плазму з розширенням 1024х768 не дуже зручно, бо з такої відстані буде видно піксельну сітку, плюс ту плазму Піонер треба було забирати з Києва, а часу на те немає. Був би Піонер в магазині за нормальною ціною, взяв би його. По друге, цей ЛСД що я взяв видає 600 ліній в динаміці, що можна зрівняти з піонером котрий видає 768, але в самсунга не видно піксельної сітки. Ну і що можу сказати, майбутнє за ЛСД з ЛЕД підсвіткою, технологія на даний час не ідеальна, але працює задовільно, в темних сценах облазсті з лед відключаються і виходить справжній чорний колір, що є рідкістю, плюс білий тут яскравіший ніж в плазмі.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 січня 2009, 00:11 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |