|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 15 червня 2008, 02:46 |
|
|
Цитата: exp пише:
як грали, так як вчора голандці з французами? бо не бачив...
Та поки був Ібрагімович, то захист Іспанії тріщав, а потім після перерви його замінили( може травмувався) і Іспанія відсунула гру, але щведи дуже класно виглядали. :arrow:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 15 червня 2008, 03:24 |
|
|
Сьогодні Туреччина-Чехія, фактично плей-офф матч. До речі, ми можемо тут побачити серію пенальті. :!:
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 15 червня 2008, 17:34 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
koyanis,
Ну ти такий швидкий як електровіник. Ще треба виграти у Швеції. Тоді вийдем. Незабаром побачим буде нова Полтава, чи щось інше.
:D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 червня 2008, 15:25 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата:
ехр пише : попробую спрогнозувати, Італія і Румунія буде пакувати чемодани...
Ой смердіви буде-е-е... :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 червня 2008, 15:44 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата:
ехр пише: ну шо зробиш, треба було грати, а не понти колотити...
Ну вони думали , що раз вони діючі чемпіони , то всі перед ними ляжуть. :D
А народная індєйская ізба вам , а не кубок. :P
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 17 червня 2008, 23:19 |
|
|
шо мені краще я сам знаю. ехр, , бачу що ви писали це під шумок, як кажуть, бо інші накинулися на мене. Бо це не була вказівка, а я виходив з попереднього поста, де ви написали шо злитесь, то ж запропонував покращити настрія. Ваша реакція, вибачайте, але була неадекватна, або ви не так мене зрозуміли.
бачу шо ти мені тут виробляєш...
шш
[QUOTE] koyanis пише:
про ЧМ не вспоминать у нас группа там много легче была и везение.... [/QUOTE]
Мав би совість не брехати, або уважніше читай. Я ні в одному пості не порівнював чиїхось "досягнень"
Цитата: Уторопчанка пише:
Наверное, очень жалеете, что Ваши предположения (а возможно, надежды) по поводу результата матча Греция- Россия, не оправдались..
Та що ви, перш за все мені цікава гра. А якщо і гра і результат приносить задоволення, то це просто супер, наразі задоволення принесла тільки гра.
Сьогодні суперматч , і хто цікавиться футболом - в 21:45 УТ1, Спорт1 - Італія-Франція. ІТАЛІЯ давай, покаже хто тут чемпіон! :arrow:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 17 червня 2008, 23:34 |
|
|
Та й взагалі, бачу, що це потихеньку перетворюється з теми про футбол, в тему "хто кого більше любить і за що". Чому ніхто словом не обвовився про матч Туреччина-Чехія? Це ж був можливо другий по красоті, і перший по накалу матч на чемпіонаті. Що ж ви, любителі футболу :?
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 18 червня 2008, 00:04 |
|
|
не дивився... Буде можливість, подивіться повтор, це того варте. :arrow:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 18 червня 2008, 01:16 |
|
|
Пірло красава!!!!! Добиваєте їх!!!!!! Forza Italia!!!!!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 18 червня 2008, 02:44 |
|
|
От хто буде чемпіоном!!!!!! Буффон - це просто ангел охоронець воріт Італії.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |