|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 07 жовтня 2009, 17:05 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: [URL=http://kolomyya.org/se/sites/ko/?nid=19710]Презентація книги: Оксана Цеацура "Лаба: тлумачний словник"[/URL]
Уперше в Україні вийшов друком словник сленгу музикантів. Власне, його назва "Лаба" й позначає специфічну музичну мову...
[IMG]http://kolomyya.org/images/2009/24162.jpg[/IMG] :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 грудня 2009, 00:54 |
|
|
кажуть цей хлопець
співав якісь пісні на укр.мові, де б то послухати :?:
хто не впізнав - це зять Ю.Тимошенко...
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 08 лютого 2010, 18:03 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Олег Скрипка – кавалер ордену Академічних пальм
9 лютого о 17:00 у київському Le Grand Cafe розпочнеться церемонія нагородження Олега Скрипки почесним орденом Академічних Пальм (L’Ordre des Palmes académiques), що був започаткований імператором Наполеоном I у 1808 році. Цей орден вручають як членам викладацької спільноти, так і людям, що активно сприяють просвітництву та розповсюдженню французької культури в інших країнах. Список нагороджених особисто затверджує прем’єр-міністр Франції.
З Францією Олега Скрипку пов’язують шість років життя та творчого розвитку, безліч музичних і мистецьких проектів. Ще під час французького періоду «ВВ» двоє з чотирьох музикантів були представниками саме цієї країни. Також у Франції Олег Скрипка активно працював з хореографічною компанією Філіпа Декуфле, беручи участь у двох виставах, в одній з яких – «Механічній шкатулці» – виступав у ролі помічника режисера і ставив музичні сцени. А французький жіночий хор, що також виступав у проекті, долучився до запису відомої пісні «ВВ» «Горіла сосна» з альбому «Музіка». У 1996 році Скрипка брав участь в організації туру містами Росії та України разом із Французьким культурним центром. Саме під час вистави в Києві пісня «Весна» вперше прозвучала в Україні. У тому ж таки 1996-му Олег навіть представляв французьку культуру в Америці, граючи у виставі в містечку Афіни в Південній Кароліні. Цікавою є історія співпраці «ВВ» з французьким гуртом «Les VRP» – музиканти мали три спільних тури у Франції та два – в Україні, записали разом пісню «Bartek» і зняли на неї кліп. Саме там, на теренах далекої Франції, Скрипка почав вносити до звучання музики «ВВ» етнічні елементи, що й визначило подальший стиль гурту. Співпраця з Французьким культурним центром не припинилася і після повернення в рідні краї – під час Тижня Франкофонії Скрипка обіймав почесну посаду представника Франції.
«Нагороди для мене не мають особливого значення, але цей орден – велика честь і я щиро пишаюся ним. Адже Франція для мене є другою Батьківщиною, і я радий, що з’язок з нею міцнішає», – зазначає Олег.
Нагородження відбудеться у Le Grand Cafe (Музейний провулок, 4) за участі посла Франції в Україні пана Жака Фора. По закінченні церемонії гості отримають можливість поспілкуватися з Олегом Скрипкою та представниками посольства Франції і Французького культурного центру.
Акредитація обов’язкова: +38 067 4463534, pr.vopli@gmail.com
Фото: РетроАтельє
07 лютого 2010 12:59
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 березня 2010, 14:47 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Лідер ДДТ Юрій Шевчук розкритикував російську владу
З різкою критикою на адресу політичного устрою в РФ і російської влади виступив на концерті в "Олімпійському" рок-музикант Юрій Шевчук.
Як повідомляє "Коммерсант", у спорткомплексі "Олімпійський" втретє були підбиті підсумки голосування за номінантів премії у галузі рок-музики "Чартова дюжина", що вийшла з однойменного хіт-параду "Нашого радіо".
Вечір відкрив великий концертний сет групи "ДДТ", що складався з нових пісень. Посеред виступу лідер команди Юрій Шевчук несподівано дав колегам сигнал пригальмувати і звернувся до глядачів з наперед заготовленою промовою. Спочатку він за звичаєм згадав добрим словом пітерський рок і часи "революції духу". Потім пішов на загострення: "ш в кошмарном сне ни мне, ни моим друзьям тогда не приснилось бы, до чего наш рок докатился. Половина песен про сиськи-письки. Эти наши коллеги бесчисленные, которые танцуют на шестах на жирных корпоративах. Эти наши коллеги, которые приветствуют на Красной площади ментовскую власть. Забыли, забыли мы, что рок — это выход за рамки унылой, банальной, доведенной до автоматизма механики существования... Родился, ел, пил, трахался, умер — вся наша жизнь. По ящику все хорошо, мармелад. Ты, быдло, только жуй это все и не вякай...
... Богатые богатеют, нищие нищают... воруют все. Система выстроила в нашей стране жестокую, бесчеловечную власть. Народ мучается не только в тюрьмах и лагерях, но и в детских домах и больницах... Сколько сейчас беды, ребята. Ну вот, допустим, Ходорковский со своим другом — сколько можно их парить, они уже все долги раздали, сколько можно их закатывать в бетон этот зоновский? А с другой стороны, посмотрите, сколько сволочи, около власти кормящейся, в погонах и с мигалками в башке, грабят нас, сбивают нас на дорогах, расстреливают в магазинах, и никто за это по большому счету не поплатился!
...Рок — это не когда все хорошо, но когда что-то плохо, и об этом надо петь и говорить. ш "Нашему радио" тоже".
Жодна телекомпанія шоу з провідними рок-музикантими Росії не транслювала.
постiйна адреса статтi: http://www.unian.net/ukr/news/news-366627.html
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 березня 2010, 20:59 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
Лідер ДДТ Юрій Шевчук розкритикував російську владу ризикує хлопец... :cl:
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 10 березня 2010, 21:20 |
|
|
Якщо він нічого не вкрав, ризик виправданий.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 24 травня 2010, 17:51 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 02 червня 2010, 18:33 |
|
|
«Країна Мрій» сердечно вітає усіх своїх друзів із настанням довгоочікуваного літа, бажає всім бадьорого сонячного настрою та пропонує оригінальний мистецький презент – сторінку вільного завантаження, яка працюватиме на сайті www.krainamriy.com протягом трьох літніх місяців. Тепер усі шанувальники української пісні матимуть змогу обрати собі гарний саундтрек до нового курортного сезону, безоплатно завантаживши у максимальній якості тридцять альбомів із каталогу Музичного Видавництва «Країна Мрій». > > > Джерело < < <
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 19 серпня 2010, 12:34 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 жовтня 2010, 17:07 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |