|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Kaminskiy
|
Додано: 10 червня 2009, 16:02 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Пізнаємо - Pentax і Pentax :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 жовтня 2009, 00:06 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Надибав таку техніку... по прийнятній для мене ціні , хотілось би почути слово тих , хто користується дзеркалами Olympus-E-400
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 19 жовтня 2009, 13:36 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Всё зависит от того,чего ты от неё ожидаешь.
Если тебя не смущает:
1. маленький видоискатель, который пригоден только для прицеливания и практически не пригоден для ручной наводки на резкость, соответственно и для контроля работы системы автофокуса(туда ли он попал)
2. матрица раза в полтора меньше, чем у остальных зеркалок.
3. маленький корпус, который не очень удобно деражать в руках.
:idea:
То, если за эти деньги ещё и объектив дают, то вполне приличный аппарат, по крайней мере качественнее и быстрее любого мыла. :D
Кстати - объектив то какой? А то может это стоимость только тушки? :?:
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 19 жовтня 2009, 14:50 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Тут теж всі наголошують на цих пунктах, що Yury, пише, але 3-тій це скоріше достоїнство, ніж недостаток, а перші два ідуть в розріз з самою "суттю" зеркалки (виходить зеркалка лиш для того, щоб міняти об'єктиви). І E-400, це вже "вчора", на зміну прийшов E-410.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 19 жовтня 2009, 15:01 |
|
|
Цитата: myrko пише:
але 3-тій це скоріше достоїнство, ніж недостаток,
Молодо-зелено. :k|:
Так вважають лише ті, хто ніколи зеркалкою не знімав. :) Бо таку камеру все рівно у кішеню не засуниш, а пальці вісять коли знімаєш. Я он собі до камери ще й батблок придбав, аби вона більша була. Зараз без нього якось і незручно тримати у руках, бо мізінці вісять у повітрі, а так тримаєш усією клишнею. :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 жовтня 2009, 21:05 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: myrko пише : І E-400, це вже "вчора", на зміну прийшов E-410.
То вже навіть позавчора... Olympus-E-420 Хоча якийхось великих відмінностей між ними нема.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 20 жовтня 2009, 00:26 |
|
|
Цитата: Yury пише:
Молодо-зелено.
Ну не зовсім, "учітивая" що в мене ще в шафі пилиться "Зеніт 11", але то взагалі, візьмеш в руки - маєш вєщь, там желіза повно :D
Я он собі до камери ще й батблок придбав, аби вона більша була.
Це дуже добре, хоч, як казав Жванецький, "за очень дополнительные деньги", але я думаю, що це скоріше, аби не бавитися з батарейками тіпа АА, ніж для розміру :wink:
Цитата: Капітан пише:
Хоча якийхось великих відмінностей між ними нема.
Ціна :)
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 20 жовтня 2009, 10:55 |
|
|
"за очень дополнительные деньги"
Не очень. :twisted:
але я думаю, що це скоріше, аби не бавитися з батарейками тіпа АА, ніж для розміру
У Пентакса К10 що у апараті, що у батблоку однакова літєва батарейка. Вона в мене одна, тому стоїть то в апараті, то у батблоці. Її стає десь на 500-700 знімків.
Вуйко угорскій не має рації. :P
Капітан,
Якщо по бюджету - то бери. При бажанні у любого фотіка можна знайти недоліки. :bc:
Люблю тратити чужі грощі. :!:
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 21 жовтня 2009, 01:35 |
|
|
Не очень.
Не знаю, як там у вас, а тут за BG2 просять 150-200?, що 15-20% вартості K-10,(правда він уже знятий з виробництва).
Вуйко угорскій не має рації.
(Рації нема, є лиш мобіла :D ) Нє, просто вважаю, що люба камера має бути компактна і зручна в користуванні...
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 21 жовтня 2009, 10:46 |
|
|
а тут за BG2 просять 150-200?
В мене напевно щось інше, бо мені обійшлося десь 1500 карбованців, це близько до 50 долярів. Хоча у вас можливо продається з батарейкою та зарядником, а я купляв лише одну ручку без нічого. :D
Компактність та зручність речі противоположні насправді. Та й зручність буває різна - одна носити у кішені, друга тримати у руках.
Щось нашого Кепа не чутно - певно займається маркетінговим дослідженням з приводу зеркалки. :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |