|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 15 липня 2008, 19:04 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
[QUOTE] На українців чекають два місяці фестивалів. Нинішнє літо багате на фестивалі, левову частку з них складають етнічні – фольк стає все більш модним і затребуваним.
Фестиваль «Гніздо-2008» (19-20.07) представить у Білій Церкві, Київська область, український поп-рок. На святі виступлять «Друга ріка», «Тартак», «Дімна Суміш», «Мурені», «Ськрябін», Lama, Qarpa, Youcrayne, White Rose Movement.
Етнофестиваль «Підкамінь-2008» (25-27.07). На другому за ліком фестивалі «Підкамінь» будуть зведена три різножанрові сцени - етноджаз, етно в акустиці й електронна этномузика. Окрім багатьох вищезазначених завсідників літніх фестивалів виступлять «Мандри» та «Оркестр Янки Козир». А також групи з Польщі, Литви, Чехії, Німеччини, Австрії, Франції, Молдови та Росії. Також на фестивалі буде місце й літературний дійствам, підготованим Юрієм Іздриком.
«Славське-рок фест 2008» (25-27.07). Рок-фестиваль у місті Славськоє представить музику на двох сценах, відкриту ніч кінопереглядів під зоряним небом, інтерактивні екологічні проекти, творчі майстерні й традиційний для фестивалю «Карпатський Снепшот» – гру для любителів цифрової фотографії на швидкість, креативность і техніку.[/QUOTE]залишив лиш ті, які ще не відбулися... :D
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 15 липня 2008, 22:28 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Я доречі, якщо все буде з поступленням добре, то збираюся на Підкамінь, хтось з форумчан ше їде? :az:
|
|
 |
|
 |
Rock-boy
|
Додано: 13 вересня 2008, 21:44 |
|
З нами з: 13 вересня 2008, 03:00 Повідомлення: 22 Звідки: Коломия
|
Катрін рулить тікі ціни дорогі
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 06 жовтня 2008, 01:27 |
|
|
Цитата: Віталік Княгницький пише:
Катрін рулить тікі ціни дорогі
ну, в таких закладах, як Катрін ціни і мали б бути більші, ніж у інших кафешках... :cl:
може когось ця інфа зацікавить: Цитата: [URL=http://kolomyya.org/se/sites/ko/?nid=8634]Коломийський Молодіжний центр запрошує на "Брейн-ринг"[/URL]
22 жовтня 2008 року, в приміщенні Коломийського Молодіжного центру (КМЦ), за сприяня відділу молоді та спорту Коломийської міської ради, Молодіжної ради та КМЦ, відбудеться черговий турнір по "Брейн - рингу". Участь прийматимуть команди від коледжів та інститутів м. Коломиї, котрі подадуть відповідні заявки за адресою: вул. С.Петлюри, 11 (тел. 5-08-75).
|
|
 |
|
 |
маг
|
Додано: 25 листопада 2008, 20:09 |
|
|
Люди добрі,шо ви пишете всякі небелиці.Потрібно зайнятись і провести в нашому славному місті чемпіонат з гри "Що?Де?Коли?".Коломия - це ж місто не тільки талановитих, а й розумних людей.Що скажете...
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 25 листопада 2008, 20:17 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
Михайло Михайлов,
ше і кмітливих ібо всі ці речі і КВК і Що?Де?Коли? і всякі інші ринги регулярно проводяться...
|
|
 |
|
 |
маг
|
Додано: 25 листопада 2008, 20:21 |
|
|
Де і коли був проведений останній туртір з "Що?Де?Коли?" в Коломиї, окрім студентських?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 листопада 2008, 01:33 |
|
|
Цитата: Михайло Михайлов пише:
Де і коли був проведений останній туртір з "Що?Де?Коли?" в Коломиї цим Молодіжний центр займається, як правило... :)
|
|
 |
|
 |
маг
|
Додано: 03 грудня 2008, 13:20 |
|
|
Хто чув щось нове про "Що?Де?Коли?" в Коломиїшшшшшшшшшш?
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 09 грудня 2008, 15:12 |
|
|
Цитата: hardmaks пише:
Quote Бодя пише:
Зінчука якось можна почути а Васш?
Ну я ще не докотився до такого рівня як Зінчук, звісно я не хочу поливати його лайном навіть маючи всі підстави для цього.
Що до мене, на все свій час, доречі я грав в Коломиї, але це було років 5 тому і ви напевно не бачили, більше в Коломиї не виступав, в інших містах грав, в Коломиї ні
Ніхто не бачив і не чув %)
Але чомусь коли Зінчук грав тут то про це знає досить багато людей.
І на відміну від Вас Зінчук джемує з Jeff Beck та Gary Moore на гытарних шоу по всьому світу )
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |