Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Розваги, відпочинок, хоббі

Сторінка 58 з 61 [ 605 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Відпочинок
 Повідомлення Додано: 12 березня 2012, 11:59 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Капітан написав:
exp написав:
Капітан написав:
файний празник , файні фотки :good: ... то типа щось як тутешний карнавал?
у нас нічо не робиться такого, а як робиться, то... краще би ся не робило :-D

бо у нас то переростає , як правило , у грандіозне попийовище , з усіма витікаючими наслідками... :pardon:
не "усіма витікаючими"... а з баяном :-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 березня 2012, 12:52 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
exp написав:
Капітан написав:
бо у нас то переростає , як правило , у грандіозне попийовище , з усіма витікаючими наслідками... :pardon:
не "усіма витікаючими"... а з баяном :-D

А я вам кажу, що справжнього "грандіозного попийовища" ви не могли видіти, бо у вас такого не буває!
І не просто "з баяном", а "с гармошкой, балалайкой и хороводом на бровях вприсядку"! :-D

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 червня 2012, 11:25 
Офлайн

відпочили:

Цитата:
На болгарському курорті Албена жорстоко побили сімейну пару з Києва, яка поїхала на відпочинок.

У жінки - рани на голові, які довелося зашивати хірургам, а чоловік відбувся ударами і саднами. Як каже подружжя, постраждали вони через те, що не стали замовляти в барі випивку і зажадали повернути їм гроші за вхід, пише "Сегодня".

"Ми зайшли в бар, сіли на диван недалеко від входу. Практично відразу до нас підійшла жінка років 40, всунула меню і сказала замовляти (в меню були спиртні напої)", - згадує потерпіла, громадянка Білорусі, яка проживає в Києві.

"Ми сказали, що поки нічого не хочемо пити, хочемо тільки подивитися. На що нам було сказано, що у нас є дві хвилини, щоб ми щось замовили, або "вимітайтеся звідси". Ми відповіли: "Добре, ми підемо, але нехай нам повернуть гроші за вхід" (близько 5,5 євро)", - заявила туристка.

За її словами, чоловік вирішив поговорити з охоронцем, який брав гроші за вхід. В цей момент підійшла інша дівчина, почала кричати: "Ідіть!".

"Вона підскочила до мене і силою стала витягувати з-за столика. Я спробувала відштовхнути її, але тут підскочили ще 4 дівчини і накинулися на мене, звалили на підлогу, били руками і ногами. Бійка перемістилася на вулицю, я намагалася вирватися, але в мене не виходило. Мій чоловік намагався пробитися до мене і витягти з цієї бійки, але його утримував охоронець, а на вулиці підійшли ще двоє чоловіків, які припиняли всі його спроби допомогти мені. Апогеєм стало те, що дівчина, яка затіяла бійку, схопила мене за волосся і стала бити головою об автомобіль, що стояв поблизу. Скло автомобіля було залито моєю кров'ю. Не знаю, як ми вирвалися звідти, але мені здавалося, що це не закінчиться ніколи ", - повідомила постраждала.

Після бійки жінці викликали з найближчого готелю швидку і поліцію. На наступний ранок вони з чоловіком пішли в поліцію давати свідчення.

"Відразу ж нам сказали, що в ситуації винні ми, що ми сперечалися з персоналом бару, ми першими кинулися в бійку, були п'яними тощо. Що є запис на відеокамерах в барі і все це видно. І що вони, поліція, винесуть нам всього лише попередження, а не штраф в 5000 левів (близько 25 тис. грн) ", - каже туристка.

Свідчення постраждалих поліцейські записали болгарською мовою, потім наказали підписати свідчення. Упевнитися, чи все було правильно там записано, можливості у постраждалих не було.

"Поліція намагалася заборонити нам зробити на документі позначку про те, що ми не володіємо мовою і не можемо знати точного змісту документа. Намагалися нас звинуватити в неповазі законів Болгарії. За підсумком, поліція нам винесла протокол-попередження, щоб ми не наближалися до цього закладу і співробітників закладу, а також не вступали з ними в суперечку і не чинили свавілля", - наголосила жінка.

Адвокат жінки розповіла, що до кінця тижня у цій справі завершаться експертизи, а потім буде ухвалено рішення про подальші дії правоохоронців.

"Я розмовляла з начальником поліції в Албені, відвідала його особисто. Поліція веде розслідування. Серед іншого буде проведено допит лікаря, який надавав туристці першу допомогу", - розповіла адвокат.

Поліція, за словами захисника, може показати записи з відеокамери в барі лише після закінчення розслідування. Якщо в показаннях жінки будуть виявлені якісь неточності, вона зможе їх змінити, посилаючись на те, що не знає болгарської мови і давала свідчення без перекладача.

"За заподіяння шкоди з хуліганських спонукань за законами Болгарії винному загрожує до 3 років позбавлення волі", - говорить адвокат.

Однак якщо не вистачить доказів, щоб встановити, хто саме брав участь у побитті туристки, прокурор може закрити справу.

В генеральному консульстві України у Варні розповіли, що з консульством зв'язався чоловік побитої жінки (громадянин України).

"Ми подали запит до правоохоронних органів Болгарії, однак відповідь поки не прийшла", - розповіла т.в.о. генерального консула Ірина Дмитренко. ТСН

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 червня 2012, 14:24 
Офлайн

Повідомлення: 4424
exp написав:
відпочили:
На болгарському курорті Албена жорстоко побили сімейну пару з Києва, яка поїхала на відпочинок.

От через такі справи тут Болгарію в більшості турагенціях і не пропонують навіть... :eek:

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 червня 2012, 14:53 
Офлайн

myrko написав:
exp написав:
відпочили:

От через такі справи тут Болгарію в більшості турагенціях і не пропонують навіть... :eek:
ваших також луплять? :eek:

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 червня 2012, 14:58 
Офлайн

Повідомлення: 4424
exp написав:
ваших також луплять? :eek:
Обкрадають, діч словом, саме цікаве, що в сусідній Туреччині такого нема. :eek:

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 червня 2012, 12:08 
Офлайн

хто як цього року буде відпочивати? :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 червня 2012, 16:25 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
exp написав:

як Бог дозволить , то буду на фатерлянді... :party: :vodka: :drink: :friends: :popcorn: :sun: :coffe: :boss: :bye:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 червня 2012, 16:51 
Офлайн

Капітан написав:
exp написав:

як Бог дозволить , то буду на фатерлянді... :party: :vodka: :drink: :friends: :popcorn: :sun: :coffe: :boss: :bye:
ну, як ти відпочиваєш на фатерлянді я знаю... :D як не горівки то будова...

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 червня 2012, 20:18 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
exp написав:
Капітан написав:
exp написав:

ну, як ти відпочиваєш на фатерлянді я знаю... :D як не горівки то будова...

:secret: :whistle:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 58 з 61 [ 605 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Розваги, відпочинок, хоббі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення