И я там был, водку пил, усов у меня нет, как домой попал - не помню :az:
«Бутч и Инна - 1»Счастливая парочка
«Бутч и Инна - 2»Они же
«Бутч и Инна - 3»Они же - 2
«Sheme-dancer»Цей мен вчив NEO відвертатись від куль...
Світ би ніколи не дізнався про цю знаменну подію, як би Хан не узяв свою мильничку Хоча в Андрія Іванова фотоапарат нічим не гірший! «Бутч в углу с поднятой рукой...»Взагалі Бутч був як завжди веселий і заводний.
Певне жоден тостуючий не забув про це сказати (хіба, крім мене)
Спочатку мені сподобалася Инна (Бутчерова), потім я закохався в Олю (одну з Ханових жінок), але, коли побачив який в Бутчера йазиг... На цій світлині ми можемо бачити, як якійсь вампірус готуєсі до нападу на Авторитета... Жахи! :bz:
Нас посєтілі гуманоіди с другой планєти. Капітан корабля в шлёмі! Також у рамках фестивалю пройшла зустріч представників організацій "Аль-Каїда-Молода" (онук Усами Бен Ладена - ліворуч на фото) та молодіжного крила Ірладнської республіканської армії (з правого боку на фото - двоюрідний племінник Томаса Мерфі (псевдонім невідомий)) 8)
Люди. Просто Звичайні Люди :gm:
Авторитет. Розумний, демократичний та скромний. Как Лєнін. А це - прихована реклама не скажу чого. Але вставляє самі бачите, що намана Чому там мало фоток? А тому, що треба було бухати (горівка була хвайна), треба було закушувати (закусони були кльові), треба було тьолок під столом цейво (тай пацани там попадались
), ще всякі пошлості встигати говорити, плясати як дурному, сперечатись з якимись придурками на тему: "Чому не можна дрочити?", і ще багато-багато цікавого!
Так, що ті які не прийшли - много потєрялі
Всім привіт! :az: