|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 24 грудня 2009, 06:13 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: yanychar пише:
Стоїть воно до тих пір, поки не виздихала "быдломасса"
і доти, поки не окріпне її "нова генерація" з її "новими кумирами"
А отут все, що стосується відношення грузин "к остальному......": ті що пишуть "вінтернеті" ще не всі грузини, які є.
Знаєм ми етот балаган.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 грудня 2009, 12:44 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: поки не виздихала "быдломасса" нє вона завжди буде, завжди хтось комусь буде мозок "полокати", була, і зараз є...
ага, і лиш міняти прапори-кашкети будуть - шо маємо то маємо :bc:
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 грудня 2009, 16:33 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
і доти, поки не окріпне її "нова генерація" з її "новими кумирами"
Може бути...
А старих уже й не треба - нові ззаду натискають.
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
ті що пишуть "вінтернеті" ще не всі грузини, які є.
Знаєм ми етот балаган.
І ми знаєм!
То не трудно перевірити.
Котрих треба?! Я любих спитаю!
Цитата: exp пише:
нє вона завжди буде, завжди хтось комусь буде мозок "полокати", була, і зараз є...
ага, і лиш міняти прапори-кашкети будуть - шо маємо то маємо
Йо.
Приходять нові і "сталіни", і "лєйбики". А старих уже й задурно не треба!
Виздихає стара "бидломаса" а разом з нею і "вєчно живиє"!
Залишаються лиш вічні питання... Чи варто було стільки людей покласти заради кірзушно-колгоспних ідей? Хто за то відповість?..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 грудня 2009, 21:08 |
|
|
Виздихає стара "бидломаса" а разом з нею і "вєчно живиє"! і... прийде нова :D
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 грудня 2009, 21:13 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
і... прийде нова
Та най буде нова!
Лиш би... якась своя. А не з Пекіну, чи з Берліну!..
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 грудня 2009, 21:26 |
|
|
Лиш би... якась своя. а шо попередня не була своя :?:
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 грудня 2009, 22:40 |
|
|
а шо попередня не була своя
Котра саме? Нікалая ІІ, Сталіна, Брєжнєва?..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 січня 2010, 03:13 |
|
|
"Грудень в Україні пройшов для членів КПУ під знаком пам'яті Йосипа Сталіна - комуністи відзначали 130-річчя з дня народження радянського диктатора. Активісти КПУ у Запоріжжі оголосили про збір пожертв на пам'ятник радянському вождю до 9 травня 2010 року. Проти зведення пам’ятника диктатору висловилися міський голова Запоріжжя та керівник обласної ради. Чи надати землю під пам’ятник ще має вирішити міська рада. Місцеві регіонали, чия фракція у Запоріжжі досить чисельна, заперечень не висловлювали.
...
Тим часом у Києві КПУ провела конференцію, де ухвалили заяву «На захист пам’яті і справи І. В. Сталіна». Учасники привітали, зокрема, ініціативу у Запоріжжі, оголосили 2010 рік «роком сталінсько-ленінського призову до лав Комуністичної партії», та засудили резолюцію ОБСЄ, де сталінізм був прирівняний до нацизму. Євген Захаров нагадує, Україна – член Ради Європи, Парламентська асамблея якої ухвалила вже не одну резолюцію про засудження злочинів нацизму й комунізму. В ухвалі Європарламенту комунізм було названо злочином проти людяності."
Комуністи оголосили «сталінський призов». СБУ мовчить
|
|
 |
|
 |
ДубАс
|
Додано: 08 січня 2010, 02:18 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 січня 2010, 00:41 |
|
|
"В подмосковной Коломне неизвестные похитили памятник Ленину, сообщил во вторник "шнтерфаксу" источник в правоохранительных органах. По предварительным данным, кража была совершена еще 22 декабря прошлого года. Бетонный памятник стоял на Окском проспекте возле входа на территорию одного из местных заводов.
В милицию сотрудники завода обратились только в минувший понедельник. Причины столь позднего обращения в настоящий момент выясняются, подчеркнул собеседник агентства. Согласно заявлению сотрудников завода, неизвестные ночью подъехали на грузовике, оснащенном краном, погрузили памятник и уехали. По данному факту проводится проверка."
В Подмосковье украли памятник Ленину
"21 января - годовщина смерти Владимира шльича Ленина. В Воронеже накануне эту дату не вспомнили даже коммунисты. Зато в последнее время всё чаще говорят о бронзовом Ленине, установленном в центре Воронежа.
На главной площади Воронежа он стоит уже 70 лет. Но произведение скульптора Томского рискует уйти с молотка. Как и Пушкин у театра оперы и балета - всё это бывшая собственность Управления коммунального хозяйства Ленинского района, которое объявило себя банкротом.
шван Чухнов, руководитель Управления культуры г. Воронежа, сказал: "Объекты историко-культурного наследия могут находиться в любой собственности: в частной, муниципальной, государственной или в общественной собственности. В данной ситуации памятник Ленину находится в конкурсном производстве".
Памятник Ленину в центре Воронежа может уйти с молотка
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |