|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 28 червня 2009, 02:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Весело там нині було...
"«Примерно в 11-00 после окончания Божественной литургии, верующие вышли на шествие. Во время прохождения шествия возле братских могил русских воинов, на его участников совершила нападение группа националистов-бандеровцев, одетых в форму казаков. Они напали на верующих с нагайками, нанося им удары и выкрикивая оскорбления», – рассказал заместитель руководителя «Братства Александра Невского» Дмитрий Жуков.
Самого Дмитрия Жукова, нёсшего в руках чучело Мазепы лже-казаки ударили сзади нагайкой по голове и вырвали из рук чучело. В настоящее время т.н. «козаки» следуют небольшими группами за верующими, пытаясь устраивать новые провокации, утверждает Жуков."
Сегодня под Полтавой москали получили от украинских казаков нагайками
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 червня 2009, 02:00 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"На полі Полтавської битви під час заходів з нагоди її 300-річного ювілею радикально налаштований чоловік здійснив спробу підпалити опудало Івана Мазепи неподалік Свято-Самсонівської церкви. Зокрема, сутичка відбулася між двома проросійськими організаціями. На представників організації «Православний вибір», які принесли і мали намір спалити опудало Мазепи, накинулись представники громадської організації "Собор російського народу". Працівники правоохоронних органів своєчасно заблокували і унеможливили провокацію. Опудало з написом "Мазепа - іуда" забрали."
На полі Полтавської битви здійснили спробу провокації
Полтавской Битве 300 лет (відео)
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 червня 2009, 19:15 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Ще ніодного року маскальський режим Пукіна не приділяв стільки уваги даній події, але після того як Бортко у своєму фільмі Тарас Бульба проголосив козаків росіянами , то я вже нічому не дивуюся. Хоча ми можемо таки претендувати на українське місто Москву , котре було засноване шостим синоми київського князя Володимира Мономаха. :cl:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 30 червня 2009, 10:57 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: Капітан пише:
Пукіна
Не позорься. Пиши правильно. |bv
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 30 червня 2009, 12:04 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Цитата: Yury пише:
Пиши правильно.
|bv Пуцін?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 червня 2009, 12:06 |
|
|
Старший_брат , то па бяларуски ? Правда не знаю , чи знак питання у білорусів такий самий як я написав. :?:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 30 червня 2009, 13:27 |
|
|
Старший_брат,
Такое впечатление, что тебе не никто не говорил, что оскорблять человека за глаза может только трус и обиженный неудачник с гипертрофированным самомнением.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 червня 2009, 13:32 |
|
|
Yury , я перепрошую , але у такому випадку все вище тобою написане має відношення до ваших перших державних осіб.
Я розумію , що своя сорочка ближче до тіла...
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 30 червня 2009, 15:26 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
має відношення до ваших перших державних осіб.
Ты знаешь, мне некогда отслеживать их речи и высказывания. Пример можешь привести? Тем не менее, чьё-то хамство не может служить оправданием своего хамства.
Цитата: Yury пише:
Я розумію , що своя сорочка ближче до тіла..
Причем тут своя сорочка? То, что я писал касается всех людей, обсуждаемых на форуме, а не только самых популярных.
Неужели так сложно ругать, критиковать, высмеивать, не опускаясь до оскорблений? Это показатель общей культуры. Неужели это не понятно.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 червня 2009, 16:10 |
|
|
[QUOTE] Yury пише : Неужели так сложно ругать, критиковать, высмеивать, не опускаясь до оскорблений?[/QUOTE]
Бачиш у чому тут річ , усі критичні випади , любої форми вихованості на адресу ваших лідерів , ви чомусь сприймаєте як особисту образу.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |