|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 22 червня 2009, 01:03 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Та до чого тут те ... шо ти включаєш... Не видиш що організована масштабна кампанія на дискредитацію... тебе, мене , наших родичів друзів, нашої , я у всякому разі надіюся , що ти вважаєш себе українцем... То нормальний уряд відповівби на це адекватними діями... Он З прибалтами маскалі обкакалися... і нічо повтиралися... і тихо соплять у дві дєркі...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
TiMoXA
|
Додано: 22 червня 2009, 01:21 |
|
|
Я цей уряд не обирав.
І теперішнього і попереднього Президентів теж.
І жодного з депутатів.
А українцем я себе вважаю лиш за паспортом.
Я ТАКОЇ України не хотів.
І в цьому долбо..бізмі беру участь лиш як заручник обставин.
Обісралися раз. Двадцятий - не обісруться. Вода камінь точить.
Все попереду.
І цей дебільний націаонанізм тримайте для себе, хто в Італії, а хто в Канаді.
Так, і ще в Москві.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 червня 2009, 04:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
За останні кілька років досить багато змінилося.
Дійшло до того, що комунізм/нацизм, сталінізм/гітлеризм повністю зрівнялись як поняття.
Якось-то, цієї зими зовсім випадково проґуґлив "Бутуґичаґ" і витріщився... - викинуло десятки сторінок! Ще в першій половині 2000-х про це не могло бути й мови!..
Не дивно, що Москва мусить якось крутитись, бо нині просто вже не може робити вид, що нічого не відбувається.
Через те ліпить якісь "дикі" публікації в офіційних виданнях, організує якісь дикі комісії "по противодействию фальсификации истории" і, просто, сходить з розуму... Далі нема куди!!! :?
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 червня 2009, 11:42 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Спецоперація “Лохотрон”. Типу соціологічні дослідження
“Аратта-Україна”
Розроблено спеціальну операцію щодо введення в оману виборців з приводу рейтингів Віктора Януковича та Арсенія Яценюка.
Про це заявив на прес-конференції перший заступник керівника фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, повідомила прес-служба.
За його словами, йдеться про те, що минулого тижня «було розроблено спеціальну операцію, метою якої є введення в оману виборців, масштабна фальсифікація громадської думки, маніпуляція свідомістю громадян України».
В заяві, зачитаній ним, йдеться про те, що близько десяти соціологічних центрів України «отримали замовлення на систематичне оприлюднення начебто результатів опитувань громадян, присвячених наступним виборам Президента України, хоча насправді, ці опитування проводитись не будуть».
У заяві сказано про те, що ці опитування передбачатимуть, що в другий тур виходять лідер Партії регіонів Віктор Янукович та лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк.
«Замовником та фінансистом цієї спецоперації виступає спонсор Януковича і Яценюка, власник РосУкрЕнерго Дмитро Фірташ», - заявляє Кожем’якін.
Він також зазначив, що ці дослідження будуть оприлюднюватися в українських ЗМІ і передусім на телеканалі "Інтер”.
В заяві сказано про те, що «насправді обидва згадані політики є ставлениками Фірташа і фактично працюють в одній команді».
«Обидва альтернативні кандидати з одного тіньового гнізда – гнізда РосУкрЕнерго», - йдеться в заяві. В ній сказано, що сьогодні в Україні «сформовано своєрідний тандем Янукович-Яценюк».
У ній висловлюються сподівання, що “незважаючи на всі брудні технології та провокації, люди можуть відрізнити зерно від полови і зробити свідомий та правильний вибір».
В заяві міститься звернення до власників соціологічних структур з проханням утриматися «від легкого, але сумнівного з моральної точки зору заробітку».
На запитання журналістів, які є докази щодо здійснення такої операції Андрій Кожем’якін відповів, що найкращими доказами буде те, що ця інформація буде розповсюджена в ЗМІ. «Треба дочекатися», - сказав Кожем’якін.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 червня 2009, 02:54 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Підготовка до "Другої Полтавської битви"
"Наближається історична дата – 300-річчя полтавської битви, яка змінила політичну мапу Європи, долю багатьох країн і народів.
Історики і політики не в усьому сходяться щодо її оцінок. Але в контексті цінностей нової Європи ми усвідомлюємо одне: історію не можна використовувати для розпалювання розбрату і протистояння, історія повинна бути закликом до взаєморозуміння і примирення.
Міська рада і я особисто зробили все можливе, щоб у ході підготовки та проведення міських заходів продемонструвати європейський підхід до складних сторінок історії, цивілізоване ставлення до вшанування пам'яті загиблих у Північній війні.
Ніхто із тисяч зарубіжних гостей, які прибудуть до нашого міста, не повинен бути ображеним чи відчути дискомфорт. Адже Полтава має запам'ятатися їм, як центр туризму, місто високої культури і духовності.
Саме тому свого часу депутати міської ради звернулися до політиків в дні відзначення утриматись від будь-яких політичних акцій і демаршів."
Звернення Полтавського міського голови Андрія Матковського до керівників та членів політичних партій, громадських об’єднань, до усіх полтавців!
Міський голова Полтави не хоче другої Полтавської битви
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 червня 2009, 13:45 |
|
|
Ходять слухи, що в Україні збираються відмінити банкноту в 10 гривень...
"Вчора Полтавська обласна організація ВО «Свобода» розпочала у Полтаві розміщення на бігбордах зображення Івана Мазепи з гаслом «Мазепа переміг! Українська Держава є!». Реакція полтавської влади була миттєвою – відбулося позачергове засідання міськвиконкому, на якому керівникам рекламних агентств заборонили розміщувати подібну рекламу. За словами в.о. голови Полтавської обласної організації ВО «Свобода» Олега Головченка, ця ситуація не є дивною. «Українські патріотичні гасла шкодять проросійському іміджу, який, готуючись до так званого «відзначення» Полтавської битви, старанно формують Полтавська міська рада та міський голова Андрій Матковський», - зазначив Олег Головченко.
Він пожартував, що таким чином незабаром дійде до того, що заборонять 10-гривневі купюри, на яких також зображений Мазепа."
ЗАЧшСТКА: У Полтаві заборонили зовнішню рекламу з зображенням Мазепи
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 червня 2009, 14:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: yanychar пише:
Ходять слухи, що в Україні збираються відмінити банкноту в 10 гривень... у нас не ходять, може то у вас ходять... :cl:
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 24 червня 2009, 14:51 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: exp пише:
у нас не ходять, може то у вас ходять...
Кому такі слухи потрібні, там вони і розпускаються... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 червня 2009, 16:37 |
|
|
Цитата: myrko пише:
Quote exp пише:
у нас не ходять, може то у вас ходять...
Кому такі слухи потрібні, там вони і розпускаються...
Та тут і гривень я не видів... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 червня 2009, 23:58 |
|
|
А тим часом,
"Напередодні вшанування памш?яті полеглих у Полтавській битві в східних містах України активізувалися численні українофобські організації. Вслід за Полтавою, де міська влада щосили перешкоджала розміщенню білбордів з портретом Івана Мазепи, харківська організація "Вєлікая Русь" анонсувала проведення 25 червня антиукраїнської "театралізованої" вистави на головному майдані міста. ВО "Свобода" вважає нагнітання українофобської істерії численними дрібними "двіженіями" спланованою акцією Кремля, що не може змиритися із становленням українського погляду на полтавські події 300-річної давнини.
В планах "Вєлікой Русі" – провести "страту" гетьмана Івана Мазепи та оголосити йому "анафему". Як стало відомо прес-службі ВО "Свобода", "виставу" гратимуть не більше 15 людей, проте час (16.30) і місце дійства (майдан Свободи) характеризують наміри українофобів як вчинення публічного акту наруги над святинями української історії."
ДЛЯ МІЛІЦІЇ: Харківські українофоби хочуть провести "страту" гетьмана Мазепи
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |