|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 26 вересня 2014, 10:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"В результате взлома почты ЛДПР неизвестными хареками якобы удалось получить целый ряд интересных документов, касающихся ДНР, организации сепаратистов и ряда других мероприятий. Подлинность документов пока не подтверждена."Во взломанной почте ЛДПР нашли интересные материалы по Донбассу   Всього на "imgur" 45 документів: LDPR HACK SLAVA UKRAINI!А тут можна качнути повний пакет: Because ignorance is bliss/класна приписочка: "А тебе ХуйеПутало мы передаем особый привет, жди скоро мы leakнем твою мажоро-дочурку. Как впрочем это не важно господин Начальник Крыс, крысы сходят на берег, В ближайшем порту, В надежде спастись!!! уже, ты и так одной ногой в могиле ботоксный червь! Подпись: Доброжелатель ПЫСЫ: Всем ПУТТОкорешам из ФАПСИ особый привет - сосите вату! лоооол"/
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 жовтня 2014, 13:16 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
С дньом раждєнія дараґой Пуцін! /"... і на Юльці щоб женився, щоб теща була Фаріон" - це суперкруто!!! /
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 жовтня 2014, 23:36 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
йому нині такого набажали , якщо збудеться хоч тисячна частина з того всього, Світ видихне з полегшенням...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 жовтня 2014, 01:01 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 жовтня 2014, 18:18 |
|
|
продовження"По сообщению пресс-секретаря российского президента, Дмитрия Пескова во вторник по случаю своего дня рождения Владимир Путин, взял выходной, чтобы провести его в тайге, «в 300–400 км от ближайшего населенного пункта». По сообщениям пресс-службы Кремля, Путин имел несколько телефонных звонков от лидеров государств, среди которых не было глав ведущих стран мира."Впервые Путина с днем рожденья не поздравил ни один мировой лидерНавіть лідери масковскай G8 - Куби, Венесуели, КНДР, Нікарагуа, Судану... На чорта було вертатись із тайги?!.. Там би й 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 жовтня 2014, 09:19 |
|
|
Лиш не тре шкіритисі!!! "Россельхознадзор разрешил поставки мяса крокодила с Филиппин. Как сообщили в пресс-службе ведомства, в список поставщиков продукции на российский рынок по просьбе филиппинской стороны включено предприятие Coral Agri-ventures Farm, Inc. Оно занимается производством замороженного мяса крокодила. Решение было согласовано с ветеринарными службами Казахстана и Белоруссии, отмечается в сообщении." Россельхознадзор разрешил импорт крокодилятины с ФилиппинЗаморожене м'ясо чебурашок москалі будуть закуповувати на Кайманових островах. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 жовтня 2014, 11:34 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 жовтня 2014, 10:01 |
|
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 15 жовтня 2014, 19:59 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Отаке нинька було на бульварі. Пожежники приїхали оперативно, але опитуючи водіїв - ні в кого нема вогнегасника, чи вони просто дорогі та жалко віддавати свого.
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 листопада 2014, 09:17 |
|
|
Вчорашнє 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |