|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 27 вересня 2015, 01:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ну-у-у... це ж не гуманно! Не по-європейськи!!! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 жовтня 2015, 00:44 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 жовтня 2015, 20:03 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 листопада 2015, 02:50 |
|
|
Цитата: вот тє натє! хрєн в таматє!.. «На сайте ГТГ «Запорожцы» числятся в 30-м зале — можете сами проверить. Все картины, кроме этой, на месте. «Запорожца» НЕТ!!! Ни в 30-м, НИГДЕ НЕТ! Специально обошли всю галерею дважды. НЕТУ! Забрали в хранилище», — сообщил активист. Пресс-служба ГТГ отказалась давать оперативные комментарии украинским СМИ, попросив прислать официальный запрос и пообещав рассмотреть его в сжатые сроки. На видео, снятом активистами, сотрудница музея объясняет, что «Запорожцы» были сняты с экспозиции «месяца три назад» в рамках ротации картин, выставлявшихся.
 По мнению Наумова полотно спрятали потому, что «на заднем плане картины отчетливо видимые свернуты желто-синие и черно-красные флаги современной Украины».Из Третьяковской галереи убрали картинку «Запорожцы пишут письмо турецкому султану»
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 05 листопада 2015, 09:16 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 листопада 2015, 19:04 |
|
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 12 листопада 2015, 22:16 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
Старший_брат написав: Як же вони нас бояться! Бояться? Відібрали Крим, третину Донбасу, і бояться? Та ні. Це нас змусили їх боятись
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 14 листопада 2015, 12:36 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 листопада 2015, 14:08 |
|
|
myrko написав: Ну от і "перші ластівки"... Днями в мережі розійшовся досить якісно зроблений відеоролик ІДІЛ з піснею російською мовою. В ньому показані шокуючі страти з відрізанням голів. Також, іділовці співають, що «Крим наш». Про Донбас не згадують - мабуть, тому, що офіційно Росія не приєднала окуповані райони Донецької та Луганської областей. Думаю, не випадково відеоролик поширили саме перед терактами в Парижі. Європа вже здригнулась, а от Росії іділовці обіцяють щось більше. Паризькі теракти зайвий раз показали, що навіть невелика група озброєних і добре підготовлених людей може посіяти хаос у великому місті. І це вони ще не захопили місто, а так лиш - злегка пошуміли... «Скоро, очень скоро»
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 листопада 2015, 03:14 |
|
|
А ви берете та й кажете!.. 18+Скріншоти з «ЯплакалЪ». 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |