|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 07 вересня 2015, 18:26 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А тим часом, в Сирії...   Дякуємо, Угорщино! Как беженцы из Сирии побывали в ВенгрииІ навздогін! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 вересня 2015, 00:46 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
... і разом з тим... "Груз был отправлен в лагерь беженцев в виде гуманитарной помощи. В настоящее время полиция пытается выйти на отправителей контейнеров. На вопрос "Почему ВДРУГ в Европу ломануло столько беженцев?" ответить будет намного проще, после получения ответа на другой вопрос - "Кому и для чего было отправлено такое количество оружия?". ------ Греки перехватили корабль, который, судя по документам, вез в Европу 14 контейнеров с пластиковой мебелью. Но после вскрытия и проверки всего двух (из 14) контейнеров, была обнаружена не мебель, а 491'950 патронов и более 5'000 стволов оружия..." СРОЧНО! Греческая полиция обнаружила контейнеры с оружием для беженцев
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 вересня 2015, 23:28 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 вересня 2015, 23:58 |
|
|
no comment  
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 17 вересня 2015, 10:23 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Гм...  справжні "крєстаносци" воювали проти "сірійскіх братьєв" а не за... Чи раша-вата все проковтне, що їй не підсунеш... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 вересня 2015, 11:41 |
|
|
myrko написав: Гм...  справжні "крєстаносци" воювали проти "сірійскіх братьєв" а не за... Чи раша-вата все проковтне, що їй не підсунеш...  А цим по барабану!.. Вони і "Спарта"  і "Сомалі" і "Варягъ"... Та хоть австралійські вомбати!..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 вересня 2015, 09:11 |
|
|
"В Молдове по указанию министра обороны страны Анатолия Шалару начался демонтаж памятников Великой Отечественной войны. "Мы не можем воспитывать военных такими символами. Подобные танки стоят на постаментах по всей Европе как напоминание: если вы не будете себя вести хорошо, то вот такие у нас методы установления порядка", - пояснил Шалару. Теперь демонтаж ждет еще пять танков, которые намерены передать в создаваемый молдавскими властями Музей советской оккупации." В Молдове советские танки начали убирать с постаментов в музей оккупации
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 вересня 2015, 19:32 |
|
|
Російський блогер і журналіст Саша Сотник розвинув тему, яку ненароком озвучили ЗМІ Росії про те, що президент РФ В.В. Путін вже фактично отримав "чорну мітку" і в Кремлі вже готові до майбутнього замаху і перевороту. "В Кремлі - істерика. Вчора на телеканалі "ТВЦ" прозвучала така думка, що Путіна взагалі можуть убити в Нью-Йорку. Відбувається подальше накачування ситуації. Хлопці в Кремлі не зовсім розуміють, що робити", - сказав Сотник. Журналіст порівняв те що відбувається сьогодні Росії з періодом перед розпадом СРСР.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 вересня 2015, 11:47 |
|
|
 Всі знають хто такий ґрІня філіпОк (ґрем філіпс) - британський лузер-невдаха, фейковий "журналіст", котрий знайшов собі прихисток в т.зв. "наваросії". І от подався ґрІня на маскву. Просто на опозиційний мітинг. Певно, дурник, розраховував на блискучий журналістський успіх...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 вересня 2015, 09:18 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
шкода писок не натовкли
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |