|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 08 грудня 2009, 14:05 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Цитата: Капітан пише:
Може хтось вже читав, не знаю але мені сподобалось
І мені теж. ://: :D
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 грудня 2009, 00:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Як у них там весело!..
"...коли Луценко, під час перерви в ефірі, виходив зі студії, до нього з-за спин оточуючих підскочив Шуфрич і вдарив кулаком в обличчя.
"Шуфрич почав провокувати Юрія Віталійовича (Луценка) і кричати "Юра, давай", щоб продовжити бійку", - сказала Кисіль.
За словами речниці МВС, міністр відповів регіоналу: "Коли знімеш депутатську недоторканість, тоді поговоримо як мужики. А зараз об тебе марати руки не збираюся".
У свою чергу, Шуфрич в коментарі Українській правді заявив: "Юрій Віталійович виявив бажання поговорити як мужик з мужиком. Він про це публічно заявляв і у програмі Савіка (Шустера). Розмова вийшла, судячи з реакції прес-служби МВС, дуже результативною".
"Подробиці прошу отримати у Юрія Віталійовича, як у постраждалої сторони", - додав депутат."
"Коментуючи питання щодо можливого звернення Луценка до правоохоронних органов з приводу цього інциденту, Шуфрич заявив: "Я не розумію, як можна звертатися у правоохоронні органи з приводу чоловічої розмови, або, як любить казати Юрій Віталійович, розмови між мужиками".
"Юрію Віталійовичу "стучати" не вперше. Після його свідчень на депутата від БЮТ Андрія Шкіля з приводу акцій у березні 2001 року ("Україна без Кучми"), Андрій рік просидів у в'язниці, і тільки ставши депутатом вийшов на волю", - зазначив регіонал.
Перед цим, під час прямого ефіру, Луценко і Шуфрич посварилися.
Шуфрич запитав у Луценка, коли він дасть дозвіл на отримання матеріалів розслідування прокуратури Німеччини інциденту в аеропорту Франкфурту-на-Майні.
У відповідь міністр запитав: "Коли ви оприлюдните, як саме ви жорстоко побили свою дружину, зламавши їй щелепу, і прикрилися депутатською недоторканістю? Як мужик".
"Я після передачі відповім вам на це питання. Як мужик", - сказав Шуфрич."
І відповів!
Як мужик!!!
ШУФРшЧ ВДАРшВ ЛУЦЕНКА В ОБЛшЧЧЯ
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 грудня 2009, 00:29 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
а на першій фотці між ними напевно їхні охоронці... :?:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 грудня 2009, 18:03 |
|
|
про Луценка розповідає Мороз:
[QUOTE]Той же Луценко - як він опинився у вашому оточенні?
- Юрій Луценко жив і в Рівному, очолював обласну партійну організацію СПУ. Він тривалий час працював біля мене.
Його батько Віталій Іванович Луценко, на той момент народний депутат від Компартії, попросив, щоб я взяв над ним кураторство, щоб він не зробив якихось дурниць, бо в нього характер неврівноважений. Я пообіцяв.
У той час Луценко-молодший працював помічником у прем'єра Пустовойтенка. Коли Кучма довідався про це, він його звідти витіснив. І я оформив Луценка своїм помічником як народного депутата. Потім він став секретарем політради СПУ, займався справою Гонгадзе, бо мав можливість працювати над розшифруванням записів.
Також Луценко випускав специфічну газету "Грані", яка користувалася попитом. І на тому будував свій авторитет.
- Для вас особисто було розчаруванням поведінка Луценка?
- Я передбачав, що це може статися, але я не думав, що це може набути таких патологічних форм. Адже що-що, але він не міг не знати, що я займаюся партійною роботою за переконанням і абсолютно чесно.
Луценко проїхав зі мною всю президентську кампанію 1999 року. Я весь час його виставляв наперед, щоб він виступав на мітингах. Більше того, я певний час думав, що Луценко може стати й головою СПУ.
- Тобто ви думали, що Луценко стане вашим наступником у Соцпартії?
- Між нами відповідна різниця у віці, якраз той інтервал, який потрібний. І голова в нього "варить", і досвід він певний має. Я думав, що цілком можливо, він очолить СПУ. Але потім виявилося, що його кар'єристські наміри були вищі за інтереси партії.
Сьогодні Луценко робить ставку на Тимошенко, але пройде ще небагато часу, і він буде її ворогом. Дасться взнаки перебільшення своїх можливостей, свого потенціалу, своєї значимості.
У 2007 році Луценко виступав на мітингу зі словами "Гітлера не спалили, він веде зараз засідання Верховної Ради". Хоча він першим прийшов поздоровити мене з обранням главою Верховної Ради. І особисто попросив, щоб його залишили міністром в уряді Януковича.
- Як Луценко взагалі опинився на посаді міністра внутрішніх справ у 2005 році? Очолити МВС мав Турчинов, але начебто Порошенко напередодні подання його кандидатури разом з вами переконали Ющенка внести саме Луценка, а Турчинов перейшов на СБУ.
- Тоді вирішальний вплив на президента мав Петро Порошенко. Питання щодо призначення Луценка на МВС вони вирішили полюбовно і фактично без мене.
Українська правда[/QUOTE]
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 грудня 2009, 18:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
от який редіска той Луценко.... А всі решта такі чесні... жеруться як павуки у банці..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 грудня 2009, 19:00 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
А всі решта такі чесні... думаєш :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 грудня 2009, 19:06 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
та я переконаний... он президент казав , шо його руки нічого не крали, чим не чесна людина ...про Юлю я мовчу, людина з такими очима просто фізично не може красти...Янукович по причині свого виховання і освіченості , не може дискредитувати звання праффєсара... Так що сам видиш, всі чесні... :bc:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 грудня 2009, 19:10 |
|
|
:D ги, молодець, розсмішив :lol:
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 грудня 2009, 18:55 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
[LIST]
[I] "Та все стане під вікном
Та й "Ме-е-еду!" заводить...
...
Побіг циган, такий рад,
Що мед буде їсти.
Серед ліса стоїть дуб —
Давай циган лізти."
С.Руданський[/I][/FONT][/LIST]
"Більшість росіян, як і раніше, негативно ставляться до розпаду Радянського Союзу і вважають, що цього процесу можна було уникнути.
Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це свідчать результати соціологічного дослідження Аналітичного центру Юрія Левади (Левада-Центр).
Зокрема, кількість росіян, які жалкують про розпад колишнього СРСР, не скорочується в останні два роки - такої думки зараз дотримуються 60%. Не шкодують про розпад СРСР 28% опитаних. 12% було важко з відповіддю.
Пік ностальгії за СРСР у росіян спостерігався, за даними Левада-Центру, в грудні 2000 року (75%), і відтоді її рівень поступово йшов на спад – до 60%.
Найбільше серед тих, хто жалкує про розпад СРСР, пенсіонерів (85%), у цілому серед жінок (63%), росіян 40-55 років (67%) і старше (83%), з освітою нижче середньої, з низькими доходами (79%) і жителів сільської місцевості (66%).
При цьому 57% опитаних вважають, що розпаду СРСР можна було уникнути. Неминучим розпад сьогодні вважають 28%. Важко з відповіддю 15%.
На запитання «Яку форму відносин між республіками колишнього Союзу Ви б особисто підтримали?» 27% респондентів вказали на об`єднання декількох республік, за бажанням, в тісніші союзи; 22% висловилися за тісніше об`єднання всіх пострадянських республік за типом Євросоюзу; 16% - за відновлення СРСР у його колишньому вигляді; 13% - за збереження СНД у нинішньому вигляді. На необхідності незалежного існування всіх республік колишнього СРСР наполягають 14% опитаних. Важко з відповіддю 8% опитаних.
Опитування проводилося 20-23 листопада. Опитано 1600 росіян. Статистична похибка не перевищує 3,4%."
Більшість росіян шкодують про розпад СССР
Россияне о распаде СССР и будущем СНГ
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 22 грудня 2009, 19:10 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: yanychar пише:
кількість росіян, які жалкують про розпад колишнього СРСР
а я не жалкую :D
шо за тяга жити в колгоспі - хрен його зна :gm:
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |