|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 19 жовтня 2008, 20:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: БорМан пише:
і не бачу причини щось міняти нє... ну можна ше вернути столицю слов'янських народів назад у Київ... :D
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 19 жовтня 2008, 21:10 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: exp пише:
нє... ну можна ше вернути столицю слов'янських народів назад у Київ.
Я пропоную у Пітер. :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 жовтня 2008, 21:12 |
|
|
Цитата: Yury пише:
Я пропоную у Пітер ну, це все вже набагато пізніше почалося... :D
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 19 жовтня 2008, 21:14 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: Yo)!( пише:
Ну вот зашоренность-то какая... при СССР был коммунизм
Ти хочеш сказати, що зараз ситуація кардинально змінилась?
Все та ж узурпація засобів масової інформації, подавлення опозиції. Немає в Росії демократії, немає поки що і в нас її. Але аналітики сходяться в тому що Україна найближче до неї, чим вам не факт, що ми краще вирішуємо наші проблеми?
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 19 жовтня 2008, 22:32 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: Wandering пише:
Ти хочеш сказати, що зараз ситуація кардинально змінилась?Все та ж узурпація засобів масової інформації, подавлення опозиції. Немає в Росії демократії, немає поки що і в нас її. Але аналітики сходяться в тому що Україна найближче до неї, чим вам не факт, що ми краще вирішуємо наші проблеми?
Поверь наслово, чем дальше мы (РФ) будет от той дерьмократии образца ОША, к которому вы стремитесь - тем лучше нам же. Чем к ней ближе - тем это смертельнее, сейчас, скоро, будет второй акт выведения на чистую воду пиндостанского образца жизни и власти.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 жовтня 2008, 22:37 |
|
|
ну, до демократії ніхто з нас ше не готовий... :cl:
Цитата: Демокра́тія ( з грец. [I]демос+кратія[/I]=народ+влада=влада народу) - народовладдя, форма правління в державі, при якій влада належить народу. Інколи дають інше визначення: демократія - форма правління в державі, побудована на визнанні народу джерелом влади. [I]Іноді в конституції держави може бути записано, що влада належить народу, але при цьому владу в країні здійснює невелика група людей в особистих інтересах[/I].
[URL=http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%96%D1%8F]джерело[/URL] навіть у Вікі про це пише... :D
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 19 жовтня 2008, 22:40 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: exp пише:
але при цьому владу в країні здійснює невелика група людей в особистих інтересах.
Вот это ключевое определение этого слова. Власти избранных на самом деле, а не ваше наивное "власть народа".
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 19 жовтня 2008, 22:51 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Не розумію, навіщо обсирати американську демократію коли у вас ніякої немає і взагалі країною керують непонятні люди?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 жовтня 2008, 22:52 |
|
|
Цитата: Yo)!( пише:
Вот это ключевое определение этого слова. так я його і тикнув спеціально... і вище пробував сказати... :roll:
але основне, Yo)!(, шо ми на шляху... так, нам треба ше не одних виборів, треба щоб люди перед тим, як на виборах ставити галочку думали... але ми розвиваємося... :bc:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 жовтня 2008, 23:08 |
|
|
в рос. версії теж про демократію пише :D :
Цитата: Демокра́тия (греч. [I]δημοκρατία[/I] — "власть граждан") — политический режим государством или политическая система, при которой власть осуществляется через прямое народовластие (прямая демократия ) либо через представителей, избираемых народом или какой-то частью народа (представительная демократия). Главным признаком демократии является обеспечение пропорционального представительства во власти как можно более широких интересов населения, присутствующих в стране, а также динамическое изменение представительной власти вместе с соответствующими изменениями этих интересов во времени.
[URL=http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F]джерело[/URL] :wink:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |