|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yo)!(
|
Додано: 06 січня 2008, 17:29 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Янычь, не флуди, опять у тебя речь в стиле "возьмите выписку в архиве". Я о простых случаях говорю, когда регистрация есть, а паспорта при себе нет. ш те кто на 48 часов задержаны они не КОАП, а миграционное законодательство нарушают. Не путай простую проверку и отлов нелигалов,опять же миграционка должна у них быть по любому. Последний раз в 2001 прикидывался, когда регистрация кончилась в общаге и я нарочно без паспорта ходил, а платить, или быть задержаным не приходилось.
ш кстати прикинуться в Питере вполне реально, 4 раза прокатывало, одеваешся поприличней, книжку в руки-и все, в метро не зацепят, а на улице в Питере не стопорят. Я потом еще ментовскую куртку пятнистую купил за штуку р., типа я воще свой ментяра и пока год без прописки так ходил ни одна сволочь не стопорила:) Потом ее корешу из Житомира подарил, дык он на нее молился.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 січня 2008, 18:09 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Дякую за змістовне пояснення.
А про що була бесіда?
emerald: "Ну, а якшо сказати що паспорт забув дома і прикинутися корінним москвічом? То що, у відділення заберуть?"
То - "простой случай", чи не дуже?
Розуміється, у відповідності з КОАП РФ - затримують, а - міграційне законодавство - пряники роздає.
Загалом це - прямий офтоп, якщо хочете - створіть тему "про ментовскую куртку и как на нее молиться".
(До речі: "Янычи на питерском рынке семечками торгуют". Звертайтесь...)
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 06 січня 2008, 23:22 |
|
|
Да ну тебя Яныч, разжовывать много чести, я хоть в теме, а не теоретик. Кстати почем семечки? ш на каком рынке?
|
|
 |
|
 |
HAMBA
|
Додано: 07 січня 2008, 02:29 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
Yo)!(
Українською будь ласка! ://:
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 07 січня 2008, 03:12 |
|
|
Будь ласка, не надо меня дресировать!
Патриот-це ракета така, американьська, че шо? Буду пробовать, 50/50, а то никаго удовольствия от общения, сплошная головная боль. Но треба згадувати, сi тренерувати троха, смерека бикi укела, такто, брэтчеку.:)
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 січня 2008, 05:40 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: Yo)!( пише:
Да ну тебя Яныч, разжовывать много чести, я хоть в теме, а не теоретик. Кстати почем семечки? ш на каком рынке
Вам ліпше знати.
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 07 січня 2008, 05:56 |
|
|
Цитата: Yo)!( пише:
сi тренерувати троха, смерека бикi укела, такто, брэтчеку. . Видно сі перетренував :D
|
|
 |
|
 |
strilets
|
Додано: 07 січня 2008, 20:56 |
|
|
До Юрія:
//Школа №9.
Украинского гражданства у меня никогда не было. Было советское, затем российское. //
У мене були друзі з 9 школи і розмовляли ми російською, бо при совєтах всі у місті так розмовляли. Я й зараз не бачу проблеми в спілкуванні. Я вас розумію, сподіваюсь ви мене також.
//Россиянин - это гражданин России, любой национальности. Поэтому я могу быть россиянином и украинцем. Но какое это имеет значение. При этом я патриот России. А так я все таки украинец и вся родня живет на Украине и вырос в Коломые, мне обидно видеть как неуважение к России, так и к Украине.//
Я думаю, і це можна зрозуміти. Не бачу нічого поганого, в тому, що людина є патріотом Росіі, і не сприймає "неуважение к России, так и к Украине". Це є позиція морально здорової людини.
Проблеми починаються там де є НЕПОВАГА.
Коли Росія втручається у внутрішні справи України - це є неповага на державному рівні.
Коли виник конфлікт на Тузлі, або висадився без дозволу російський десант у Феодосії - то це не цяцьки, це - ПРОВОКАЦІЯ, і протести проти цього повинні бути в самій Росії. Коли на вулицю вийде 10000 росіян і скажуть "НІ" такому хамству, тоді я буду переконаний, що в Росії нас поважають, а поки що, почитайте інтернет і не дивуйтесь що хтось різко пише про Росію. ВСЕ закономірно! Вот - "Но какое это имеет значение."
Справжній патріот Росії не захоче бачити Росію ТАКОЮ.
://:
|
|
 |
|
 |
strilets
|
Додано: 08 січня 2008, 01:18 |
|
|
[QUOTE]Angi: останнім часом не можна не помітити висловлювавння рос. політиків (Лужков, Затулін, Жириновський), щодо приналежності Криму Росії і у майбутньому можливості його повернення. Чи мають росіяни право на Крим чи це просто намагання відродити "Імперію"[/QUOTE]мабуть не більше ніж греки, татари, або турки. :cl:
До речі, в Криму було дуже багато давньогрецьких пам’яток, допоки не прийшов Суворов, і не поваляв. катька йому так звеліла.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 08 січня 2008, 02:34 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
strilets,
При советах мне кажется особо на русском не разговаривали. Русских было только две школы 8 и 9, остальные украинские.
На каком я больше разговаривал я уже и не помню. Дома на украинском в школе на русском. Во дворе как когда. Мне кажется не было раньше требования переходить на язык собеседника. Как сейчас не знаю, но не думаю, что произошли сильные изменения. Год назад ехал из Коломыи в Киев на поезде. В купе ехали молодая семья, женщина и я. Только молодой человек иногда переходил с одного языка на другой, его жена говорила только на украинском, женщина говорила на русском, я на украинском, так и проболтали до Киева.
Мне приятно, , что не у всех вызывает изжогу мой русский. Вы не забудете русский, я украинский. :az:
На сколько Россия вмешивается во внутренние дела Украины сказать трудно на самом деле. У нас СМш говорят одно у Вас другое. В общем плане существует такое понятие, чем слабее страна, тем больше других стран вмешиваются в её внутренние дела и наоборот. Делайте страну сильнее и ни кто не сможет вмешиваться. ш ещё, политикам очень удобно свои ошибки списывать на чьи то руки. У нас на американские, у Вас похоже на российские.
По Тузле и по Феодосии. Мне кажется наши хотели как лучше, а получилось как всегда. Плюс элементарный бардак, особенно Феодосия. Я думаю могли бы все уладить без широкого резонанса. Я честно скажу, народ здесь не понял такой бурной (или болезненной, но это грубо) реакции. Эти случаи не делают чести ни вашим ни нашим.
:cry:
шнтернер на русскоязычных сайтах льёт грязь на Украину, на украиноязычных на Россию. Давайте начнем с этого форума и сделаем так, что бы не было грязи ни на Украину, ни на Россию. Критике - да. Грязи - нет. Обмену мнениями - да.
Ось така моя думка.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |