|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 08 квітня 2013, 19:37 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: дивно. хтось іще задає такі питання? А мені ні разу не дивно, раз до цього часу вірять в святих корів і їм поклоняються, за них голосують то і найдуться хто будуть дивуватись факту, що їхня же корова б'є копитом. А відповідь проста, навіть анекдот є на цю тему: Янукович: Значіт так гаспада-апазіціанєри. Буду краток: Либо завтра ви бившиє апазіціанєри, ліба сегодня бившиє бізнесмени. Alien7474 написав: Тому і неварто обирати підприємців в Раду. Мудрий в зРаду ні пойдьот, мудрий зРаду обойдьот. Де взяти непідприємців, щоб ще й пройшли на виборах (це треба, щоб хтось вложив в них гроші, а гроші само собою потім треба буде віддавати), а наше стадо електорат, без шарової гречки та дешевих лозунгів соціальної допомоги та національної ідеї не допоможе пройти справді ідейному кандидату до парламенту. Ось був момент в Одесі з кандидатом в депутати-журналістом Костянтином Усовим (У), який явно ілюструє нашого виборця (В): В: я за Вас проголосую, але мені потрібні навчальні парти в клас, Ви мені їх можете організувати? У: А що би Ви більше хотіли, щоб я Вам одноразово дав парти і забув про Вас чи попав у Верховну Раду і 5 років таки добивався-вибивав кошти, щоб Ваші класи в Одесі були забезпечені. Зрозумійте в кандидата в депутати не може бути грошей, щоб перед виборами їх роздавати на парти, пакети з продовольством, проте якщо він пройде - він зобов'язаний піклуватись про людей. А якщо зараз кандидат роздає гроші на парти, йому пізніше, коли пройде прийдеться у Вас ці гроші забрати, щоб відшкодувати витрати. То що Вам цінніше парти зараз чи дійсно лобіювання інтересів на протязі каденції? В: Це все гарні слова, але мені потрібні парти! У: тоді Вам до кандидата від ПР Хіба не яскревий портрет нашого виборця, а потім п'ять років плачемо, чому бідні, бо дурні, генеруємо ідеї "от якби" та продовжуємо вірити священним коровам, які навіть не приховують свого лукавства, просто ми вперто не хочемо цього бачити і віримо в месію, зупиняторство, гасла слава Україні з трибуни ВзРУ та інші такі солодкі нашому серцю речі, сидячи на дивані з рукою в штанах А ось Вам результат виборів по цьому виборчому округу №134: переміг Гриневецький Сергій Рафаїлович, висунутий Народною партією (лідер Володимир Литвин), а нині член Партії Регіонів з результатом 32.03% (24 587)Га?! Хто б сумнівався... Та й чи багато зараз в парламенті людей, які йшли туди з метою просування свого бізнесу, приховання за недоторканістю а дійсно виконувати що обіцяли? Багато - наврядче, взагалі хоч декілька таких є?
|
 |
Крокодилович
|
Додано: 09 квітня 2013, 03:31 |
|
Прізвище, Ім’я: Галичина
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 09 квітня 2013, 08:11 |
|
 |
 |
|
|
Крокодилович написав: Все би нічого, однак дата статті 02.08.2012 г. в 09:00. Тобто писана перед виборами, а це вже... хто там його знає. Хоча думаю воно не далеко втекло від істини. Справжніх доказів чомусь нема і не знаходиться нікого хто б взявся по справжньому вивести на чисту воду взявши на таку зустріч приховану камеру чи диктофон - бояться? А так можна сказати, що це собі люди додумують і наклепи. В ПР ті мабуть схеми. Тому таки ОО = ПР 
|
 |
Крокодилович
|
Додано: 10 квітня 2013, 05:05 |
|
|
Так,я звернув на то увагу,але в світлі останніх демаршів членів ОО Байківщина,та й людина ця,не якийсь там бізнесюк місцевого покрою,а таки авторитетна,то мозаїка поволі укладається.Найцікавше,що уявіть собі на хвилю,що Ви готуєтесь до війни з підступним і жорстоким смертельним ворогом.Що Ви робите?Ну звичайно-берете пресу,телебачення і йдете показувати своє військо,яке готується до війни.Тобто напівпорожні казарми,в яких сидять здеморалізовані новобранці,які ще не встигли дезертирувати,але схиляються до того,вперемішку з запеклими мародерами,які мають свої,зовсім не альтруїстські плани на ту войну.А також відсутність реальної потужної зброї,дисципліни і засобів комунікації. Про що це я? Пофантазуємо,що режим,який ми маємо,вирішив прозондувати ситуацію в країні,щоб виявити кількість бажаючих чинити опір по регіонах,і які приблизно потрібні сили,аби той опір придушити.Ну звичайно,якщо по-тихенько гаєчки закручувати,без якихось форс-мажорних ситуацій. Що він робить?Органам правоохоронної опіки громадян,як і всіляким соціологічним опитам і рейтинговим компаніям довіри немає.І ось три опозиційні бовдури,якби їм дупи скипидаром намастили,самі все покажуть.Ви тільки фіксуйте уважно.Повстань Україно,аби ми добре розгледіли,що і як,тай порахували,чи прорахували,скільки-то нам потрібно сил,аби всі оті ваші намагання погасити моментально. Ну хтось то ж це придумав,а хтось і тим цапом-провокатором був,хто на це інших підбив.... Сумно це все....
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 квітня 2013, 08:01 |
|
 |
 |
|
|
Крокодилович написав: Найцікавше,що уявіть собі на хвилю,що Ви готуєтесь до війни з підступним і жорстоким смертельним ворогом.Що Ви робите?Ну звичайно-берете пресу,телебачення і йдете показувати своє військо,яке готується до війни.Тобто напівпорожні казарми,в яких сидять здеморалізовані новобранці,які ще не встигли дезертирувати,але схиляються до того,вперемішку з запеклими мародерами,які мають свої,зовсім не альтруїстські плани на ту войну.А також відсутність реальної потужної зброї,дисципліни і засобів комунікації.
А хто сказав, що вони готуються до війни? Вони займають місце опозиції, аби ніхто не зміг його зайняти. Тобто зараз є опозиція, цілком і повністю підконтрольна владі і барани електорат вірять, що ті зібрались когось зупиняти і будуть чекати від них сигналу. А якби не було підконтрольної опозиції? Тоді б виник будь-який опір і місце проти влади б зайняли невідомі, боронь боже, радикали із вилами, непідконтрольні нащо їм такий геморой треба? Влада тримає опозицію на короткому повідку, а опозиція, яка і так ніколи не була сильна духом без головної імітації шила в сраці та великомучениці Тимошенко зв'язана по руках і ногах як ніколи - служить механізмом для відводу пару для народу. "Опозиція" не хоче і не може робити бунтів - бо бунт буде провальний, а вони все втратять. Тому їм залишається народний пар рівномірно випускати, щоб не рвануло одночасно в усіх місцях (по задумці влади) - катаючись по різних містах збираючи масовки і переконуючи - ми працюємо, таке собі пересувне шатро, щоб задовільними потребу плебоса в "хлібі та видовищах". Барани електорат збереться, повірить ще вони активно зупиняють і ще чекатимуть. Ось вони регулярно і спускатимуть пар до 2015. Яка реальна функція у цих зборів? Мобілізація бойового духу?! Наврядче! Випуск пару?! Невже не очевидно? Ось і Тягнибок каже, що нема в Україні ще того критичного бажання скинути владу? Невже чекають? Замітьте всі позиції, які проводить влада вони протестують, але як тільки пошумлять - здають їх. Ви останній раз коли чули заяву про мову, флот? А реальні дії в цьому напрямку. Випустили в гарячий момент накоплення пару, все коли народ оголонув - вже неактуально. Вони й не будуть нікого зупиняти, бо в раз стануть колишніми бізнесменами, Тимошенко випадково стане трішки мертвою, а справжні патріоти на кшталт Чорновола, які виступають проти режиму чисто випадково попадуть в ДТП. Але нема справжніх патріотів, є ті, які виконують їх функцію, щоб часом це місце не зайняв хтось невідомий і непідконтрольний. В Свободі - я зараз практично впевнений, що їхній план створення десь на рівні плану створення "Україно - вперед" і їхня роль чисто технічна або може вони ще молоді та й без досвіду і їх використовують, як і Кличка. А ось що Яценюк повністю підзвітний Ялинковичу я ні каплі не сумніваюсь.
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 квітня 2013, 20:07 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
SPY написав: А ось що Яценюк повністю підзвітний Ялинковичу я ні каплі не сумніваюсь. та є така підозра.... щось йому все легко з рук зходить... але ніби , що сходить , один пи...дьож ...ніяких конкретних дій... всі вони там гроші вартуют...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Крокодилович
|
Додано: 12 квітня 2013, 04:24 |
|
|
|
 |
|
 |
Крокодилович
|
Додано: 17 квітня 2013, 00:39 |
|
|
Востаннє редагувалось Крокодилович в 17 квітня 2013, 10:43, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 квітня 2013, 08:55 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Крокодилович написав: Як вам такий невимушений діалог? http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... OfqLDUlRJY http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/16/6988261/ ютубівський лінк мабуть з помилкою...  ну а те , що урґанта назвали жидом... ну а хто він є ?!... дибіл , розумна людина у своєму "остроумії" до такого не дійде .... публічно висловлювати такі перли путлєровського гумору... спочатку його каріфан познер висловився... тепер цей гігант мислі.... імена власні писав принципово з малої літери .... палець не піднімається поміняти розкладку... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 квітня 2013, 01:14 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А, взагалі-то, подібні вихідки на московських ЗМІ звучать щодня. Буквально минулого тижня: "Г-н Савельев говорил, что это чужие. Но ведь совсем недавно это были свои! 20 лет назад это были братья, элемент огромной общности. А теперь эти люди не свои и не чужие. Это беженцы, которые бегут из своих несостоявшихся стран, которые мы в 1991 году вышвырнули из нашей обоймы. 70 лет мы их прикармливали, а затем вышвырнули на свободу. Из них получились несостоявшиеся, ублюдочные, недееспособные государства с режимами, неспособными контролировать свое население. И люди бегут оттуда. Выход – в восстановлении имперских представлений о наших евразийских пространствах, в воссоздании огромной евразийской чаши...". «Гастарбайтер» Гордон: «чурки были всегда»Це я особисто бачив по ТВ. "Солдат империи" (саме так себе іменує!) Проханов по 1 каналу довго гримів про своє бачення світової геополітики.  Смішно дивитись, коли миршава, зачухана і дійсно ублюдочна напіврозвалена державка намагається приндитись, відкопилювати пузо і надувати щоки. При тім навіть не розуміє що всі довкола просто регочуть над її убогим "вєличиєм и маґучієм"...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |