|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 30 квітня 2011, 14:28 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
БорМан написав: десь я бачив цего дрантя більше. шкода не можу згадати де. та тут десь на форумі вже є
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 30 квітня 2011, 15:03 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
|
|
|
|
БорМан
|
Додано: 30 квітня 2011, 15:15 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Ага... певно є.. точно знаю що бачив, а де -забув
_________________ Scio me nihil scire
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 13 травня 2011, 21:19 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
|
|
myrko
|
Додано: 13 травня 2011, 21:50 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: "На переименовании настаивали представители ультраправой партии "Йоббик", которые в сентябре прошлого года подали в парламент Венгрии предложение о возвращении площади Москвы прежнего названия."
Та тут нема дуже над чим, як ти кажеш, вівкати; ще раз повторю: кінцевого рішення ще нема. Ну а то що мадярський парламент "поправів" (і буде правіти далі, якщо не зміниться соціальна політика відносно "найбільшої національної меншини"), про це я писав на форумі ще рік тому, зразу після виборів. Вівкати якраз треба з іншого поводу: дуже багато підприємств в Мадярщині за час правління соціалістів були куплені "російським капіталом", про Україну я взагалі мовчу, там скоро виясниться, що й власні труси всіх громадян вже належать "расєйскому бізнісу".
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 13 травня 2011, 21:59 |
|
|
myrko написав: ... ... дуже багато підприємств в Мадярщині за час правління соціалістів були куплені "російським капіталом"... Е-е-е-ех-хе-хех!.. ... і далі ""призрак ходит по Европе"...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 29 травня 2011, 18:50 |
|
|
А тим часом... «Родина» збирає в Одесі конференцію щодо реінтеграції радянського простору». І що показово, старт цієї «наукової» акції запланований 27 травня не де-небудь, а в актовому залі Одеського Національного університету ім.Мечникова. Мабуть, не без згоди ректора вузу Ігоря Коваля, нещодавно призначеного міністром Дмитром Табачником. Хто заплановані заспівувачі? Як анонсувала прес-служба одеської «Родини», один з професійних московських «українофілів» Михайло Леонтьєв, його заступник у відомому журналі «Однако» Андрій Коб`яков, ще один з однодумців Михайло Делягін, а також київські сподвижники Юрій Романенко (директор «Центру політичного аналізу «Стратагема»), Ростислав Іщенко (президент «Центру системного аналізу і прогнозування»), Юрій Гаврилечко (активіст громадської організації «Фонд суспільної безпеки», а також, зрозуміло, представники «Родини» Олександр Васильєв, Леван Самхарадзе та інші визначні фахівці з гальванізації примари Радянської імперії. Адже що, власне, передбачає поняття «реінтеграція»? Об`єднання чого-небудь, що раніше розпалося, роз`єдналося, на нових принципах, засадах. Чи не той це випадок, коли деяким прихильникам імперії кортить, будь-що повернути назад, всупереч реаліям і законам суспільного розвитку, колесо історії і повернути Україну в минулі часи комуністичного насильства і безправ`я?". Колесо історії. «П'ята колона» в Одесі запланувала чергову провокацію
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 27 липня 2011, 10:03 |
|
|
"Не смотря на вполне осознанный выбор «свалить», у мнея, как у человека, рожденного в СССР и жившего в информационном пространстве «России, встающей с колен», присутствовало на уровне подсознания несколько застарелых мифов – о том, что происходит в России и что – на Западе." Девять мифов о Западе и России глазами эмигранта
|
|
|
|
|
myrko
|
Додано: 27 липня 2011, 11:36 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Девять мифов о Западе и России глазами эмигранта Найцікавіше, як завжди, це коментарі, особливо тих, хто там ні разу не бував, на зразок: "...да это полная хрень, даже на спам не тянет..", словом: все без змін - не вкурсе, но осуждаю.
|
|
|
|
|
БорМан
|
Додано: 27 липня 2011, 12:30 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
myrko написав: yanychar написав: Девять мифов о Западе и России глазами эмигранта Найцікавіше, як завжди, це коментарі, особливо тих, хто там ні разу не бував, на зразок: "...да это полная хрень, даже на спам не тянет..", словом: все без змін - не вкурсе, но осуждаю. коменти і справді жгуть напалмом. як відомо вирішення проблеми починається з її усвідомлення. схоже там все дуже запущено. у нас мабуть і то краще. хоча тішитися особливо нічим.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|