|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 01 червня 2014, 20:28 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 червня 2014, 07:48 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
у Коломиї є церква гундяївського пархату , таки мож відібрати ....і Почаїв , і Печерська Лавра.... та купа купенна, на роки відбирати ...а по телебаченню , радіо, і в газетах провести велику пропагану, таку собі артпідготовку....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 червня 2014, 20:07 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Капітан написав: у Коломиї є церква гундяївського пархату , таки мож відібрати ....і Почаїв , і Печерська Лавра.... та купа купенна, на роки відбирати ...а по телебаченню , радіо, і в газетах провести велику пропагану, таку собі артпідготовку.... Розуміється мож і просто відібрати. Але на чорта нам потрібні комуняцькі замашки з енкаведешною методикою?! Я би зробив інакше. 1. Найперше необхідно вияснити ким (чим) фінансується тота маскваславна церква? Найважливіше точно знати джерела фінансування! Та же за світло (воду, тепло і т.д.) тре платити. Та й батюшка і його свита їсти хочуть кождий день. І, навіть, три рази на день (якшо й вночі не бігає до холодильника)! А крім того, ще є поточні ремонти, транспортні розходи, догляд за територією... то можна дуже довго перечисляти! Оренда землі, на котрій вона стоїть ніц не коштує ?! Чи та земля уже, раптом, стала масковська?!.. Навіть, якщо би вияснилось, що фінансування (хай і не на 100%) забезпечується з укрдержбюджету по якихось там "міжнародним домовленостям і договорам", у мене тут же висакакує добрий десяток вельми поважних запитань. Просто тому, що не годен пригадати ні однієї української церкви (УПЦ КП, УАПЦ, УГКЦ) на масковіях, фінансованої росбюджетом. А якшо фінансування не українське?!.. То таких питань у мене буде зразу кілька десятків штук!!! 2. Чи може хтось нагадати коли-то "масква" будувала у нас якісь церкви?!..  Оце усі "церкви", котрі нам набудували мадзґалі! Тим більше неясно - звідки у Коломиї (Франківську, Львові, Тернополі, Чернівцях і т.д.) набралось стільки маскваславних церков?.. Хоча, загалом, це не такий вже й секрет! Псяча тічка у Львові 1946 р.Як бачите, все мож зробити спокійно, розважно, пристойно і цілком на основі судових рішень. Одна біда - нема кому цим зайнятись... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 червня 2014, 21:33 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Як бачите, все мож зробити спокійно, розважно, пристойно і цілком на основі судових рішень. Одна біда - нема кому цим зайнятись... Зображення от , то і воно....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 червня 2014, 23:30 |
|
|
"Класичний типаж чорносотенства. Один з учасників погрому українського храму в селі Перевальне, біля Сімферополя." РЕВОЛЮЦІЯ | ЄВРОМАЙДАН | ПРАВИЙ СЕКТОР
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 червня 2014, 23:49 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 червня 2014, 17:02 |
|
|
Бойовики представляються "православной армией" і "запретили" діяльність протестанстської церкви у зв'язку з "ложью, отправкой людей на Майдан и продажей наркотиков". Крім того "блюстители духовности" заявили, що "протестантских церквей в Горловке больше не будет". Православний шаріат в дії! На черзі православний джихад і православний халіфат. "Кирюша воскресе!" "Вчера вечером в Горловке вооруженные ДНРовцы, придя во время молитвенного служения, национализировали церковь «Слово жизни», которая находится в парке им. Горького.
 «В понедельник после рабочего дня в нашей церкви было молитвенное служение. Пришли вооруженные люди, потребовали открыть все комнаты, больше часа нас держали, а затем всех прогнали. Нам сообщили, что теперь здесь будет штаб ДНР, и здание национализировано. Протестантских церквей в Горловке больше не будет», — сообщил прихожанин церкви."В Горловке ДНРовцы национализировали здание церкви «Слово жизни»
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 липня 2014, 23:16 |
|
|
От уже другий день московські ЗМІ триндять про "вєлікую утрату" і наголошують, що "вся Украина скорбит". То на рахунок Скончался митрополит Киевский и всея Украины ВладимирТак-так, той самий чиє имя с титулом возносится за богослужением во всех храмах и монастырях Украинской православной церкви после имени Патриарха Московского и всея РусиВчора увечір "громадське ТБ" також "скорбіло" і навіть прокрутило відеоролик за його участю. Правда, т.зв. "всєя Украіни" чомусь блеяв по-московськи... /можете переглянути митрополит Киевский и всея Украины - практично всюди чутно тільки московську мову/То й не дивно, що його "имя с титулом возносится за богослужением во всех храмах и монастырях Украинской православной церкви после имени Патриарха Московского". Ну, хто ж не знає, що саме Москва Київ родила?! А відтак хрестила!!! Ніде не дінешся...  Може й нам хоч троха "паскарбіть"?!.. Ну, хоча б для пристойності!.. Щось ніяк не тягне! "Другий резервний батальйон Нацгвардії захопив арсенал зброї терористів. Найновіші ПЗРК, "Стріла", міни, гранатомети – усе російського виробництва, із відповідними документами.
 Вивозили у базовий табір на двох вантажівках. Доведеться зробити ще дві ходки."Нацгвардія захопила зброю терористів з РФ, яку ховали у підвалі церквиP.S. "Многолетняя напряжённая работа блаженнейшего Митрополита Владимира, его самоотверженное пастырское служение, большой личный вклад в укрепление российско-украинской дружбы, его яркий талант проповедника снискали ему глубокую признательность и заслуженное уважение народов России и Украины и навсегда останутся в нашей памяти" - Путін, Кіріл
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 липня 2014, 17:10 |
|
|
/продовження/   То, что было в подвале нашей церкви, когда ушли ополченцы.....jpg) Яке це все взагалі має відношення до релігії? А до РПЦ зокрема?!.. Як яке?! Хіба не бачите?!.. Он "дароносиці" "Шмель" зі "святими дарами": термобаричними боєзарядами 3,2 кг. в капсулі. А от церковні дискоси "ТМ-62М" з начинням: 7 кг. тротилу. А ото в ящиках - церквні хоругви "Игла ПЗРК 9К38": "для поражения низколетящих воздушных целей на встречных и догонных курсах в условиях воздействия ложных тепловых помех". І повні коробки крапель "святої води": калібр 7,62 мм. «Духовно, православно, державно!»
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 липня 2014, 08:42 |
|
|
"Коментуючи загрозу, що зі смертю предстоятеля УПЦ МП Митрополита Володимира Москва може надіслати на його місце «свою людину», він зазначив, що якщо «ця людина не виконуватиме заповітів, або йти тією дорогою, яку проклав Володимир Сабодан, то це буде початок конфлікту в Україні». «Зараз авторитет російської церкви в Україні, у зв'язку з підтримкою московським патріархатом, по суті, конфлікту в Україні, дуже падає. Віруючі цієї церкви вже ставлять перед собою багато питань, як бути далі», - зазначив Кравчук. На його переконання, українська влада має дати якісь сигнали."Кравчук считает, что украинская власть должна дать сигнал УПЦ МПА мені здається, що українська влада повинна дати московському пархату доброго копняка в дупу. Досить вже розводити оте лайно на своїй землі. Воно давно вже стало своєрідним московським "політатдєлом" і мало має відношення до якоїсь там віри чи релігії взагалі.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |