|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Jovan
|
Додано: 17 квітня 2008, 03:39 |
|
|
Цитата: Pashtet пише:
ЦитатаJovan пише:
Судячи з цього згодом його діло стало саме Вавилоном, бо з нього повиходили багато інших. От Ви, я сумніваюсь, що Ви лютеранин...
Біблійні пророцтва вказують на інший Вавилон.
А можна без завувальованих узагальнень? Конкретніше.
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 17 квітня 2008, 03:40 |
|
|
ЦитатаJovan пише:
Бо так написано.
Христос саме так відповідав.
Ще є таке, що буква мертвить, Дух же животворить....
І фарисеї сповняли все до єдиної букви...
|
|
 |
|
 |
Hutsulka
|
Додано: 17 квітня 2008, 13:30 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
Цитата: Jovan пише:
Вкажіть мені де Бог вказав, що хрещення має бути саме зануренням?
Яка різниця, занурювати, чи не занурювати?Я вважаю, що тут важливий факт, власне усвідомлення цього хрещення! :bi:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 квітня 2008, 13:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ущипніть мене, це шо за нас Hutsulka згадала... :D
|
|
 |
|
 |
Pashtet
|
Додано: 18 квітня 2008, 15:16 |
|
З нами з: 03 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 313 Звідки: Коломия
|
Ваші слова натякали на недійсність хрещення обливанням.
Я дійсно так вважаю...
і як ми її застосуємо в цій ситуації менш важливо ніж серцевина хрещення.
Хто так вирішив ? Прошу конкретно з Біблії.
Я собі нічого самовільно не вирішував, це традиція Церкви, і не нова.
От то і воно ... Традиція церкви... А не постанова Божа. Не мені Вам пояснювати що послух кращий від жертви... Мене все ж таки тішить те, що Ви прихильник занурення ... Якщо просто перейнятись суперечкою, то можна чіпатись за все, але з Біблійних сторінок ми отримуємо більше фактів про занурення... А кроплення чи поливання ввели далеко пізніше апостольських часів, коли християнство загрузло в традиціях і змішалось з язичництвом... Навіть хрищення Русі відбувалось за описами а Дніпрі.
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 18 квітня 2008, 15:24 |
|
|
ЦитатаJovan пише:
Ваші слова натякали на недійсність хрещення обливанням.
Я дійсно так вважаю...
ЦитатаJovan пише:
і як ми її застосуємо в цій ситуації менш важливо ніж серцевина хрещення.
Хто так вирішив ? Прошу конкретно з Біблії.
ЦитатаJovan пише:
Я собі нічого самовільно не вирішував, це традиція Церкви, і не нова.
От то і воно ... Традиція церкви... А не постанова Божа. Не мені Вам пояснювати що послух кращий від жертви... Мене все ж таки тішить те, що Ви прихильник занурення ... Якщо просто перейнятись суперечкою, то можна чіпатись за все, але з Біблійних сторінок ми отримуємо більше фактів про занурення... А кроплення чи поливання ввели далеко пізніше апостольських часів, коли християнство загрузло в традиціях і змішалось з язичництвом... Навіть хрищення Русі відбувалось за описами а Дніпрі.
1) Я б на Вашому мысцы не став братись за судження про присутнысть Духа Святого в тому чи іншому Таїнстві
2) В Біблії багато чого не написано, але випливає з написаного. Наприклад чи написано, що Христос є Богочоловік?
3) Я відразу зрозумів, що Ви заперечуєте церквоне передання. Але таким же чином Ви заперечуєте дію Духа в Цекркві, а Христос говорив протилежне...
3)
|
|
 |
|
 |
Pashtet
|
Додано: 18 квітня 2008, 15:39 |
|
З нами з: 03 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 313 Звідки: Коломия
|
А можна без завувальованих узагальнень? Конкретніше
Будьласка...1Петра 5:13 Петро пише з Риму, але називає його Вавилоном...
Об. 17:5,6 Жінка на ім"я Вавилон, п"яна від крові святих ... Вона сидить на семи головах , а сім голів це сім гір Об.17:9 . Мсто на семи горах - Рим. Язичницький Рим це Вавилон. Але написано що він існує до кінця історії... Тут треба думати, куди проникла язичницька релігія. Сьогодні ми маємо язичництво, одіте в християнську одежу. Коли ми вивчали народну творчість, то на першому уроці викладач сказав нам, "Скоро ви дізнаєтесь що ми всі язичники". І дійсно... що не свято, то з "далеких язичницьких часів"...
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 18 квітня 2008, 15:53 |
|
|
ЦитатаJovan пише:
Об. 17:5,6 Жінка на ім"я Вавилон, п"яна від крові святих ... Вона сидить на семи головах , а сім голів це сім гір Об.17:9 . Мсто на семи горах - Рим. Язичницький Рим це Вавилон. Але написано що він існує до кінця історії... Тут треба думати, куди проникла язичницька релігія. Сьогодні ми маємо язичництво, одіте в християнську одежу. Коли ми вивчали народну творчість, то на першому уроці викладач сказав нам, "Скоро ви дізнаєтесь що ми всі язичники". І дійсно... що не свято, то з "далеких язичницьких часів"...
Шановний я пыду Вашим же шляхом. Де в Біблії написано, шо це саме Рим?
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 18 квітня 2008, 15:53 |
|
|
ЦитатаJovan пише:
З чого Ви взяли шо Петро має на ввазі РшМ?
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 18 квітня 2008, 15:55 |
|
|
Прошу конкретно з Біблії.
Ваші слова "Прошу конкретно з Біблії.". Прошу мені про Рим обгрунтувати.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |