|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 28 червня 2014, 01:01 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 липня 2014, 01:03 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Ви будете шкіритись, але... Турчинов сказав, коли позбавить мандату Януковича і нардепів-сепаратистівВсе правильно! Ніц не поробиш бо тре все робити по закону. Ну й що з того, що вам, скажімо, не подобається рийка смердюковича?!  А от його баба, Любов П̶̶̶о̶̶̶є̶̶̶б̶... Полєжай, скаже що "Віця очєнь даже мілий"! Отак от!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 липня 2014, 10:18 |
|
|
"Я уехал из Донецка 22 февраля, ближе к вечеру. Случилось это после того, как стало понятно, что для моей семьи большой риск нахождения в Донецке. Царило полное беззаконие. Моего сына, как мне стало известно из двух источников, собирались похитить из детского сада. Похитить для шантажа Президента. Естественно, сына мы из садика быстро забрали, сами собрались и выехали машиной: я, жена, двое наших детей.
Куда вы направились?
В Крым. Я посчитал, что для моей семьи там будет безопасно.
Почему же в Крым, а не куда-нибудь в Западную Европу, например?
Потому что решение принималось очень быстро. Мы выехали за два часа буквально. А от Донецка до Крыма расстояние не так велико. ... Сколько мы там пробыли, я не помню. Но точно более месяца. Когда границ между Крымом и Российской Федерацией не стало, я переехал в Москву." Александр Янукович: "Я был удобным инструментом для дискредитации отца, да и до сих пор им являюсь"
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 серпня 2014, 13:37 |
|
|
Отакої!.. "Інтерпол уже півроку опрацьовує запит України на оголошення Віктора Януковича у міжнародний розшук, "через проблеми із доказовою базою". ... В Інтерполі пояснили, що у Ліоні досі вивчають ситуацію стосовно того, чи дозволено взагалі застосовувати канали та можливості організації для розшуку Януковича. Адже статтею третьою статуту Міжнародної організації кримінальної поліції "категорично забороняється здійснювати яке-небудь втручання чи дії політичного, військового, релігійного або расового характеру". ... У той же час, вказує видання, у випадку Дмитра Яроша, Інтерполу виявилося достатнім рішення московського суду про заочний арешт лідера "Правого сектору", який базувався на роздруківці начебто поширеного посту Яроша у мережі "Вконтакте".В Інтерполі пояснили, чому не шукають ЯнуковичаНа, маєш!.. 
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 01 серпня 2014, 21:48 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр
|
yanychar взагалi в орiгiналi якщо менi пам*ять не змiняе то це картина Великого письменника i Художника!!! Грiх!!!!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 серпня 2014, 22:31 |
|
|
У вас проблеми з google-перекладачем... 
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 01 серпня 2014, 23:04 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 серпня 2014, 23:12 |
|
|
І дарма!  Скільки Вам вже казали: "Вуйцю, пишіть па-масковскі!"? Навіщо так плюгавити українську?!..
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 01 серпня 2014, 23:50 |
|
|
Хатинь = Одесса. Продовжувати будемо пiсля того як почитаете лiтературу чи вашим хазяiнам це не подобаеться. Як кажуть москали: "Полный беспредел".
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 серпня 2014, 23:55 |
|
|
Яку літературу?! Ту, котрої Ви і в очі не виділи?!! Викладайте сюди. ЛІТЕРАТУРУ В СТУДІЮ! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |