Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 65 з 82 [ 815 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 82  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 29 січня 2014, 11:21 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
«СВАІ! СВАІ!»
"Білоцерківець стверджує , що причиною інциденту стали не кримські номери автобуса, на якому в Київ з Севастополя їхала група прихильників «регіоналів». «Коли вони стали під'їжджати до Києва (десь у Київській області) їх загальмували даішники , навколо яких стояли« беркутівці». Через мить після зупинки автобуса , «беркутівці» вриваються в автобус і починають масово всіх бити без розбору... у відповідь весь автобус їм кричить, що вони , мовляв, «Сваі!»... за словами цього очевидця, послідувала фраза беркутні, цитую - «патом разбєрьомся , сваі нє сваі!». У результаті сам описував історію втратив кілька зубів. Автобус після цього, за вказівкою згори, все ж продовжив свій рух до Києву , де майже всі були в крові», - стверджує Білоцерківець .За його словами, ніякої компенсації постраждалим організатори поїздки так і не надали, обмежившись гонораром в 300 грн за добу."
«Беркут» избил сторонников Януковича, приняв их за активистов Майдана

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 січня 2014, 12:00 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
яке прикре непорозуміння....плачу нємаґу... :lol: :D

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 30 січня 2014, 13:21 
Офлайн

"Віктор Янукович перебуває на лікарняному.
Про це повідомив заступник керівника Державного управління справами з медичних питань Олександр Орда, інформує прес-служба президента.
"Президенту України відкрито лікарняний лист у зв’язку з гострим респіраторним захворюванням, що супроводжується високою температурою", - сказав він."

Янукович пішов на лікарняний

Сарака... застудивсі у президентському лімузині...
Певно, пічка зламалась...
Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 30 січня 2014, 17:37 
Офлайн

ДО ВСІХ КОЛОМИЯН!

"28 січня обласній лікарні Івано-Франківська помер ще один активіст Евромайдану Богдан Калиняк, який під час зіткнень на вул.Грушевського в Києві захворів на пневмонію."
Помер активіст Майдану — коломиянин

«Наскільки я знаю, під час сутичок на Грушевського Богдан заробив пневмонію, після того, як там поливали мітингувальників крижаною водою. Ось він і захворів», - розповів Слюзар. За його словами, вчора Калиняку виповнилося б 53 роки.Слюзар повідомив, що Калиняк майже всі два місяці він провів на столичному Евромайдане, роблячи короткі паузи між поїздками і домашніми перепочинками. Останнім часом він майже без сну і відпочинку був на Майдані: допомагав пораненим, робив «чорну» роботу, залишався на нічні чергування.
«Коли приїхав сюди, (додому, - ред.), Йому стало зовсім погано, якщо я не помиляюся, через пневмонію на тлі серцевої недостатності», - сказав мер Коломиї."

Зображення
Похорони Богдана Калиняка сьогодні, 30 січня.
Народна Рада Коломиї виділила гроші на его поховання.

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 30 січня 2014, 23:20 
Офлайн

Вічна йому пам'ять , він віддав життя за нас живучих...

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2014, 12:24 
Офлайн

Зображення
вся президентська рать

Систематизована інформація про підприємства, які належать регіоналам в Австрії, а також про топ-менеджмент їхніх фірм, які отримують зарплату від кривавого режиму в Україні.
Ні для кого не секрет, що ригалам для відвідування Європи навіть не потрібні шенгенські візи. Їм достатньо дипломатичних паспортів...
Родичі чиновників не просто відпочивають за кордоном чи лікуються там. Вони вже там просто... живуть...

Син Азарова проживає не на батьківщині, а на одній із тихих вулиць у вісімнадцятому районі міста Відень. Його адреса - Pötzleinsdorfer Straße, 152-156, корпус 3.
Зображення /мордатий зліва - Азіровський синок/
Азаров має офіційну підставу перебувати в Австрії - він тут не заїжджий турист і в нього повинен бути офіційний документ на перебування (Aufenthaltstitel - так званий "вид на проживання")
Зображення /для збільшення клацни/
За адресою "прописки" Азарова, на цій вулиці розташований комплекс з декількох маєтків, які об'єднані однією адресою: Pötzleinsdorfer Straße, 152-156. У сина Азарова - будинок номер 3.
Зображення
Місцевість, де розташовано помешкання Азарова - одна з найбільш престижних у Відні. Ціна на нерухомість у вісімнадцятому районі складає 3,1 - 4,7 тисячі євро за квадратний метр.
Власниками маєтку починаючи з літа 2010 року значиться структура під назвою "L.A.D.A. Holding Anstalt", заснована в державі Ліхтенштейн (!!!).
Зображення
Ліхтенштейн - одна з найбільш "респектабельних" офшорних зон, де можна економити на сплаті податків та почуватися в повній безпеці, бо кінцевого власника фірми вирахувати неможливо.
Тим часом, в Ліхтенштейні можна по інтернету замовити виписку.
Будинок проживання Азарова у Відні належить компанії L.A.D.A. Holding Anstalt, створеною з метою "інвестицій та управління рухомим і нерухомим майном", а керівником цієї фірми записано юриста... Райнхарда Прокша.
Прокш. Вам це прізвище нічого не нагадує? Так-так, це саме той пан Прокш, який займався оформленням на підставні структури резиденції "Межигір'я", де проживає Віктор Янукович, а також компанії Activ Solar, що пов’язана з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим.
Син Азарова до 2001 року працював дипломатом на державній службі, а бізнесом почав займатися, коли його батько спочатку був двічі першим віце-прем'єр-міністром, а потім - керівником уряду України. У підсумку - Відень як місце проживання.
Те саме гасло Партії регіонів "Покращення вашого життя вже сьогодні" - діє!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2014, 23:10 
Офлайн

"Покарання влади на чолі з Віктором Януковичем, яка причетна до порушень прав людини, шляхом задіяння Міжнародного кримінального суду в Гаазі є проблематичним, але не виключається.
Про це заявляє доктор юридичних наук, професор Володимир Василенко, коментуючи можливість зверннення до Гаазького трибуналу з метою припинення ескалації порушень прав людини в Україні, пише "Дзеркало тижня".
Як зазначив Василенко, юрисдикція МКС діє на територіях держав, що є учасниками Статуту МКС.
"До злочинів, підлягають юрисдикції Суду, належать злочини проти людяності, визначені у ст. 7 Статуту МКС - вбивства, тюремне ув'язнення або інше жорстоке позбавлення фізичної свободи і порушення основних норм міжнародного права, катування, переслідування, насильницьке зникнення людей, навмисні дії, що є причиною серйозних тілесних ушкоджень тощо", - зазначив Василенко.
Разом з тим за ст. 17 Статуту, юрисдикції Суду підлягають представники вищого державного керівництва, причетні до вчинення вказаних злочинів. За словами експерта, Україна підписала, але не ратифікувала Статут МКС."

Януковича і Ко можуть судити у Гаазі - експерт

А я кажу, що те лайно тре витягти за лабу з Межигір'я і проволочити по Майдану, по Інститутській, по Грушевського...
Аби увесь світ видів!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 07 лютого 2014, 22:25 
Офлайн

Київські зараз пишуть.

"Поки хєрант у Путіна, на Майдані мобілізація. Весь беркут на Грушевського. По моєму району їдуть автобуси. І тільки що передали, що в іншому районі видно автомобілі зі стрілками."

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 08 лютого 2014, 16:22 
Офлайн

Боров в Сочі

Зображення

Ніхто рядом і не сідає. Кому охота сидіти рядом з опущеним?!
Підор - і в Африці підор!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 08 лютого 2014, 18:02 
Офлайн

він тойво ... прибором у голову товчений... і у него контакт пропав ... маґовші варити перестала .... :coffe:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 65 з 82 [ 815 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 82  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення