|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
D-Misha
|
Додано: 17 січня 2014, 22:45 |
|
Прізвище, Ім’я: невідомо хто
|
Цитата: Отже, у контексті прийнятих законів, та попереджаючи можливе правопорушення, зареєстрував сьогодні у міліції повідомлення "про масовий захід". В канцелярії довго вчитувались у зміст, але все ж зареєстрували. Копії документу завіз у СБУ та до міської ради. Через 20-30 хвилин передзвонив на мій мобільний заступник начальника міліції. Спочатку запитав навіщо нам для супроводу у лазню автоколони з п'яти машин міліцейські спецавтомобілі з проблисковими вогнями, згодом опустившись до рівня погроз, мовляв "попробуйте провести, побачимо, побачимо ...". Так як в лазні нас часто збирається більше десяти чоловік (а це вже масовий захід), то додатково попросили забезпечити громадський порядок. Сподіваємось ну хоча б на взвод автоматників. Друзів попередив аби не віталися "Слава Україні!", бо долучать ще екстремізм ...  
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 січня 2014, 19:14 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Сьогодні щось неясне робилося з президентським літаком. Ще в обід в інтернеті засікли, що він дуже довго крутиться над аеропортом "Бориспіль": "Український урядовий літак, який використовує президент Янукович, а також голова уряду, вже протягом тривалого часу кружляє над аеропортом "Бориспіль" і не приземляється з невідомих причин."Літак Януковича не може приземлитися в "Борисполі""Народ у соцмережах слідкує за дивними колами, які робить президентський літак. "Об 11:44 вилетів курсом на Харків. На півдороги розвернувся назад. Зробив над Борисполем вже три кола - і ніби сідає. АПДЕЙТ 13:53 - пішов на 4 додаткове коло, або 5 спробу сісти у аеропорту!!! 14:04 - Не сів! Пішов на 5 додаткове коло! 14:15 - Знову! Пішов на 6 додаткове коло! 14:27 - Пішов на 7 додаткове коло! 14:42 - 8 коло, або 9 спроба посадки! 14:59 - Пішов на 9 коло!!!", - пише у ФБ Віталій Селик"З літаком Януковича робиться щось дивнеПРАВИЙ СЕКТОР Літак влади на якому зазвичай літає Янукович намотує круги над Борисполем. Вже 10 кругів є. Що б це означало? http://www.flightradar24.com/URABA/292a530ПРАВИЙ СЕКТОР
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 21 січня 2014, 23:18 |
|
|
yanychar написав: Що б це означало? обкатує, перед тим як драпати.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 січня 2014, 12:04 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Колишній головний редактор «Корреспондента» Віталій Сич виклав в Facebook номери мобільних телефонів членів Партії регіонів. «Никогда бы не сделал подобного при иных обстоятельствах. Более того, многих из этих людей я знаю лично, и был с ними в хороших отношениях. Но сейчас не до этики. Никакая власть не дается человеку для того, чтобы убивать и калечить своих граждан»Мобильные номера всех регионалов
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 січня 2014, 14:00 |
|
|
"Депутат городского совета Днепропетровска от политической силы: «Партия Регионов» на правах анонимности попросил донести до граждан следующую информацию": «Уважаемые граждане! В Партии Регионов тоже есть люди. ДА, конечно, в наших рядах большинство бизнесмены с криминальным прошлым которые просто защищают свой бизнес через депутатство, но есть и такие кто верил в слова Януковича , когда он говорил: » деньги , деньгами , но для государства должны работать.
Оказалось, что это коварная ложь. Хочу Вам сказать, что даже те, что пришли в Партию ради бизнеса ненавидят Януковича. Мы за один месяц потратили столько денег, что не заработали за четыре года. Он заставил каждого депутат ПР сбросить на «общак » сначала по $ 200.000 депутатов ВРУ и по 50.00 депутатов городских советов . Я отдал чутьли не последние деньги, которые хранились в доме.
Кто-то из моих коллег действительно одолжил эти деньги, так как каждому из нас лично угрожали тюрьмой. По моей информации недовольство депутатов действиями Януковича достигает пика.
Поскольку несколько дней назад нам снова сказали скидыватся. Народ! Если Вы дожмете его извне, мы обещаем сделать партийный переворот. Уже есть составленный план . Нас много. Мы сделаем переворот за несколько часов, только бы знать, что народ дожал его ! » — Пишет в своем обращении депутат, имя которого мы просто пообещали не публиковать по мотивам безопасности. На правах анонимности депутат от Партии регионов сделал сенсационное заявление
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 січня 2014, 12:03 |
|
|
АЗАРОВ ПОДАВ У ВІДСТАВКУ"З метою створити додаткові можливості для суспільно-політичного компромісу, заради мирного врегулювання конфлікту, прийняв особисте рішення просити президента прийняти мою відставку з поста прем'єр-міністра", - йдеться у заяві Азарова. "Конфліктна ситуація, яка склалася в державі, загрожує економічному і соціальному розвитку України, несе в собі загрозу всьому українському суспільству і кожному громадянину", - зазначив він. "Уряд під час протистояння робив все для мирного розв'язання конфлікту. Ми робили і робимо все, щоб не допустити кровопролиття, ескалації насильства, порушення прав громадян. Уряд забезпечував функціонування економіки і системи соціального захисту в екстремальних умовах", - зазначив він. "Проте, гострота і небезпека конфлікту для наших громадян, для долі України вимагають додаткових відповідальних кроків", - додав він. При цьому Азаров вважає, що "приймав рішення і брав на себе відповідальність в інтересах народу України". "І тому можу чесно дивитися в очі кожному громадянину нашої держави, кожному співвітчизнику", - зазначив він. "Сьогодні найважливіше – зберегти єдність і цілісність України. Це набагато важливіше, ніж будь-чиї особисті плани чи амбіції. Саме тому я прийняв це рішення", - додав він".
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 січня 2014, 15:41 |
|
|
Боров та його братія побудували "берлінську стіну":
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 січня 2014, 22:22 |
|
|
Друга сотня самооборони ВО "Свобода" ім. Святослава Хороброго, яка базується в КМДА, змайструвала "картопляну гармату". Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.  За словами ініціаторів, використовувати "бульбостріл" будуть для оборони КМДА. Гармата зроблена з підручних матеріалів. Стріляє вона, як видно з назви, мандибуркою, але заряджати її можна і чимось іншим, відповідним по калібру.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 січня 2014, 09:33 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
дивився вчора на громадському, інтер'вю кернеса Мустафі Наєму.....то капєц..... кернес не прізвище, то невиліковний діагноз.... пацанчик реально ширяється...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 29 січня 2014, 11:08 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: дивився вчора на громадському, інтер'вю кернеса Мустафі Наєму.....то капєц..... кернес не прізвище, то невиліковний діагноз.... пацанчик реально ширяється... І давно! Він з перших ділерів регіону! Думаю, що він собі може позволити кокс.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |