|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 28 серпня 2014, 11:15 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
 До-о-овго доходить... І ми - про те ж!!! Однак, що ви забули на нашій землі?!.. Може оце?!! Тайные похороны десантников прошли под Псковом
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Syslov
|
Додано: 28 серпня 2014, 11:39 |
|
Прізвище, Ім’я: Роенко Владимир
|
yanychar написав: Однак, що ви забули на нашій землі?!..
Не слишком ли у вас высокое самомнение? Зачем России воевать на Украине? Вы и так находитесь на грани коллапса. Кому вы сейчас нужны со своими долгами, войнами и проблемами? Ответ простой - да никому. Майдан ведь не Россия устроила. А все началось после него. И если вы так хотели свергнуть преступного олигарха Януковича, то почему сейчас у власти такой же преступный олигарх? И что то не сильно видны перспективы улучшения уровня жизни после майдана. Ни Европы, ни денег, ни газа... Одна война и разруха. Думаю дальше будет хуже...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 серпня 2014, 13:10 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Syslov написав: Не слишком ли у вас ... ... Думаю дальше будет хуже... "Нєт! Нє слішкам!" В России насчитали 15 тысяч солдат, воюющих на ДонбассеПане Сіслов, не тим місцем думаєте...
|
|
 |
|
 |
Syslov
|
Додано: 28 серпня 2014, 13:34 |
|
Прізвище, Ім’я: Роенко Владимир
|
yanychar написав: Пане Сіслов, не тим місцем думаєте...
Если Росиия официально введет войска на Украину - я согласен - это преступление. Если там воюют добровольцы из Росссии - это их дело - они знают на что идут. У вас там тоже полный интернационал воюет - и грузины, и американцы, и прибалты.... Ладно... Это бессмысленый и бесконечный спор... Время покажет. В любом случае мира вам всем.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 серпня 2014, 13:46 |
|
|
Syslov написав: ... Время покажет. В любом случае мира вам всем. Та "врємя уже паказала"! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 серпня 2014, 20:07 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 серпня 2014, 16:24 |
|
|
Усі дивіться! Аби-с часом не забули!!! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 серпня 2014, 08:28 |
|
|
Цитата: - Як це так?!.. - Та отак! "Коли я запитала самого Назаркіна, чи є у нього брат - російський військовий, він відповів: "Не знаю.. А поки ви мені заважаєте працювати, тому що я займаюся, МЛЯ, справою, яка, МЛЯ, необхідна для того, щоб захищати державу. До побачення." Брат заступника керівника АТО воює на стороні «ДНР»
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 серпня 2014, 14:08 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 серпня 2014, 14:36 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |