|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| Syslov | 

|   Додано:  27 серпня 2014, 17:01  |  |  
		| З нами з: 25 листопада 2011, 00:41
 Повідомлення: 42
 Прізвище, Ім’я: Роенко Владимир
 | 

| yanychar написав: Syslov написав: A-1Yola написав: Пояснiть будь ласка - за що саме зараз воюем?...
 И так далее... Можно долго перечислять.
Ви з A-1Yola, я так розумію, і є ті самі "воюючі"?..   І тому, біднятка, так допитуєте "за що саме зараз воюем?"... Без проблем!   Всі ці запитання можете сміло задати їм:Російські десантники . Теж поняття не мають якого дідька роблять в Україні!.. Просто так і перечисліть: 1.  2. 3. ... Розуміється, достеменно ці ж питання можна вписати й сюди: Отправить письмо Президенту Ану, спробуйте! Мені теж цікаво.      А на одне я все ж таки відповім особисто."3. К президентской власти пришел очередной еврей-олигарх - Петр Алексеевич Вальцман" Власне, про "очередных евреев-олигархов" краще було би питати у маскви, оскільки саме на масковіях таких осіб несумірно більше як в ЛЮБІЙ державі світу: досить полистати журнальчик Forbes І, накінець, я просто змушений Вас вельми подивувати!     Мазепа - еврейБандера - еврейШухевич - еврей Так вже хотілось когось тут здивувати "вальцманом"?!..   "наівний чукоцкій мальчєґ"...      Мне все равно за что вы воюете. Я написал результаты вашей войны. Если я хоть в одном из пунктов не прав, готов забрать свои слова обратно. И мне все равно кто у вас президент - хоть еврей, хоть узбек, хоть китаец... Можете поливать Путина и Россию гавном сколько влезет. По барабану. Сути это не меняет.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Syslov | 

|   Додано:  27 серпня 2014, 17:02  |  |  
 | 

| yanychar написав: Капітан написав: до речі ,чукотський мальчік теж єврей....от пукін нє.... пукін - просто хуйло...
 О! До речі!     Зовсім забув спитати!!! Сіслов! А Ви-и-и-и...  ... и-и-и... ... ну-у-у...   ... "із каковскіх будєтє"?..     Я хохол.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| БорМан | 

|   Додано:  27 серпня 2014, 19:04  |  |  
		| З нами з: 24 червня 2008, 03:00
 Повідомлення: 5158
 | 

| Syslov написав: Я хохол. це ще гірше як кацап._________________
 Scio me nihil scire

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  27 серпня 2014, 20:06  |  |  
		| З нами з: 05 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12473
 Прізвище, Ім’я: турок з полонини
 | 

| Syslov написав: Мне все равно за что вы воюете. Я написал результаты вашей войны. Если я хоть в одном из пунктов не прав, готов забрать свои слова обратно. И мне все равно кто у вас президент - хоть еврей, хоть узбек, хоть китаец... Можете поливать Путина и Россию гавном сколько влезет. По барабану. Сути это не меняет. Ще би!путин - еврей Шкода що забули-сте написати результати вашої, кацапської, "вайни". Бігме, то було би багато весліше!   І чого ви, мадзґАлики, одно за другим сюди бігаєте та й питєте "за що саме зараз воюем"?!.. Це коломияни мають вам пояснювати?!! Та же зберіться там усі докупи, йдіть і питайте свого пуцика!  Нема чого в Коломиї питати якої сраки ви "ваюєтє"! Syslov написав: Я хохол. Ги-и-и, вуйцю!  Самі в хОхлі  напросились-те!   ХОхлям тутка прийнято навалювати "за щічки" Ви готові, панунцю?!.._________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Syslov | 

|   Додано:  28 серпня 2014, 09:28  |  |  
 | 

| yanychar написав: Шкода що забули-сте написати результати вашої, кацапської, "вайни". Бігме, то було би багато весліше!
 І чого ви, мадзґАлики, одно за другим сюди бігаєте та й питєте "за що саме зараз воюем"?!.. Це коломияни мають вам пояснювати?!!
 Та же зберіться там усі докупи, йдіть і питайте свого пуцика!

Мда... Троллить у тебя явно не получается, товарищ интернет-генерал 5 уровня. Мне вот интересно, почему ты досих пор не на Востоке с автоматом в руках? Гранату в руки и вперед защищать "Нэзалэжную вид тэррорыстив".  Я не спрашиваю, зачем вы воюеете. Воюйте за что хотите. Хоть за присоединение Африки к Антарктиде. Я написал результаты вашей войны.  Как сказал великий мер города Киева: "А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть. Вернее, смотреть могут не только лишь все. Мало, кто может это делать". Да. Извините, что я не правильно назвал имя вашего президента. Даже не президента, а хозяина. Это не Петя Вальцман, а Барак Обама.
 Востаннє редагувалось Syslov в 28 серпня 2014, 09:42, всього редагувалось 2 разів.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  28 серпня 2014, 09:34  |  |  
 | 

| І-і-і-і... Ну-у-у?!..   _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  28 серпня 2014, 10:13  |  |  
 | 

| Syslov написав: Мда... Троллить у тебя явно не получается... Заднім числом так спішилось дописати, аж "мислЯ патірялась"?!..     Може мені у Вас повчитись як правильно тролити?!! Власне, я з фронту й пишу. Тут не я один такий. А тому ця порада скорше Вам стане в пригоді: "почему ты досих пор не на Востоке с автоматом в руках? Гранату в руки и вперед защищать" "вєліку Новокозлію"!!! Дійшло?!..     Та же ми питали про "результаты ВАШЕЙ войны" . Не стає тями в голові, бодай, щось промимрити?.. А Кличко, на відміну від вашого брата, вільно володіє німецькою й англійською. Так що   Ліпше вже мати "хазяина" Обаму як задрота-шеломова !_________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  28 серпня 2014, 10:17  |  |  
 | 

| P.S. Забув дописати!.. Тепер тут просто обовязково треба вліпити про Абамку-еврея _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Syslov | 

|   Додано:  28 серпня 2014, 10:26  |  |  
 | 

| yanychar написав: А Кличко, на відміну від вашого брата, вільно володіє німецькою й англійською.
 Только не надо выствлять Кличко интеллектуалом. И пусть он разговаривает на всех языках мира. Ума то это не добавит. Когда мэр города Киева говорит: ""Если человек одел форму СС, то есть он окрасил себя в те цвета, в которые он окрасил себя" - это стыдно.  Когда Никола Азиров говорил по украински, было смешно. Когда появился Кличко, стало уже не смешно...

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Syslov | 

|   Додано:  28 серпня 2014, 10:27  |  |  
 | 

| yanychar написав: P.S. Забув дописати!.. Тепер тут просто обовязково треба вліпити про Абамку-еврея Я понял - вокруг все евреи. Тогда зачем воевать?

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|  |  |