|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 08 жовтня 2008, 20:30 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
[QUOTE]Газета "Коментарі" (№ 36, 26 вересня 2008 р.) дослідила сегмент регіональних ЗМІ. Зокрема, хто є власниками газет, телебачень, радіостанцій в областях та на які політичні сили вони орієнтуються.
За версією видання, ситуація в Івано-Франківській області виглядає наступним чином:
Обласне телебачення "Галичина" — орієнтується на губернатора, члена НСНУ Миколу Палійчука й голову обласної ради Ігоря Олійника
ТРК "3 студія" — близька до Олега Бахматюка, представника Народної партії
Муніципальна ТРК "Вежа" — контролює мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, член УНП
Радіо "Західний полюс" — вважається, що пов’язане з екс-мером Зіновієм Шкутяком, народним депутатом від НУНС, лідером облорганізації НСНУ
Радіо "Бойчук-студія" — власник і директор — екс-голова Тернопільської облради Ігор Бойчук
ТРК "Коломия" — орієнтується на народного депутата із фракції УНП Володимира Мойсика
Газета "Галичина" — засновник облрада, орієнтується на Миколу Палійчука та Ігоря Олійника
Газета "Західний кур’єр" — засновник міськрада Івано-Франківська. Оскільки колектив зберіг зв’язок із Зіновієм Шкутяком, то конфліктує з новим мером Віктором Анушкевичусом. Орієнтується на "Нашу Україну"
Газета "Репортер" — вважається, що наближена до Олега Бахматюка
Газета "Вечірній Івано-Франківськ" — орієнтується на БЮТ
Газета "Коломийський вісник" — орієнтується на Володимира Мойсика
Газета "Галицький кореспондент" — вважається, що наближена до Олега Бахматюка
Інтернет-видання ПІАР — вважається, що наближене до Олега Бахматюка
Редакція IA MALAKAVA вважає ці дані, м’яко кажучи, такими, що не зовсім відповідають дійсності. Втім, подаємо все без змін.[/QUOTE] :D
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 08 жовтня 2008, 22:11 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
Цитата: exp пише:
ТРК "Коломия" — орієнтується на народного депутата із фракції УНП Володимира Мойсика
:shock: :shock: :shock:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 жовтня 2008, 22:44 |
|
|
Бодя, у мене була така сама реакція... :shock:
тут джерело
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 08 жовтня 2008, 22:58 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
тут джерело
а джерело на кого орієнтується? :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 жовтня 2008, 23:00 |
|
|
Цитата: Бодя пише:
а джерело на кого орієнтується? :roll: на тих хто замовляє...
|
|
 |
|
 |
Andy_NTK
|
Додано: 08 жовтня 2008, 23:12 |
|
З нами з: 04 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 175 Звідки: Коломия
|
Цитата: Бодя пише:
а джерело на кого орієнтується?
тобі "джерело" відоме, так як і той хто на "джерело" орієнтується :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 жовтня 2008, 19:25 |
|
|
Цитата: [URL=http://kolomyya.org/se/sites/ko/?nid=8947]У Коломиї з'явилася нова газета[/URL]
Тижневик "Коломийська правда" відсьогодні говоритиме коломиянам правду про міську та районну влади, соціальні та побутові проблеми мешканців Коломийщини. Також тут друкуватимуть новини світової преси.
Перший випуск газети вийшов накладом у 1000 примірників. Працівники вирішили роздати його безкоштовно. Презентаційний номер випустили на чотирьох сторінках, наступний будуть верстати на восьми. Видання передбачає в собі телепрограму та гороскоп на тиждень, а також різноманітні конкурси. До прикладу, в першому читачам запропонували розповісти про несправедливість, яка з ними сталася у житті. За це редакція платитиме людям гонорари. "Коломийську правду" шукайте на газетних розкладках кожної п'ятниці.
[IMG]http://www.ko.if.ua/images/2008/2282.jpg[/IMG] :shock: цікаво-цікаво...
|
|
 |
|
 |
HAMBA
|
Додано: 24 жовтня 2008, 19:53 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
Дуже навіть цікаво, але ще цікавіше побачити список журналістів, які тут працюють.
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 24 жовтня 2008, 20:36 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: HAMBA пише:
але ще цікавіше побачити список журналістів, які тут працюють
приєднуюсь. Хто читав, може поділиться інформацією.
Видання передбачає в собі телепрограму та гороскоп на тиждень
а це ще комусь потрібне, чи лиш аби площу закрити? Я вже давно подібні речі не читаю.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 24 жовтня 2008, 21:04 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Цитата: БорМан пише:
а це ще комусь потрібне, чи лиш аби площу закрити? Я вже давно подібні речі не читаю.
Багато людей ведуться на це, і деколи підходять до прилавку з фразою "Дайте газету з програмою телепередач"...чи щось подібне.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |